Hadüzenet

2010.09.04. 00:48

Nincs más hátra, mint előre, ez ugyanis vért kíván! Pali bácsinak a reggeli tejeskávéja és mazsoláskuglófja, meg persze az elmaradhatatlan vaníliás karikája után mindezért hadat kell üzennie Svédországnak. Mert mi a casus belli, ha nem ez?!

 

Szeretett vezetőnk ábrázatja alá annak a szörnyű népnyúzónak a nevét biggyeszteni... A Svéd Királyi Televízió akciója provokáció. Aljas rágalom! Böcsületsértés! A kétharmadnyi Magyarország lábbal tiprása!

Itt Az Ország És A Nemzeti Együttműködés Böcsülete Forog Kockán. Meg a Főnöké, természetesen.

A DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME holnap reggeli önátadása kivételesen elmarad. Martonyi János külügyminiszter pedig még az éjszaka bekéreti a svéd nagykövetet és diplomáciai jegyzéket ad át neki tiltakozásul. A válogatott különgépén még napkelte előtt hazahívják a stockholmi nagykövetünket is, az Electrolux jászberényi gyárát és a budaörsi Ikeát pedig a hatórás műszakváltással egyidejűleg államosítja egy kósza MFB-kommandó. Aztán jöhet pali bácsi a kuglóffal, a tejeskávéval és a hadüzenettel.

Persze ahogy G. P. óvatosan figyelmeztetett rá, Pali bácsinak reggel még lecsót is kell főznie. Végülis korgó gyomorral amúgy sem lehet háborúzni. Szóval tejeskávé, kuglóf, vaníliáskarika, könnyes hagymaaprítás, némi apróra vágott szalonna, paprika, paradicsom, csipetnyi fűszer és egy jókora adag hadüzenet. Ezt kívánja a Magyar Nemzet.

Pali bácsi pedig végre eljátszhatja álmai bonviván-szerepét, az Alkotmányban Megfogalmazott Legfőbb Hadurat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr822270205

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schmitt Pál elnöki lecsója 2010.09.04. 16:09:09

Schmitt lecsóval fogja etetni Orbán politikai magánrendezvényének vendégeit, pedig a legfőbb méltóságok – elnökök, uralkodók – nem főznek másokra. Legalább a látszatra oda lehetne figyelni! (Fotó: fakanal.freeblog.hu) Olvasóink már-már a...

Trackback: Svéd szivárgás 2010.09.04. 14:05:39

A svéd titkosszolgálatról nem hallunk napi szinten, jóval közismertebb náluk mondjuk a CIA vagy a Moszad. Erejüket azonban pont ez mutatja: ők valóban titokban ténykednek... Hogy az efféle szervezeteknél jóval altruistább szemléletet visznek,...

Trackback: Helyünk a világban 2010.09.04. 10:26:22

Idehaza mindig borzalmas patáliát csapnak egyes körök hazánk nemzetközi sajtójáról, miközben szerintem rohadtul érdektelenek vagyunk a világ szemében. Hogy mennyire, arra fényes példa a tegnapi eset. Történt ugyanis, hogy az

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shwarcz bácsi 2010.09.04. 11:50:29

@zachar: semmit.itt már senkitől semmit.a poén kedvéért végig néztem.egy órát beszélni a magyar fociról?propaganda gépezet ez egész...

Waldi! 2010.09.04. 11:52:46

Es a Grippeneket is visszakuldjuk nekik, mint a pinty! A vesztegetesi penzt meg leshetik, mert azt nem adja vissza a kis gonosz torpe!

belagezabela 2010.09.04. 11:56:02

Gripenekkel szétlőni a gyárakat.

Erick 2010.09.04. 12:02:19

Csillagos ötös a svédeknek:-)) Ha már parancsszóra nem nyerni tudó remek világszinvonalú focistáink miatt elmorzsoltunk egy könnycseppet a szemünk sarkában kaptunk egy kis vigasz röhögést:-))) Itt látszik ,h egy súlytalan senki ez... Tisztelt fidesz vallás követői! Gondolom egyikőtöknek sincs chf alapú hitele... Amennyiben van akkor gratula hozzá ,h imádjátok sztálinotok kihűlt lábnyomát is ,hisz a fidesz tényleg egy vallás..

AutosVilli 2010.09.04. 12:08:12

A "gyurcsán" mögött az a balonkabátos férfi vajon ki?
Durva ilyen alakokkal mutakozni egy nyilvános meccsen.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.09.04. 12:11:57

Tényleg, de most komolyan! A focistáink is munkatáborba és átnevelésre kerülnek, mint é-koreai társaik? Meséljetek! Rizsadagjukat is megvonják? Vagy csak a fősámán elé kell járulniuk egy nagy leb.szásra? Mi a ráknak csodálkozunk, hogy kikapott ez a fos "magyar focit" játszó gittegylet?

