Mi közük hozzá?

2019.11.15. 14:20

Lehet már csámcsogni, pletykálni, kárörvendeni vagy sajnálkozni - kinek-kinek vérmérséklete vagy világnézete szerint. Válnak ugyanis Rogánék. Minderről pénteken délelőtt a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya (!) által kiadott sajtóközleményben tájékoztatta a nagyérdeműt Rogán Cecília és Rogán Antal.

Nekem csak egy kérdésem lenne: ugyan mi a fene köze van a Miniszterelnöki Kabinetirodának Rogánék válásához? Miért kell a bejelentéshez az állami infrastruktúrát használni?

És vajon mi lesz a következő? A köztévé és a Kossuth Rádió élőben tudósít a válóperről? Ha meg majd árulják a közös lakást, akkor majd kormányzati óriásplakátokon hirdetik meg - csak hogy biztosan vevőre leljen -, közpénzből fizetett, hivatalos kormányinformációként?

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr2515307634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása