Kós(z)a szél...

2011.01.27. 19:41

Kósa Lajosnál a jelek szerint elakadt a lemez. Miközben a kormánya már rég ott tart, hogy az Európai Bizottság kérésére természetesen vállalja a médiatörvény módosítását, a Fidesz debreceni fenegyereke még mindig azt hajtogatja, hogy a szocialisták járatják le Magyarországot.

Pedig.

Pedig ha másból nem, hát a forradalminak nevezett választási eredményből legalábbis észrevehette volna a Fidesz alelnöke, hogy a szocialista párt momentán önmagába roskadva, a saját romjain vagy méginkább a saját romjai alatt a túlélésért küzd. Már ha egyáltalán. Mert ugye látjuk, miféle küzdelem ez...

Meg különben is: ha a a szocialista párt csak feleekkora nemzetközi tiltakozást lenne vagy lett volna képes megszervezni, és ha a német kormány Merkellel az élen, a francia külügy meg a luxemburgi kormány, és hozzá jóformán a teljes nyugat-európai sajtó is úgy táncolna, ahogyan Mesterházy Attila vagy Lendvai Ildikó, netán Gyurcsány Ferenc fütyül, akkor a Fidesznek most nemhogy kétharmada nem lenne, de még csak nem is kormányozhatna. És ha Kósa Lajos ahelyett, hogy rendre hülyeségeket beszél, csak egy kicsit körülnézne, láthatná, hogy az MSZP momentán még egy tisztességes belföldi tiltakozást sem képes összehozni - pedig igény az mutatkozna rá...

A fenének nem értik már meg, vagy a fenének nem akarják már megérteni Kósáék, hogy ami az európai porondon történik, az nem Magyarország lejáratása - már persze ha és amennyiben lejáratás egyátalán. Ami ott történik, az nem Magyarország számára kellemetlen, hanem csak és kizárólag Magyarország fafejű, csökönyös, akaratos (a jelzők sora tetszés szerint bővíthető) kormányára nézve kínos.

És a jelek szerint még mindig nem érti a Fidesz egyetlen politikusa sem, hogy aki nincs velük, az nem feltétlenül ellenük van. A fenének nem értik meg, hogy aki nem ért velük egyet, az attól még nem hazaáruló, az nem a nép ellensége. Aki nem ért velük egyet, az nem ért velük egyet, és kész.

Persze a tábort összefogni és egyben tartani mindig könnyebb valami ellen, mint valamiért - és a Fidesz az elmúlt években bizony nem egy polgári vagy ki tudja milyen Magyarországért, hanem kimondottan a szocialisták és Gyurcsány Ferenc ellen tudott tábort építeni magának. Csak ez a szocialistaellenes duma erős kétharmad mellett, a baloldal jelenlegi állapotát látva nem csak hiteltelen, de nevetséges is.

De ahogyan a mondás tartja: bolond lyukból bolond szél fúj.

Azt meg, hogy Kósa Lajos esetében - a korábbi forintrengető megnyilatkozásaival is összevetve - konkrétan milyen lyukból milyen szél, ezúttal inkább ne firtassuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr762618936

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Módosítja a kormány a médiatörvényt? 2011.01.31. 10:29:26

Sorszám:  16 Szerző:  Ténytár Ígéret:  <p><strong>&

Trackback: Fölkel Róbert nem tudja mi ellen tüntet 2011.01.28. 12:32:07

 Fölkel Róbert a független civil szerepelt január 17-én a napkelte műsorában és szembesült azzal, hogy voltaképp nem is igazán tudja, hogy miért tüntet.Vicces, ahogy pontról-pontra megdőlnek a szokásos érvekMiután szembesült vele, hogy a legnagyob...

Trackback: Fékek és ellensúlyok - voltak 2011.01.28. 11:42:27

A miniszterelnök a minap azt mondta a Wall Street Journal újságírójának, hogy egy párt kétharmados többségétől nem kell félni, amíg az tiszteletben tartja a hatalommegosztás elvét, a fékek és ellensúlyok rendszerét. Ezzel a kijelentésével azt próbálta ...

Trackback: A söralátét léptékű élet 2011.01.28. 11:18:41

Az utópiák természete, hogy nem valósulnak meg, vannak olyanok amikért nem is kár!

Trackback: Dzsessz, molinó és táncos Feri (fotók) 2011.01.28. 09:28:50

Azért nem megy minden döccenőmentesen. Az egy dolog, hogy most valamivel kevesebben voltunk. Túl közel volt az előző, viszont sokkal nagyobb volt a hideg (a folytatás - már ha szükség lesz rá - szerencsére később lesz, egy a rendezvényhez abszolút pas...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P.mester 2011.01.28. 06:31:23

OFF

A napokban már kezdtem hiányolni az új posztot :D

ON

Azt azért szeretném megérdeklődni ettől a derék huszártól, aki oly kackiásan feszít a lovon ama festményen, hogyan van az, hogy a szocialisták sajtóval, karvalytőkével együtt az egész világot képesek uralni, csakis Mo-t nem.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.01.28. 06:33:42

Komoly tévedésben vagy Michael! "Ami az európai porondon történik, az nem Magyarország lejáratása" - de, az bizony Magyarország lejáratása, a magyar kormány részéről. Mert kínos az egész országra nézve egy ilyen korlátolt és pofátlanul hazudozó bagázs, mely ráadásul azzal a primitív, sz.r dumával ott is bepróbálkozott, amit idehaza a sok birkának beadott. A sok kiskomcsi itt a kádári nosztalgia jegyében bevette azt a primitív és saját magának is folyamatosan ellentmondó ecceri szöveget, amit a Kétbites Petya féle üzenetrögzítő elhintett a VEZÉR szavaiként. A felcsúti focista meg vérig sértődötten volt kénytelen tudomásul venni, hogy ez a pocsék és szemérmetlenül hazudozó szöveg OTT, a "rothadó kapitalizmus fellegvárában" nem megy, nem veszik be és szemébe is találják mondani, hogy "bakker, ecsém, nemhogy félisten nem vagy, de csak gumicsizmás falusi parasztgyerek maradtál itt is" - na jó, a német konzervatív újság (Die Welt) csak "magyar parasztgyereknek" nevezte... Nem szégyen az, csak kellemetlen! Abban viszont igazad van, hogy a cocik egy épkézláb sajtóközleményt sem tudnak kiadni, nemhogy egy ilyen sajtó és politikai hadjáratot levezényelni. "Sajnos" (nekik) a nyugati kultúra utálja az ilyen szarkavaró, hazudozós politikai paprikajancsikat. Nincs meg a képesség és a naggyá válás tehetsége ezekben sem. Az országnak véső soron a legnagyobb gondja úgy is az, hogy egy dologban megegyeznek Viki és csapatával. Csak a harchoz értett Fecó pajtijuk is, a normális és az ország érdekeit szolgáló eredményes, mindenki (a dolgozó kisemberekről van szó) számára értéket és anyagi előrelépést jelentő, modern kormányzáshoz nem. Innentől kezdve pedig csak a nulla osztása folyik, elherdálva az időt(időnket) és pénzt(pénzünket).

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.01.28. 06:33:42

Egyébként nem tudom, mivel szerencsére nem ismerem Kósa pajtit, hogy ő tényleg ilyen ecceri és primitív a folyamatos fáziskéséseivel, vagy csak a felcsúti focista kényszeríti mindig direkt ilyen megalázó és hülyegyerek szitukban. Mert egyik gázabb, mint a másik!

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2011.01.28. 08:31:42

@P.mester: Egyébként érdekes, hogy Kósának nem lehetne szokatlan az ellenzékmentes működés: Debrecenben már jóideje nincs érdemi ellenzéke. Éppen ezért pláne nem is értem, hogy mi értelme ennyire mumussá tenni a szocialistákat. A Fidesz ezzel a mumusozással mindenesetre erősíteni csak tudja az MSZP bázisát: saját maga pozícionálja a szocikat váltópártnak. Gyakorlatilag visszahozza őket a sírból.

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2011.01.28. 08:32:22

@Boli: Én ismerem. Önjáró. Ecceri. Meg a többi.

ki kicsoda 2011.01.28. 08:53:42

... tényleg nem tudom, sírjak, vagy röhögjek, amikor a hazai "jobboldal", "polgári értékei" és azok megjelenítői u.m. Orbán, Kövér, Kósa, - meg, ki ez a frakció vezető János? - és hasonlókat csak meglátom ...