Erick 2010.09.04. 12:24:46

@Boli: Lekúrás minimum lesz! Hisz nekik tolták a milliárdokat mindenféle fasszopó fociakadémiákba. Fősámán geciül beégett ,hisz győzelmet vizionált.. Én amúgy szeretem a focit ,ha BL vagy EB vagy VB meccseket nézhetek. Amúgy a sportolók közül sztem a foccosok az überbunkók....

zachar 2010.09.04. 12:25:51

@Erick:
Milyen igaz!
Én is vettem fel Feritől CHF hitel. (Milyen Feri, milyen Feri? Hát aki... a Gyurcsány Feri)
Nem keveset.
Bűnös módon lakást akartam.
Rájabasztam.
... de ez NEM a Ferinek a bűne!
A gonosz törpe hibája!
Mit tett Orbán Viktor, amikor Feri az egyik vízióját fogalmazta a másik után?
Semmit.
Mit tett Orbán Viktor, amikor megépült a világbajnok völgyhíd a "Somogyi-hegységben", és a többi gigaberuházás?
Semmit.
(Na annyi, hogy a Fidesz izmozása miatt nem épült meg a kormányzati negyed, az aljasságok csimborasszója.)
Azért tart most itt ez az ország, mert Orbán Viktor nem csinált SEMMIT 8 év ellenzékben!

Hittem Feriben, az országleaderben, Széchenyi szellemi utódjában (vagy most már mondhatjuk talán bátran, hogy Széchenyi a szellemi előképe volt Ferinek) mint ahogy még most is hiszek, rendületlenül!
Nem, nem a Feri csalt, hanem a látszat!
A látszat az volt, hogy az ország stabil, és erős a gazdaság, és a költségvetési pénzeket jól használják fel.
Közben meg 56%-ról 83 %-ra nőtt az ország eladósodottsága (sajnos ebben a magánszemélyeké nincs benne...), hogy mire jött a válság, mi azt qrva szar állapotban fogadtuk.

Ferit megvezették, Feri megérdemelte volna, hogy tegnap a svédek hibájából Orbán Viktor nevét írták volna oda a "magyar miniszterelnök" fölé.

Feri bazmeg gyere vissza.

csoko20 2010.09.04. 12:25:52

Gyurcsány takarodj!!!!! :-)

zachar 2010.09.04. 12:27:04

@Boli:
>Mi a ráknak csodálkozunk, hogy kikapott ez a fos "magyar focit" játszó gittegylet?

Én nem csodálkozom.
Orbán már 3 hónapja hivatalban van.
Az első dolog, amit elbaszott ez a gonosz törpe, ez a mini Mussolini, a magyar futball.

Erick 2010.09.04. 12:32:40

@zachar: Ki védte be Ferit? Én azt mondtam ,h a fityesz egy vallás..Vitya alatt volt a dollár 300 körül 99 környékén.. Erre hajt ismét. Ferik nem kellenek az országnak.. Szürke ember kéne ennek az országnak akinek a neve néha hangzik el. Szolgálniuk kéne minket bármelyik oldalról. Mi szolgáljuk őket minden oldalról..

P.mester 2010.09.04. 12:37:16

"Kiégett egy lakás Alcsútdobozon"
index.hu/bulvar/hirek/2010/09/04/kiegett_egy_lakas_alcsutdobozon/

Szerintem a svédek voltak.

Répa89 2010.09.04. 12:42:39

nem lehetne az, hogy ez igazi casus bellinek tekinti az ország, hadat üzenünk, és jól megadjuk magunkat Svédországnak

zachar 2010.09.04. 12:43:43

@Erick:
"Hisz nekik tolták a milliárdokat mindenféle fasszopó fociakadémiákba."

Bár ne tolták volna.
Túl sok a pénz a magyar futballban, és túl jól használják fel, az a gond.
... és ki a hibás?
Ki támogat futball-akadémiát, ki rontja meg az utánpótlásunkat?
Orbán Viktor!

Én személy szerint örülök, hogy tegnap kikapott a magyar válogatott a szokásos módon.
Amíg a birka emberek ezt a fasiszta disznót választják meg kétharmados többséggel Führernek, nem törődve a felelősen gondolkodók intelmeivel, addig bazmeg magyar csapat ne nyerjen!
Büntit a birkáknak!
Eddig se nyertek, de most már azért se nyerjenek!

... és nagyon remélem, hogy az ország pár hónap alatt csődbe kerül, és polgárháború tör ki, és lángolni fog minden középület a kifüggesztett Nenyivel együtt, CSAK azért, hogy végre láthassam Orbán "Heil" Viktor arcán a szomorúságot, hogy nem sikerült a birodalmát kiépíteni!

Várúr 2010.09.04. 12:45:40

Csomó magyar (?) ellendrukkernek a svéd királyi tévé tahósága is önfeledt örömre ad okot. Néha eltűnődöm, kikkel is élek egy országban...

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2010.09.04. 12:45:40

@zachar: Tiszteletben tartom a véleményed, de kérlek, próbáld egy kicsit kulturáltabb formában megfogalmazni. Sem a zsidózást, sem a fasiszta disznózást nem szeretem. Köszönöm.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.09.04. 12:49:59

@Répa89: Rohadt élet! Erre nem gondoltam! Megadjuk magunkat a svédeknek, oszt k.rva jó világ lesz, svéd hadifoglyok leszünk és a svédek el kell hogy tartsanak bennünket a jogrend szerint. ÁLLAT! Holnap kezdhetjük? :) Igen, Igen, Igen!

belekotty 2010.09.04. 12:51:11

Kimosták Gyurcsányt hogy így összement?

