Fájni fog...

2011.06.09. 11:12

Te jó isten! Szócska államtitkár vagy napszúrást kapott, vagy valakik aljas módon igazságszérumot csempésztek a reggeli kávéjába, netán időközben titokban átült az MSZP-frakcióba, esteleg most tör elő belőle a szocialista beépített ügynök... Olvasom a nyilatkozatát, és egyelőre nem térek magamhoz.

Azt mondja a kormány - igen, nem tévedés: a jelenlegi Fidesz-kormány - egészségügyi államtitkára, hogy "a Semmelweis-tervben szereplő átalakítások végrehajtása fájhat egyes intézményeknek, orvosoknak, és akár a betegeknek is nehézségeket okozhat".

Mi a fene?! Eddig csak azt lehetett hallani kormányzati tisztségviselőktől, hogy mindenki jobban jár, aztán meg ha véletlenül mégsem járt jobban, akkor valaki másoknak mindent meg kell tenniük azért, hogy márpedig mindenki csakazértis jobban járjon, még ha beledöglik is. Na de hogy egy kormányzati intézkedéscsomagot úgy vezessenek elő, hogy az eleve fájni fog... Ilyenre még maga Gyurcsány Ferenc se vetemedett fénykorában, még ő is azt mondta, hogy nem kell félni, nem fog fájni, pedig nála elvetemültebb és gonoszabb népnyúzót aztán tényleg nem ismer a fideszes kánon.

Erre most jön Szócska államtitkár, és belemondja az éterbe, hogy bizony fájni fog, ráadásul mindenkinek. Ha úgy vesszük, tulajdonképpen most az ellenzék helyett sápítozik az államtitkár. Én meg ezt az egészet most nem is értem.

Visszatérve a lehetséges okokhoz, az igazságszérum meg a napszúrás helyett én mégiscsak holmi alattomos szocialista befolyásra gyanakodnék, mert ugye azt is mondja az államtitkár, hogy építési telkekkel vagy szolgálati lakásokkal kellene az önkormányzatoknak ösztönözniük a rezidensek letelepedését. Komolyan, mintha csak a Mesterházy-Szanyi előretolt ékpár aktuális produkcióját hallanám, többnyire ők képesek ilyen és hasonló ötletekkel elkápráztatni a nagyérdeműt.

Szócska Miklósnak mától az MSZP soraiban a helye!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr512970062

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A 20% kálváriája 2011.06.11. 17:09:24

 Szegény 20% nem tehet róla, de kétszínű alak lett belőle. Ha innen nézem elengedhetetlenül fontos, ha onnan nézem, akkor fölösleges teher. Legalábbis a kormány szerint. Történt ugyanis, hogy még ellenzékben a Fidesz kijelentette, hogy többek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jenőke 2011.06.09. 19:41:49

Az szja 16% és kedvez a gazdagoknak.
A Semmelweis-tervben szereplő átalakítások végrehajtása fáj, akkor ez kedvez a mazochistáknak.
Mi a problémád?

gyilkos fűegér 2011.06.10. 19:29:06

Szócska nem először fogalmaz "fideszeshez méltatlanul" Lásd:
"Baromi nagy gáz van"
"Csak a ködöt szurkáljuk"
"Önök jogosan küldenek el az anyámba"
Vagy épp a napokban:
"Nem tudom virítani a lóvét"

Szerintem amúgy alkalmatlan, de azért jár a riszpekt, hogy nem hajlandó a zembereket hülyének nézni, meg össze-vissza hazudozni.

legeslegujabbkor 2011.06.11. 08:00:56

Puskaporos hordón ül, mit ígérhetne, ha pénzt nem kap, hanem inkább elvonják tőle. Ráadásul, úgy kell elmondania a terveit, hogy ne jöjjenek rá a valamit is értők, hogy elődei ötleteit valósítja meg, mert különben 5 percen belül repül. Gondolom azt várták tőle, hogy csak beszélgessen, és ne csináljon semmit, mert a kezét megkötötték rendesen. Persze ez mindegyik államtitkárra igaz.
süti beállítások módosítása