... a grundfocista - jobb esetben - de inkább libalegelőn, klottgatyában labdakergetők ... és Európa

... szégyenlem magam ... újra ... miattuk ... ismét leszegett fejjel járhatunk a világban ... "miért kellett, hogy így legyen?"

CSENDES 2011.01.28. 09:38:58

Jó hosszan "hallgattál"
Napok óta ezen töröm a fejem, mire ez a nagy fideszes "kampány".
Az EU Alapjogi Chartájában és más egyezmények megsértésének vélelme esetén joggal fordulnak az uniós intézményekhez jogorvoslatért. Ez semmiképpen nem tekinthető hazaárulásnak, és pont. Ez tény, ezt a tény kár elhallgatni és uszítással vádolni.

Napok óta azt hallgatom a médiában, hogy olyan nagy a sajtószabadság, hogy íme már 28 napja hatályos az új törvény, és még senkit sem vontak eljárás alá. Miközben elhallgatják, hogy a tény az, hogy eljárás csak a hatálybalépést követő 6 hónap elteltével indíthatnak (ez ugyanis a törvény szövegében rögzített rendelkezés), tekintsük ezt kegyelmi időszaknak, vagy türelmi időszaknak.

ki kicsoda 2011.01.28. 10:31:08

@CSENDES:

... és tekintsük a ránk irányuló figyelem - soros elnökség - végének :)

Nash vs. Keynes 2011.01.28. 10:41:29

Hát ugye van az a levél amit a szoci eu parlamenti képviselők köröztettek, de tudom, hogy tudathasadásos állapot lenne akár egyszer is megtörni a pártfegyelmet pusztán holni naív tények miatt, na meg orbánék is árulkodtak 2006-ban amikor a gyurcsány huszárok szétverték a fidesz gyűlésről távozó nagymamákat..

pneumónia 2011.01.28. 10:43:31

Csak logikusan kell gondolkozni, lebontom kulcsszavakra!

Magyar EU elnökség > figyelem középpont
Magyarország: multik adóztatás
Multik:veszély mert minden más EU ország ezt tehet, ami giga sokba fájna tehát, nincs más mint hibát keresni(támadni), és társra találni (MSZP)
Egyszerűbbeknek képben:
m.blog.hu/po/poligraf/image/eu_kepviselo.jpg

Lehet itt okoskodni, mellédumálni, de a pénz mozgat mindent nyuszik...

sárkányfő 2011.01.28. 10:43:31

De,igenis, ami most az európai porondon történik, az igenis Magyarország lejáratása.
Csak nem a szocik által, hanem Orbán által. Nagyon sikeres lejáratás, ilyen rövid idő alatt ekkorát ritkán szokott zuhanni egy ország presztízse.

Orbán csak el akar bújni, hol a szocik mögé, hol a magyar nép mögé.

Pilatus 2011.01.28. 10:43:36

" Fecseg a felszín..."

lac666 2011.01.28. 10:48:40

Egyáltalán még van, aki hisz ennek a bohócnak?

osgood 2011.01.28. 10:48:40

"Ami ott történik, az nem Magyarország számára kellemetlen, hanem csak és kizárólag Magyarország fafejű, csökönyös, akaratos (a jelzők sora tetszés szerint bővíthető) kormányára nézve kínos."

Ezzel azért vitatkoznék - noha nem Magyarország vagyok, de része annak. Nem vagyok oka, előidézője viszont annak, ami most történik. De nekem is kínos. Tudom, hogy nem az én saram, de én is feszengek miatta. Tudod, hátha nem mindenki látja a különbséget ország és kormánya között. Valljuk be, nem egyedülálló, ha valaki e distinkciót nem teszi meg.

Sparhelt · www.sparhelt.hu 2011.01.28. 10:48:40

Firmware-t kell frissíteni Kósában..

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.28. 10:48:40

A szocik csak szeretnék lejáratni a magyar kormányt.Ehelyett magukat ássák el végre.Rajtuk röhög minden értelmes ember. :)))

Sparhelt · www.sparhelt.hu 2011.01.28. 10:53:42

Szerintem logikai úton levezethető: Ha a nyugatiak az ország állapota alapján vegzálnak és Orbán szerint ez a szocialisták műve akkor Orbán szocialista. Akkor még igaza is van..