főbohém · www.bohemragtime.com 2010.09.04. 12:52:15

Szerintem nincs igazatok, hogy ebből quasi belpolitikai fórumot és témát csináltok (bár a posztíró is ezt a megközelítést sugallta az írással). Ez súlyos szakmai hiba. Ma, amikor ott az internet, csak be kellett volna ütni a Google-ba, hogy "prime minister hungary" és az első találati linken megnézni az eredményt. Legalább csodálkoztak volna a svéd TV-sek, hogy jé, még egy Bajnai is volt Gyurcsány óta! Ez az egész a svédek részéről hatalmas ignorancia és szakmai megbocsáthatatlan trehányság, alapvető szakmai (és emberi) hiba. Függetlenül bárkinek a pártszimpátiájától. Ha hozzánk jönne a szváziföldi tótumfaktum, annak is ugyanúgy utána kellene nézni. Nyugodtan lehet ilyesmiért helyreigazítást kérni. Az UEFA pedig tiltsa el Ibrahimovicot két meccsről a felvételek alapján, amiért sunyi, undorító tapló módon odarúgott Juhásznak.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.09.04. 12:55:24

@Várúr: Hagyd a p.csába, vándorolj ki az ősi magyar (Urálon túli) területekre és kezd újra mindent egy nemezsátorban! Ennyi rohadt, liberális, kommunista (tetszés szerint fokozható) elmebeteggel nem is lehet együtt élni egy honban! Igaz magyarok már mind az Urálon túl vannak! (hopp... :) )

Erick 2010.09.04. 12:58:00

@zachar: Ez így picit erős! Égnie és lángolnia nem kell semminek. Itt élünk ésa gyerekeink is itt élnek. Fogod még a szart rángani az arcán! Sőt! Már most is ez van!Kurvára senki nem veszi komolyan a miniszterelnököt. Régebben nem kellett 2 farkú kutyák ellen nyernie..Most majd elmondja mekkorát nyertek a viccpárt ellen... Olyan dolog lesz ez mintha a Klicsko leverné a cirkuszi bohócot...A nézők valószinűleg az izmost fogják kifütyülni! Nem kell kampány a fityisz idővel önmagába roskad. Széles Gábort kihagyták a nagy osztásból pedig lopott milliárdjait nekik ajánlotta... Előbújnak majd a megvezetett átvert kiéheztetett farkasok... Ordas fél. Saját testőrséget alakít ki magának ,mert a Köztársasági Őrezred szar... Gyűjti az ellenfeleket rendesen..

zachar 2010.09.04. 12:59:30

@Erick:
"Ki védte be Ferit?"

Ne szabadkozz, megdicsérlek érte, hiszen megérdemli.

"Én azt mondtam ,h a fityesz egy vallás..Vitya alatt volt a dollár 300 körül 99 környékén.. Erre hajt ismét. "

1. A Fityesz egy vallás - egyeseknek.
Mint ahogy az MSZP is egy vallás (most már csak a B-közepük tartja magát), vagy az LMP, vagy a Jobbik, vagy a kétfarkú kutya (2600 ajánlószelvény, hehhhehheh) is egy vallás másoknak.
Minden közösségformáló erő vallásjelleget ölt, ugyanis meggyőződés alapján tartoznak egyik vagy másik közösséghez az emberek.

2. Ezért nem dicsérlek meg, tekintettel rá, hogy gőzöd sincs (sokakkal egyetemben) a devizaárfolyamok alakulásának okairól.
Egy-két HVG vagy Heti Válasz cikk sokat segítene.

"Szürke ember kéne ennek az országnak akinek a neve néha hangzik el."

Nem hiszem el, hogy ennyire megdolgoztak a politikusok... (Feri nagyon tehetséges orálisan, ha érted, mire gondolok).
Neked az a fokmérője egy politikus teljesítményének, hogy a háttérben dolgozik. vagy nem?
Szarom le, hogy mit hallani erről vagy arról.
Ember, azt nézd, hogy ki mit tett le az asztalra.

Ne tévesszen meg egy svéd vagy más nyugati állam.
Ott nem azért jók a vezetők, mert csöndben vannak, hanem mert jól kormányoznak, ÉS CSÖNDBEN VANNAK (már amikor... egyáltalán nem általános...).

Aki csöndben van, az a jó államférfi????
Bajnai eléggé csöndben volt.
Mi történt közben?
Folytatódott minden disznóság a háttérben (ojvé, nem hallottál róla???) az állami cégek korrupciós ügyei, a sukorói ügyletet készítették elő, eladták negyed áron a moszkvai magyar képviseletet, ...stb.

Tényleg nem akarlak adatokkal terhelni, de léci nézz utána, mielőtt megnyilvánulsz.

zachar 2010.09.04. 12:59:57

@Michael Knight:

Rendben.
Én is azt mondom, hogy fasisztázni nem szép dolog.
Az elmúlt 8 évben sem volt "szép", főleg ok nélkül.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.09.04. 13:05:31

@főbohém: Sőt, mondjon le (ez a minimum!) a svéd király (és királyné), a svéd parlament, a svéd TV, a svéd nőegylet, a svéd cigány kisebbség érdekvédelmi szövetsége.. - meg különben is, amiért mi ilyen kis balfasz ország vagyunk, azért ne képzeljék, hogy velünk mindent meg lehet tenni! Még ha balfasz a köztársasági elnökünk, a miniszter elnökünk, a kormányunk, a... (mocskos hosszú lista jön, jobb, ha nem tudják, mennyi bal- és jobbfasz van ebben az országban!) akkor is! MINDENKI MONNYON LE! Ez a MINIMUM!

nestrot10 2010.09.04. 13:05:48

Csányi segítette ki a Fidesz bandát millókkal...ezért cserébe MLSZ elnököt csináltak belőle ( semmit nem kell csinálni csak meccsre járni az Orbánnal) és MLSZ en belül visszajuttatják neki a milliárdokat ami adott a Fityisz banda megsegítésére---ezért lett Ő az MLSZ elnöke:)) Aki nem így tudja a buta ember!

zachar 2010.09.04. 13:07:00

@Erick:
"Régebben nem kellett 2 farkú kutyák ellen nyernie.."

Tényleg nem akarlak az információhiányod miatt megalázni, de nem hallottál róla, hogy Budapesten 2600 ajánlószelvény gyűjtött a kétfarkú?

Aztán meg régebben nem kellett volt MSZP és SZDSZ szavazók tömegeinek meghasonulniuk, amiért ezekre a pipogya, kormányképtelen társaságokra adták a szavazataikat, és orbánfóbiások lettek.
Ezeket az embereket célozta meg a kétfarkú, meg az LMP, meg a Jobbik is...
Az utóbbi kettő járt sikerrel.
A kétfarkú marad viccpárt, bár már egy kicsit unalmasak, amennyit nyomja őket a média.

zachar 2010.09.04. 13:08:08

@főbohém:

"Szerintem nincs igazatok, hogy ebből quasi belpolitikai fórumot és témát csináltok (bár a posztíró is ezt a megközelítést sugallta az írással). Ez súlyos szakmai hiba.
..."

Kb. ez a hsz a poszt kommentek közül a legértelmesebb.
:)

Mackósajt66 2010.09.04. 13:11:05

Tudja valaki hogy hívják a svéd miniszterelnököt?
Miből gondoljuk, hogy a svédeket egy picit is érdekli, hogy az aktuális magyarnak mi a neve?

Gondolom Anja Nagyacsöcse feliratozó kislánynak a svéd királyi televíziónál egy régebbi silabusz volt meg, aztán kiírta....

Ha jön a visszavágó, a díszpáholyban egy találomra kiválaszott köpcös pasi alá ki kell írni, hogy Sven Jólmegbaszta svéd miniszterelnök, és megvan a revans...:))

zachar 2010.09.04. 13:11:40

@Boli:
Nem is értem, hogy bírsz ebben az országban létezni.
Egy ekkora géniusz... :)

zachar 2010.09.04. 13:15:16

@Mackósajt66:
"Tudja valaki hogy hívják a svéd miniszterelnököt?"

Majd ha én leszek felelős a svéd-magyar mecccs feliratozásáért, tudni fogom.

"Miből gondoljuk, hogy a svédeket egy picit is érdekli, hogy az aktuális magyarnak mi a neve?"

Akkor mi a túróért írják ki?
Szarul végezte a munkáját a feliratozó, vagy az, aki megmondja, mi kerüljön ki, ez erről szól.
Elqrta.

Erick 2010.09.04. 13:15:49

@zachar: Kissé csapongsz kissé ideges vagy. Nyugi. Szájkarate kicsit jó ,de már elég. Nincs semmilyen hitelem és nekem a Viktor tuti befutó,mert tudtam ,h megtáncoltatják a lóvét... Én csak sejtettem ők tudták! Ők tutira mertek sokat keresni én pozitivan jöttem ki belőle ,de lehetett volna jobb is...shortolni jó...Te nyertél valamit a megérzéseiden?

zachar 2010.09.04. 13:18:45

@Erick:
Szinte semmit.
Nem tőzsdézem, dolgozom.
Jó ücsörgést a pénzhalmon!
:)

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2010.09.04. 13:19:20

@főbohém: A költővel szólva: gondolta a fene. Mármint hogy némi poénkodásból ilyen éles belpolitikai csetepaté lesz. De sebaj.
Mindenesetre minden feliratozónak tudom ajánlani a CIA (igen az amerikai CIA) teljesen nyilvános adatbázisát a világ vezetőiről itt: www.cia.gov/library/publications/world-leaders-1/index.html
Meglehetősen naprakész adatbázis.

Erick 2010.09.04. 13:19:20

@zachar: Azt hittem okosabb fiú vagy! Pont ezt írtam. Nagy médiahekk a 2farkú ,de erodálja azt a tekintélyt amit orbán szeretne magának. Senki nem tiszteli. Akit kibaszat az állásából az gyűlöli! Kontraszelektiv a dolog ! Be kell érnie... Ennyi.. Majd amikor a fidesznyik polgármester is testőrrel jár az lesz a szép világ :-)

zachar 2010.09.04. 13:22:09

@Erick:
1. Hogy a Viktor megnyomta volna a svájci frankot minden deviza ellen?
:)))

2. A Gyurcsány által felvett 20 milliárd euró törlesztésének megkezdését 2010. márciusára szerződték le az IMF-fel.
Ugye milyen okos?
Istenverte géniusz vagy, szavamra, ha előre láttad, ez nem lesz sima ügy egy végletekig eladósodott, lestrapált, kivérzett országban.

zachar 2010.09.04. 13:25:19

@Erick:
Nem vagyok okosabb fiú.
Azt mondom én is, amit te, hogy jöjjön a csőd, a polgárháború, és járjon testőrrel minden Fidesznyik, hogy mi mindannyian önfeledten hahotázhassunk a buta politikusok, de elsősorban a fideszesek (copyright by Dávid Ibolyka) vergődésén.
Frankó posztokat lehet majd írni minderről.