Sparhelt · www.sparhelt.hu 2011.01.28. 10:53:42

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: A szociknak nem kell lejáratni a kormányt, mert az ezt sokkal nagyobb sikerrel maga végzi el. Ja, amúgy a sok hülye meg szemben jön az autópályán.. Hajrá értelmiség, én inkább maradnék továbbra is hülye.

katarakta 2011.01.28. 10:53:42

@Boli: Vagy csak..., de magától is rettenetes tud lenni!

katarakta 2011.01.28. 10:53:42

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: A magyar kormányt senkinek sem kell lejáratni, magától ilyen buták!

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.01.28. 11:00:55

Snitt Pál elnökötök "ródsója" szánalmas és nevetséges.
A Való Világban fog végződni, Szandikával és az Évával parolázhat, de a kiszavazás szomorú lesz!!

Szarjankók!

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2011.01.28. 11:00:55

@pneumónia: ezt jól mondtad, ahogy a fideszt is a pénz mozgatja. Csak sajnos ezt nem a mi javunkra, hanem a sajátjukra harácsolják.

serwer 2011.01.28. 11:00:55

Így van, 6 hónapig kussol a médiatanács, persze az adatokat gyűjtik, hiszen kapják a fizut is.
Gondolom csak nem veszik fel munka nélkül? :-)

2011.01.28. 11:04:26

A "korábbi forintrengető megnyilatkozásaival" nem keveset kaszálók meg nyilván jövőbelátók voltak.

Dave7574 2011.01.28. 11:04:26

Kósa a legdemagógabb ember a jelenlegi hatalomban, pedig erős a verseny...

Tájfájter 2011.01.28. 11:15:56

Kósa pubi csendben maradhatna, megkapta a foci stadionját, amivel ki tudja fizetni az "alvállakozó" támogatóit.

tölgyes 2011.01.28. 11:18:28

Való igaz, hogy szocialista képviselők írogatnak politikai pamfleteket a magyar kormányzás ellen, amit szinte szó szerint idézgetnek.. Nem kell azonban sokat izgulni. Szépen le fognak csendesedni a háborgások..a médiatörvényen nem kell lényeges változásokat végrehajtani, mint látjuk se a szólás szabadsága, se a sajtó szabadsága nem fog csorbulni. A filozófusok ügye is a bíróságra kerül, mert a szabálytalan pénzfelhasználás nem lesz attól zsidó kérdés, hogy néhányan a szabálytalankodók közül zsidó származásúak.

azAttis 2011.01.28. 11:28:48

Az Orbán Viktor strasbourgi programbemutatójára készült háttéranyag az európai szocialisták kezébe adott muníciót a magyar miniszterelnökkel szemben. Az iromány végén a következő aláírás olvasható: „The Hungarian Socialist Delegation” (a magyar szocialista delegáció).

hello mi?

Tegnap a pártpolitika mentesnek hirdetett Sajtószabadság 2 tüntetésen volt vagy 10 mszp képviselő. Közösen énekelték, hogy "Feri segíteni kell gyere vissza"

hello mi?

Makacs dolgok a tények.

Csatlakozzatok: www.facebook.com/Elegahazugsagokbol

Hypofx 2011.01.28. 11:28:48

Hat az emlezete se a regi, ugye o volt az aki anno azt hazudta hogy van nyelvvizsgaja aztan meg se volt, majd o hazugozott le masokat...biztos meggyonta....

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2011.01.28. 11:45:24

Jó tényleg a Debreceni kisrkirályról beszélni se érdemes.

Amit Ő művel (nagy adósság, értelmetlen beszéd, maffiarendszer) a kommunizmus legsötétebb bugyraiban is irigylésre méltó lenne.
Demszky hozzáképest semmi nem volt. Csak hagyói magaslatokban röpül ez a Kósa.. annyi különbséggel, hogy Hagyó semminek nem volt a királya és főleg nem választották meg.
Én értem, hogy nagy fideszes manus és a fideszen belüli puszipajtás körök..de nem értem, hogy Kósának miért nem talált a fidesz inkább valami falut, debrecen meg kapott volna egy vállalhatóbb jelöltet tőlük.