Mackósajt66 2010.09.04. 13:25:53

Az életnél nem kell jobb rendező.

Most látom egy másik blogban, hogy a vízilabdacsapat ellen játszott egy Baszik nevű orosz játékos, az on-line közvetítésbe meg lazán beleírta valamelyik okos, hogy "7. perc: Baszik a kiállított orosz.":)))

Azért szar lenne, ha az oroszok hadat üzennének ezért...:)

Nem idegeskedni kell, hanem röhögni!!!

zachar 2010.09.04. 13:25:53

@Michael Knight:
De egyébként a gúglit én is ajánlom.
Az első találat már a helyes eredményt hozza:

en.wikipedia.org/wiki/List_of_Prime_Ministers_of_Hungary

zachar 2010.09.04. 13:30:58

@Mackósajt66:
"Nem idegeskedni kell, hanem röhögni!!! "

Én meg azt mondom, idegeskedni és röhögni nem akar az ember, hanem ezek jönnek maguktól.
Ha jönnek.

Erick 2010.09.04. 13:32:08

@zachar: További jó hétvégét! Ráülök egy tutto mocira most és kiszellőztetem a baromságokat az agyamból! Moci jobb ,mint a foci! :-)Mennék egy kanyart a smittpalival is kiderülne mekkora motoros műmájer... AkiHD-t hajt MO-on az nem tudja mit művel..A HD-t amcsi egyenes utakra találták ki..Na bye!

zachar 2010.09.04. 13:33:47

@Michael Knight:
"A költővel szólva: gondolta a fene. Mármint hogy némi poénkodásból ilyen éles belpolitikai csetepaté lesz. De sebaj."

Túlzás a "csetepaté" kifejezés, hiszen velem vitáztak többen, tehát nélkülem minden zökkenőmentes és homogén lett volna, Gy és O egyik kutya másik eb, két szarházi, ...stb.
Minden jót.

Erick 2010.09.04. 13:34:17

@zachar: csőd és polg háb neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mikor írtam én ilyet? Aki ezt akarja az beteg! Polg mesterek gorillával az boritékolható :-)

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2010.09.04. 13:39:27

@zachar: Félreértés ne essék: én annak örülök, ha vita folyik, értelmes érvekkel, az érvek ütköztetésével. Azt hiszem, részben ezért is írom ezeket a posztokat. Csak azt nem szeretem, ha a vita átcsap ordenáré és anyázó veszekedésbe.

zachar 2010.09.04. 13:53:20

@Michael Knight:
Jó, de tényleg egyetlen kérdésem van:
Mit vártál: ahhoz, hogy Orbán helyett Gyurcsányt írták ki magyar miniszterelnöknek, milyen hsz-ek érkeznek, ha nem politikaiak?

Különösen ha úgy vezeted fel, ahogy.

"Szeretett vezetőnk ábrázatja alá annak a szörnyű népnyúzónak a nevét biggyeszteni... A Svéd Királyi Televízió akciója provokáció. Aljas rágalom! Böcsületsértés! A kétharmadnyi Magyarország lábbal tiprása!"

1ébként ettől eltekintve kit érdekel, hogy elrontották a feliratozást?
Mondhatni: ha nem politikai jellegű az elírás, akkor is van ebből poszt?
Ugye nincs?

zachar 2010.09.04. 13:59:44

@Michael Knight:
A CIA linkért köszönet, elmentettem!

canis 2010.09.04. 13:59:44

Ezek a svédek értik a magyar politikát, sőt, ősmagyar közmondásokat is ismernek... (pl. a kutya és eb vonatkozásában)

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2010.09.04. 14:03:14

@zachar: Tudom még javasolni - ugyancsak a CIA-nál - a Wold Factbookot is: www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/index.html
Elképesztő adatbázis a világ országainak földrajzi-történelmi-gazdasági-társadalmi berendezkedéséről, viszonyairól.

JohnHenry 2010.09.04. 14:06:43

@canis: hehe :-D

kicsit OFF:
valamikor csináltak egy felmérést talán kanadában, az embereknek kb 60 százaléka nem tudta, ki a miniszterelnökük.
na, én szeretnék olyan országban élni, ahol szintén ennyire nem számít, ki a miniszterelnök, ahol a politika nem pofátlankodik be az életembe, ahol lehet életem.

Mikrobi 2010.09.04. 14:47:36

Túl sokáig volt Gyurcsány miniszterelnök. Te meg túl hülye vagy, az Orbán le se szarja, hogy kinek a nevét írták ki az övé helyett.

Tereskov (törölt) 2010.09.04. 14:49:27

Szerintem meg kéne támadni Svédországot. Egyrészt elégtételt vehetnénk ezért az égbekiáltó sértésért, másrészt odatelepíthetnénk az összes romát.
Gyurcsányt meg megtehetnénk helytartónak. Bánja fasz, hogy mit csinál ott északon.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2010.09.04. 14:49:28

A legszebb öröm a káröröm, amiben részeltettek a svédek :)... vinnyogok magamban, mert mit érezhet Vidóka? gondoljatok bele: 1.) a svédek NEM TUDJÁK , hogy ő kicsoda?! 2.) Gyűlölt ellenfele neve jelenik meg, vagyis vele azonosítják szerte a világban... DE! Máris kész a magyarázata: direkt kérte, hogy Gyurcsány legyen feliratozva, mint miniszterelnök - hiszen az ő felelőssége, hogy kikapott a csapatunk... ahhoz neki semmi köze. A helyes feliratozást akkor vették volna elő, ha győzünk, mert akkor meg jogos az ováció az OVInak... (remélem megüti a guta!)

zachar 2010.09.04. 14:49:28

@JohnHenry:
"na, én szeretnék olyan országban élni, ahol szintén ennyire nem számít, ki a miniszterelnök, ahol a politika nem pofátlankodik be az életembe, ahol lehet életem."

???
Ilyen közvéleménykutatást minden országban szoktak csinálni, az alapműveltség mérésére.
Szégyen, ha valaki nem tudja, ki áll az ország élén.
Nálunk is, és ott is.

Azok a polgárok, akik nem tudják ki a miniszterelnök, vagy mely pártok kormányoznak, és nem ismerik ezek tevékenységét, azok jó esetben nem mennek szavazni sem, mert nincs információjuk arról, mely pártra miért szavazzanak.
Rossz esetben elmennek, és az utolsó két hétben elolvasott szórólapokból és a választási kampányból tájékozódnak, vagy pofára szavaznak.

Nos, a jól működő nyugati országokban nagyon is tudják a szavazók, kire szavaznak.

Most egy picit elképedtem azon, hogy szerinted egy képviseleti demokráciában az az ideális, ha a választóknak nincs információjuk az ország politikai irányítóiról...

csárli hárper 2010.09.04. 14:49:28

a svédek nem ismerik a viktort? és? bárcsak mi se ismernénk.....

benkoo 2010.09.04. 14:49:28

Talán ennyire veszik komolyan Orbán-t külföldön?
vagy jó az országimázsunk....

belekotty 2010.09.04. 14:54:27

@Mikrobi: "Orbán le se szarja, hogy kinek a nevét írták ki az övé helyett." - Na persze! Pont úgy ismerjük. nem is veszünk több Gripent! :-))

Mikrobi 2010.09.04. 15:12:18

@belekotty: mit sír a szád, a te elvtársaid úgyis használt és elavult F-16-osokat akartak volna venni!

zachar 2010.09.04. 15:13:30

@ezittenkéremmagyarország:
Te nem ismered, biztos boldog ember vagy.

zachar 2010.09.04. 15:14:46

@zoleee23 Hát én sírtam a nevetéstől xD-->>:
"jaja, itt mindenből csak a politika folyik :S... link fentebb "

Pl. egy hétköznapi tévés bakiból is képesek elefántot csinálni az orbánfóbiások :)

zachar 2010.09.04. 15:15:56

@belekotty:
"nem is veszünk több Gripent! :-)) "

Tényleg nem. :))
Az ország talpra állítása után, esetleg.

PiBá 2010.09.04. 15:18:01

@Erick: "Szürke ember kéne ennek az országnak akinek a neve néha hangzik el. Szolgálniuk kéne minket bármelyik oldalról. Mi szolgáljuk őket minden oldalról.. "

Ezzel nagyon egyetértek! És ha szolgálnának, akkor ebből az országból még a végén lenne valami. Így pótcselekvést kapunk, Hagyó hagyják ámokfutni, NENYI, Nemzeti Tanévnyitó ...
Ezek helyett jó példával kellene elöljárni és azt elkezdenék az emberek követni. Igaz, az nem 4 éves program, hanem csöppet több, olyan emberöltő.

zachar 2010.09.04. 15:19:17

@benkoo:
"Talán ennyire veszik komolyan Orbán-t külföldön?
vagy jó az országimázsunk.... "

Utóbbi.
Az országimázsunk azóta van topon, mióta Gyurcsány révén elhíresültünk, mint az ország, melynek lebukott a hazudozó, választásban csaló, EU-nak kamuzó, gátlástalan vezetője.
A CNN interjú Gyurcsánnyal még olaj volt a tűzre.

zachar 2010.09.04. 15:22:30

@térfél:
"Máris kész a magyarázata: direkt kérte, hogy Gyurcsány legyen feliratozva, mint miniszterelnök - hiszen az ő felelőssége, hogy kikapott a csapatunk... ahhoz neki semmi köze."

:)))
A miniszterelnök FELELŐSSÉGE a csapat játéka.
Ilyet szólsz.
Grat.!

Robis 2010.09.04. 15:32:09

Egyébként meg minek írták ki, hogy ki az? Ja, hogy kedveskedni akartak a Grippen csalás kiagyalójának? Csak elkeverték a nevet. Mert az Orbán írta alá a szerződést, de a Gyurcsány vette át a gépeket. Ez kavarta meg őket.

juhaszcs 2010.09.04. 15:44:23

Ki az az Orbán Viktor?