Dehát ebben az országban ugye nincs ilyen. Pártra szavazás van és az is hamis elvekből, ostoba jelképekbe burkolózva.

Lasombra 2011.01.28. 11:45:25

teljesen egyetértek a poszttal, de vajon hány bőrt lehet még lehúzni erről a napnál is világosabb témáról?

egyszerű: aki szerint a kómában fekvő ellenzék mozgatja a szálakat külföldön, és ha ők nem szólnak, a külföldieknek az életben nem tűnne fel semmi, ami ebben az országban folyik, az szimplán retardált. más szóval Fidesz támogató. (azért nem írom, hogy Fidesz szavazó, mert biztos vannak sokan, akik bedőltek a populista maszlagnak, de azóta kinőtt az agyuk.)

tegnap a Fábry is azzal poénkodott, hogy Brüsszel már azelőtt sírt, mielőtt megkapta volna a szöveget vagy ilyesmi. mintha nem hallotta volna háromezernyolcszázszor, hogy miért faszság ez.

Sir Galahad 2011.01.28. 11:45:25

A baloldali-liberális politikusoknak mindig is sokkal jobb kapcsolatai voltak a nyugati sajtóval, mint a jobboldaliaknak. Ezzel ők vert helyzetük ellenére is képesek élni - ennyi az egész.

turulpina 2011.01.28. 11:45:25

@tölgyes: őrületes ereje van a szoci pamfleteknek, hogy egész Európát mozgosítani tudják szentorbán ellen.
Nincs szebb, mint ez az ostoba vakhit, avagy kognitív diszonancia, ahogy tetszik, faszkalap.

Persze mindenki hülye, csak viktor helikopter.

csárli hárper 2011.01.28. 11:45:25

@azAttis: ööö ez az az oldal amit a dajcsnemfürtamás grundolt a hazugságok ellen? hát mit ne mondjak elég abszurd! a dajcs a hazugság ellen! hallod a nemfür, beszarsz! mekkora már! igazi abszurdisztán! Örkény elmehet a picsába sehol sincs ezekhez képest! (bocsi hogy egy mondatban szerepel Örkény és ezek)

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2011.01.28. 11:45:47

@éberség elvtársak: A forintrengető megnyilatkozás, szándékos volt. Akkor szedte meg magát jól Csányi elvtárs,begyűjtve a bankadóra valót is. Így nem csoda, hogy utána egyetértett a bankadó bevezetésével. Különben is egyetértett volna, hiszen mi fogjuk úgyis megfizetni, mert mindent áthárítanak. Így viszont kettős haszna van. Előre begyűjtötte, majd még rajtunk utólag is behatja.

d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2011.01.28. 12:46:43

@azAttis:
Csatlakozzunk zsidózni?
Nálatok a politikai kultúra?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.01.28. 12:46:43

@Boli: a kormany es az orszag ket kulon dolog..

kormanyok jonnek, mennek, az orszag marad.

Kismacska (BELLA) 2011.01.28. 12:46:44

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: mármint... magadat tartod értelmesnek?

Ezzel vitatkoznék.

Mennyi kommentpénzt kapsz, hogy ontsd a baromságaidat?

kuciber 2011.01.28. 12:46:44

Orbán megijedt.
Teljes erővel berúgta az ajtót Brüsszelben, majd amikor látta, hogy ha sokat jár a pofája, kib..zák mint macskát sz..ni, akkor gyorsan elbújt a zemberek mögé.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.28. 12:46:44

@Boli: "...de, az bizony Magyarország lejáratása, a magyar kormány részéről. Mert kínos az egész országra nézve egy ilyen.." Dehogy kínos! Nekem aztán nem! A Fidesz magát égeti, nem az országot. Nekem ők se kutyám, se macskám, közöm nincs hozzájuk, pedig az ország részének tekintem magam.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.28. 12:46:44

NEm írom le mégegyszer, ha megjelenik, akkor megjelenik, ha nem, hát nem.

InteriorLulu 2011.01.28. 12:46:44

@Michael Knight:
"...nem is értem, hogy mi értelme ennyire mumussá tenni a szocialistákat. A Fidesz ezzel... csak erősíteni tudja az MSZP bázisát: saját maga pozícionálja a szocikat váltópártnak. Gyakorlatilag visszahozza őket a sírból."

Pont ez a célja. Hisz írod is: a tábort összefogni és egyben tartani mindig könnyebb valami ellen, mint valamiért.
A Fidesznek (de bármilyen pártnak is) elemi érdeke, hogy legyen egy konkrét, kézzelfogható ellenfele, akivel szemben folyamatosan meg tudja magát határozni. Ennek hiányában a nyáj menthetetlenül szétszéled, ami ellen ugyebár csak a diktatúra segít...

fg56 2011.01.28. 12:46:44

@azAttis: Hülyének lenni is állampolgári jog. Egy civil tüntetés 4 ezer résztvevőjéből néhány MSZP-s még nem veszélyes - ugyanennyi Fideszes is volt ott kispajtás. A "Feri gyere vissza' szlogen pedig ironikusan Orbánra utalt, hogy kéne már egy saját őszödi beszéd is a jelenleg magát Európa vezetőjének tartó beképzelt majomtól.

CSENDES 2011.01.28. 12:46:45

@ki kicsoda: És még sorolhatnám, az új jogszabály alapján történt törvénysértéseket, ámde - a fiam azt mondta, hogy akarok-e eljárást indítani a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál azért, mert a HÍR TV valótlan állítást közöl. A valótlan tényállítás úgy hangzott el, hogy egy Rájátszás (01.24.) műsorban az MNB egyik emberét arra akarták rábírni, mondja azt, hogy a jegybanki politika a a pénzügyi intézményeknek kedvez. A meghívott erre kifejezetten azt mondta, hogy nem így van, viszont elismerte, hogy bizonyos pénzügyi intézmények szempontjait veszik alapul. Másnap ugyanezen csatornán, már állításként szerepelt, hogy a jegybank prominens személyisége azt mondta, hogy a jegybanki politika a pénzügyi intézményeknek kedvez a megkérdezett személy véleménye szerint.
Most az ennek a lényege, hogy indíthatok-e eljárást a NMHH-nál emiatt, mert a fiam szerint indítsak. A Ket.(Közigazgatási eljárásról szóló tv. szerint, mely egyébként a Média Hatóság eljárására vonatkozik) szerint indíthatnék, de a Média tv. szerint nem. Ugyanis a kiegyensúlyozott tájékoztatás hiánya miatt csa az érintett fél (akinek vonatkozásában hiányzik a kiegyensúlyozott tájékoztatás) jogosult az eljárás megindítására, akinek a szemébe hazudik a média, az nem.

kuciber 2011.01.28. 12:46:45

Kósa Mr10% Lajos nagyot téved. A lejáratáshoz nincs szükség a szocikra. Elég oda a kormány is.

Kismacska (BELLA) 2011.01.28. 12:46:45

@sárkányfő: azt szokták mondani a fidesz-huszárok, hogy mindegy, hogy, csak figyeljenek ránk. Hogy a negatív reklám is reklám.

Viccen kívül, volt már ilyen agymosott, aki válaszolt ezzel a szöveggel nekem...

CSENDES 2011.01.28. 12:46:45

@Nash vs. Keynes: Miért nem látjuk a levelet? Vagy ha igen, segítene valaki, hogy én is (másodrendű választópolgár) olvashassam? Hagy döntsem el, uszító jellegű, vagy tárgyszerű?

Behajtó70 2011.01.28. 12:46:46

"a szocialista párt momentán önmagába roskadva, a saját romjain vagy méginkább a saját romjai alatt a túlélésért küzd."

Jajajaja.....tényleg ilyen naiv fasznak nézel mindenkit? Vagy te magad vagy ilyen agyhalott?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2011.01.28. 12:49:15

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: Tudod mit? A kioperált agyaddal járj továbbra is csak tüntetni. A te értelmi színvonaladon, másra úgy sem lennél képes a kommentjeid alapján. (Már több helyen is találkoztam "magasröptű bejegyzéseiddel. A FIDESZ ennyire ól fizet a a bértrollkodásért?)