AntiChrist™ 2010.09.04. 15:54:15

És most mi a helyzet?
Hadat üzentünk már a svédeknek, tehát háborúban állunk?
Könnyű villámháború lesz egyébként. Ugyanúgy szétcsapjuk őket, ahogy tegnap a magyar válogatott tette.

kodó tamás 2010.09.04. 16:01:42

nem kell hadat üzenni...
meccs volt nem?
gondolom jól megvertük őket...
szívózzanak mással...

odamondó 2010.09.04. 16:19:57

Szerintem meg a svédek pontosan jól látják, hogy itthon nem változott semmi. Ezért fölösleges új nevet kiírni.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.09.04. 16:24:53

Na, akkor a fociról is... Azért szép dolog, amikor milliárdok mennek egy olyan sportba, amiben az eredményünk = 0. Hány éve is ilyen szarok ezek a csávók. Szarrágó, faék típusú focisták, akik ha nem kapnak havi 2 milliót havonta, vérig vannak sértve. Más sportágak 10-15%át kapják ezeknek a pénzeknek és világbajnokokat, európa bajnokokat, olimpiai bajnokokat nevelnek. A fociba ölt pénz tök felesleges, kis pöcs politikusok hobbiját kiszolgálva k.rva drága parasztvakítás!

rakaz 2010.09.04. 16:38:51

Hát édes Jóistenkém, ilyen a svéd riporterek tájékozottsága. No, de a játékvezető is fel tehette volna
a szeüveget, ugyanis Ibrácskát, a szándékos talpalásért
kikellet volna állitani.

shwarcz bácsi 2010.09.04. 16:46:58

@zachar: mutass már nekem egy olyan politikust amelyik nem hazudik.országimázs?? kész röhej...

Csatmar (törölt) 2010.09.04. 16:50:06

Olyan sokat nem is tévedtek. Egyre megy.

aszekelyek 2010.09.04. 17:31:49

Svldország messze van. Az index meg nem arról híres, hogy minden esetben a frankót közli. ide van nektek okádva ez. Részemről egy árva szót sem hiszek el belőle. A svédek sokkal korrektebbek, mint az index.A fenti firkálmányból és a beírásokból is látszik, hogy mindez egyetlen cél érdekében történik, Orbánt gyurcsányival egyenlővé tenni a böszmék szemében. Mert értelmes ember szemében nem lehet. Parasztvakítás. Kajoljátok látom. Meg van sok bérbeírótok is. Azelőtt az esti Hírlap rikkancsa kiabált ilyeneket, aminek egy szem valóságalapja nem volt. Hátmég a köztársasági elnököt milyen jól lehet ezen keresztül szenyázni. Az index nem változik és a böszmék se okosodnak. Szerencsére mostmár elenyésző kisebbség az, amelyik elhiszi és amelyik ezeket firkálja nekik. Tudjuk, hogy nem tudtok veszteni de mégis milyen mélyre nem mentek le????? Ez már legalja ellempropaganda. KAmpányfogás és semmi más.

szárny 2010.09.04. 17:32:56

kapcsolat.hu/blog/tisztelt_sved_kiralyi_televizio

Látod, látod, lovagom Miska.

Te, a pártatlanságnak, a politikai középenállásnak, a csakadolgotőtmagátnézzük-mentalitásnak és az ordaseszmékelutasításának valóságos és megkérdőjelezhetetlen arkhimédészi pontja, te.

Látod, látod.

Már megint nem egyeztettél a központtal.

aszekelyek 2010.09.04. 17:37:51

@rozsdamentes arcél: Még megvárom, amíg a FIDESZ tájékozódik az ügyben. Ocsmány egy provokáció. Remélem ők is tudják. azt már 2oo6-os tévévita óta tudja az értelmesebbje, hogy Orván úriember, gyurcsányi pedig nem az. Még őszerinte sem akarhat úriember nyerni hazugsággal Pedig most valszeg megint egy jó kövér hazugsággal operálnak.

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2010.09.04. 17:38:05

@aszekelyek: Itt a videó, a Sport1 anyaga, lásd magad is:
www.youtube.com/watch?v=x38h9vTBvsw
De biztosan csak valami indexes-szoci manipuláció történt.

aszekelyek 2010.09.04. 17:41:19

@Robis: Még egy kicsit azért pakolt is rá a grippenes bulira, gyurcsányi és bandája, hogy egészen pontosak legyünk. Mert a magukét ők is le akarták ám arról szedni..... Szépen az teljes igazságot , ha kérhetném. Köszönöm.

aszekelyek 2010.09.04. 17:47:49

Kedves hozzászólók! Tessék már megírni a svéd űllamfő nevét, mert nekem ugyan fogalmam nincs róla. Sztem nektek sincs. Még a Királynő is homály. Érdekes egy svédnek, hogy hívják aki a képen látható?? nem. Lehet ne három edző is, akkor se érdekelné őket. Kormányfő szó is biztosan van a svéd nyelvben. Azt tudja valaki, mikor volt náluk kormányváltás és hogy is hívták az elődjét? Randa egy provokáció. Apropója pedig biztosan az, amit minap a követségek munkájáról hallhattunk. Olyat, mint a kócos asszony, soha többet a külügyekben.