bioLarzen 2011.01.28. 13:43:05

Kósa volt számomra azon kevés Fideszes politikusok egyike, akik józannak és tárgyilagosnak tűntek, akik nem kontra-, hanem pro típusú hozzáállást mutattak.
Tartott mindez nagyjából a gazdasági válság megjelentéig - pontosabban az akkori minielnök által összehívott tanácskozásig. Ott Kósából hirtelen, minden előzetes jel nélkül, véresszájú ragadozó lett - és ez tart nagyjából azóta is.
Szerintem nagyjából kizárható, hogy egy ember napok alatt ennyire megváltozik. A kérdés, hogy az akkori vagy a mostani Kósa az igazi...

bio

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.28. 13:43:05

Ne magatokból induljatok ki,szimplán ez a (szabad) véleményem.Ha meg tetszenek engedni a mélyentisztelt gyűlölködő fasiszta urak és hölgyek.

tölgyes 2011.01.28. 13:43:05

@turulpina:
Amikor megindult a "harc" a magánnyugdíjpénztárak, a különadó ügyében, már akkor is jeleztem: itt most nem utcára tett pedagógusokról, bányászokról van szó, akiket nem véd senki, hanem a pénzvilág harcedzett milliárdosairól, akik természetesen a sajtót is megvásárolják kilóra.. akiknek szintén megvan a tőkeérdekük.
Amit tehát most lát az arról szól: hogyan védi az érdekeit egy országgal szemben a gazdasági erő, akinek pénz van a kezében. Az MSZP -úgy gondolja e az érdeke - csatlakozott a pénzvilág támadáshoz és poltikai érveket szolgáltat..

Mindez azért érthető mert óriási pénzekről van szó. És miért a németek? mert az ő kezükben van még mindig a magyar vidéki sajtó döntő része..Legyen nyugodt: szinte mindenütt kimutathatóak ezek a kapcsolatok.

"A jogállamban a pénz a fegyver."

Netuddki. 2011.01.28. 13:43:05

Bizony, egyedül a maszop áskálódása miatt történhetett, hogy a fidesz ezt az lqrt médiatörvényt elfogadta. Amikor annyi más fontos dolog helyett pont ezzel a lényegtelen dologgal foglalkozott. Ez is csak a maszop beépített ügynökeinek köszönhető.

Sőt! Csakis a maszop bénaságainak köszönhetjük, hogy a fidesz 2/3-ot szerzett a választásokon. Ezek után meri még valaki azt mondani, hogy mindenről nem a maszop tehet?

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2011.01.28. 13:43:06

@azAttis:
Tényeknek mered nevezni a hazugságokat, a féligazságokat? Hát ez tényleg a kommunizmus alja.

Mit bizonyítasz most? Azt állítod, hogy MSZP-s képviselők megjelentek tüntetésen is és nem maradtak teljesen némák az EP-ben is. Ez valóban, tény de mit bizonyít?
Hogy az MSZP egyszemélyben szervez mindent? Az MSZP miatt akadt ki Európa a vállalhatatlan médiatörvényre? Hogy az MSZP szervez minden tüntetést és csinálnak feszültséget?

Az jó, mert ezekszerint a több millió ember magánnyugdíjának ellopása is csak egy rágalom, miért nem ezzel kezdted.

Két dologra hívom fel a figyelmedet:
1. Az a szoci képviselőket minősíti, hogy elmentek ferizni egy pártpolitikától mentes rendezvényre, dehát ismerjük őket is.
2. EP-t úgy kezdte egy képviselőcsoport, hogy leragasztotta a száját és egy halom magyar újságot lebegtettek. Köztük volt a Magyar nemzet is. Ebből is látszott, hogy nem szocik szervezték...mert csak a külföldiek nem tudták, hogy a magyar nemzetre nem érvényes a cenzúra ;)

+ : Két lehetőség van. Az egyik, hogy párttag vagy. Így nyilván érdeked ez a beszéd. De rosszabb esetben csak egy rettentő mélyen agymosott ember vagy, aki alapszinten sem igényelte sosem a demokráciát. Bálványimádás és istenítés.
És ez a legfélelmetesebb. Mert amíg az olyen "emberek" kléteznek, addig a Fidesznek TÉNYLEG elég csak annyit mondania, hogy "az mszp csinálja a feszültséget" és ezzel el is intézhetik a magyarázatot, miközben bármit megtehetnek.
Ha nem lennének ilyen pártkatonák, akkor ez a szöveg és indok nem lenne elég a magánpénztár elrablására és elég sok mindenre nem.

asola 2011.01.28. 13:43:06

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: Az igazán értelmes emberek meg rajtad és a hozzád hasonló kétbites Fidesz-droidokon röhögnek.