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2010.09.04. 17:51:44

@aszekelyek: Jut eszembe, csak egy apró pontosítás: az államfő Svédországban maga a király (nem királynő - az Dánia lesz, így meg elhiszem, hogy homály), XVI. Károly Gusztáv. Orbán Viktor sem államfő (az Pali bácsi), hanem kormányfő.

aszekelyek 2010.09.04. 17:55:19

@Michael Knight: A volt csaló pénzügyminiszter is mutogatott igazságügyi és rendészeti miniszter korában bizonyítékként egy videot..... Nem győztél meg. HA ez a baki becsúszott, akkor még ott van, hogy félretájékoztatták őket. Ez semmiképpen nem a svédeket minősíti. Bármi is történt valójában. Ami az indexen erről itt elő van adva, az bizony manipuláció. Nem az első és nem az utolsó. Éppen eleget láttunk , hallotunk már belőle. No kinek az érdeke ezt így tálalni???? Orbáné -e? Pali bácsié-e ? mindig ez ad jó irányt az értékeléshez. Kinek áll ez érdekében?.

aszekelyek 2010.09.04. 17:55:20

Tudod mit.? Technikus a gyermekem , azt mondja simán rá lehet ám tenni a valódi svéd feliratra éppen azt nevet.

aszekelyek 2010.09.04. 18:05:21

@Michael Knight: Nem írtam, hogy Orbán államfő. Mindkettő van szenyázva a firkálmányban. Holott lehetséges, hogy valaki tett egy csipet ...rt mindössze a palacsintába. Sőt. Ez a tény. No és hányan tudják még , hogy király vagy királynő? A böszmék olyan utánanézősök..., persze. Szerintem meg net junkfood fogyasztók. no és mi köze a mi államfőnknek ahhoz, hogy valami felirathba történt a svéd tévében??? Ha mondjuk nem olvas tam volna minap sztálin endre (aczél, )cikkét a népszamárságban arról, mit és hogy ne tegyen majd valaki a külhoni sajtó egyes totálisan félretájékoztatásáról, mit tegyen...., még meg se lennék győződve róla, hogy nem tévedek. Így viszont kerek. Most erre másztak rá. Kampány van elvégre. Az előző kormányoknak meg ugye nem kellett tanácsokat osztogatnia, mert akkor ugye a külügyünk éppen szárnyalt, jobb nem is lehetett. Fizetett hirdetésben gyalázták Orbánt. Ne hidd, hogy nem emlékszünk.

aszekelyek 2010.09.04. 18:11:35

@Michael Knight: Ez a firkálmány ugye nem a svéd tévések műve???? Meg nem is baki.

aszekelyek 2010.09.04. 18:15:10

További kellemes Orbán és államfő ellenes propagandát.

7esbusz 2010.09.04. 18:22:46

Most mondhatjuk, hogy Gyurcsány miatt kaptunk ki....

pimpalini 2010.09.04. 19:03:22

@Erick:

Elmondanám, te farok, hogy a fidesz kb. 4 hónapja sincs hatalmon, a svájci frank alapú hitelek törlesztőrészletei meg már évek óta a csillagokban vannak!!!!!

S tudod az euro árfolyama is esik a svájci frankhoz képest, nemcsak a forinté! Az egész EU szarban van komám, de te és a hozzád hasonló elfogult orbángyűlölők nem látnak a szemüktől!!!

Legalább gondolkodnál kicsit farokfej!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.09.04. 19:06:58

"már 2oo6-os tévévita óta tudja az értelmesebbje, hogy Orván úriember, gyurcsányi pedig nem az" ... még jó! Na ba', még egy IQ bajnok. Lényeges is ez! Szerintem meg lesz.rják, hogy Orván, vagy Gyurcsányi a min.elnök abban (ebben) a messzi országban, ami a kutyát nem érdekel Svédországban. Ahol szerintem meg max. olyan hülye politikusok vannak, akik miatt 65 éve csak menekülnek el az emberek, pl. Svédországba - sok '56-ban. Azok az emberek sokat tettek ennek az országnak a hírnevéért onnan is és megbecsült polgárok lettek ott. Ezek a politikusok mit tettek? Meglehet nézni, ebben az országban, az elmúlt 20 évben mit raktak ezek a szerencsétlenek össze! Viktorkával együtt az élen... Szánalmas egy bohóc az is, Gyurcsányi-val együtt. Szarkeverő és demagóg pöcsök, akik egy csomó szánalmas alakot feltüzelnek maguk mellett, azok meg ilyen hülyeségeket írogatnak össze, mint egyesek!

mizrolist 2010.09.04. 20:21:33

@aszekelyek: én néztem az élő közvetítést; ott pontosan ez volt kiírva :D Mint egyesek kiderítették, valószínűleg a svéd Wikipediáról tájékozódtak a felirat készítői, ott ugyanis még Gyurcsány van feltüntetve magyar miniszterelnökként. (nem mellesleg a dán és a norvég Wikin ugyanez a helyzet)

zachar 2010.09.04. 21:21:41

@mizrolist:
Én nem kétlem, hogy ezt írták ki, de mit lehet erről értelmesen beszélni a politizáláson kívül (ami a blogger célja volt...)?
Semmit.
Svéd baki történt a feliratozásban.
Whoáá.

Grat. egyébként Michael Knight-nak.
Ma már a 2. posztját teszi címlapra az Index (csak így tovább).
Fideszbasztatásból, Orbán- és Matolcsy gúnyolásból jeles, az orbánfóbokat etetni kell.

Marcellusca 2010.09.05. 10:56:36

@zachar: Aha. Mint a filmben, mi? :)))

Ál/arc :DDDD

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.09.05. 18:58:19

Bakker, akkor most támadunk, vagy mi lesz? Csak azért, mert akkor úgy tervezek a jövő hétre! :)
süti beállítások módosítása