Nyenyi 2011.01.28. 14:36:59

Teljesen egyetértek a cikk írójával.Kósa meg már régóta tudjuk ovodás szinten van agyilag

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.01.28. 14:37:05

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK:

Nem értem, miért jó ez neked.
Értelmes vitapartner nem vagy, kommentjeidre csak negatív, degradáló válaszokat kapsz, komolyan senki nem áll veled szóba (illetve a múltkor tőlem kaptál egy esélyt, de csúnyán és mérhetetlen pökhendiséggel eljátszottad).
Jólesik, hogy hülyének nézeted magad?Valami abberáció ez nálad?

Nyenyi 2011.01.28. 14:37:30

Egyetértek Bolival is

Netuddki. 2011.01.28. 14:38:11

@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: "A szocik csak szeretnék lejáratni a magyar kormányt.Ehelyett magukat ássák el végre.Rajtuk röhög minden értelmes ember. :)))"

Hát ez egyszerűen nem igaz. Pl.:

- szocik.
- ???? Kijafszom azok a szocik?

- fidesz.
- Muhaha!

Na?

legeslegujabbkor 2011.01.28. 15:28:36

Kósának csak akkor lenne igaza, ha az MSZP írta volna a Médiatörvényt. Lehet, hogy csontvázak helyett, törvényeket találtak a szekrényben, és senki nem ellenőrizte még a helyesírást sem, mielőtt egy képviselő benyújtotta volna.

Nash vs. Keynes 2011.01.28. 15:29:02

@CSENDES: talán pont azért nem nyilvános. Kérdezd meg a szocialistákat miért titokban köröztetik.

pazola 2011.01.28. 21:34:43

En arra vagyok kivancsi, hany ev mulva fog kiderulni, hogy kik kaszaltak irgalmatlan penzeket a megszolalasaval. Mert valakik tuti, ekkora veletlen nincs. Majd ha az egyik titoktudo osszerugja a port vele.. erzesem szerint 3 ev. Erdekes lesz akkor visszaolvasni..

Ozicsaj · http://www.youtube.com/watch?v=cryMVK1PwuQ 2011.01.28. 21:35:54

@bioLarzen: Szerintem a fidesz politikusok a jó zsaru-rossz zsaru játékot játszák. Mindig van valaki, aki megpróbál úgy kinézni, mint egy rendes ember, akinek még az is hinne, aki nem szavazna rájuk, és van a másik fajta, akik azoknak játszanak akik megrögzött fidesz szavazók. Csak a gond, hogy cserélgetik a szerepeket.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.01.28. 21:35:54

@Nash vs. Keynes: Azok a hírhedten jól konspiráló cocik. Olyan titokban, hogy még te is tudsz róla" Aha! Értem én! Ne má... Köszönjük a tanácsokat!

2011.01.28. 21:35:54

@butus: :-)
A 800.000 OTP MNYP tagnak is csak azért postázták jan.20-tól az egyenleget,hogy megóvják őket a "kiiratkozástól"

Nash vs. Keynes 2011.01.28. 23:48:58

@éberség elvtársak: az az 1-2% reálhozam aztán valóban mellbe fogja őket vágni, miután 11 éven át annyit fizettek. Szerintem merő önvédelemből nem postáztak hamarabb.

SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.01.29. 11:51:08

Ne haragudj,de csak emberekkel szoktam beszélgetni.Munkásőr pribékekre legfeljebb köpök egyet.Pökhendi módon.

Nash vs. Keynes 2011.01.30. 21:35:27

@Boli: szövegértési problémáid vannak? Olvasd el szép lassan szótagolva még egyszer amit írtam.
A szocik valóban szivesen konspirálnak, csak gyakran túlkonspirálják magukat. Érdeklődj ki szivárogtatta ki az öszödi beszédet vagy kérdezd meg hunvaldot mit ígért neki a rókaképű.
Nem értem miről beszélsz,
süti beállítások módosítása