Zombieland

2012.01.25. 09:59

A főnök hétfőn a Facebookon nyomott egy kedves barackot az okos buksitokra, kedden meg elment Brüsszelbe és onnan szart nagy ívben a fejetekre...

Azért valljuk be: meglehetősen szürreális volt az Echo TV-n Bencsik Andrást és Kerényi Imrét hallgatni, ahogyan a büszke magyarságot emlegetve az Európai Uniót szapulják, miközben a képernyő alján az volt olvasható, hogy Magyarország eleget tesz a brüsszeli kéréseknek...

Hát igen, kedves négyszázezrek vagy hányak, a főnök hétfőn a Facebookon nyomott egy kedves barackot az okos buksitokra, kedden meg elment Brüsszelbe és onnan szart nagy ívben a fejetekre. Hülyét csináltatok magatokból, meg hagytátok, hogy hülyét csináljanak belőletek.

Mert azért elég szar érzés lehet most szembesülni azzal a szombaton a "Nem leszünk gyarmat!" felirat alatt vonulóknak, hogy Orbán Viktor kedden elment Brüsszelbe, és csontig benyalt az Európai Uniónak. Mint ahogyan csontig be fog nyalni az IMF-nek is, ne legyen kétségünk. Úgy táncol, ahogyan ők fütyülnek.

De ugye azt még ti sem gondoljátok komolyan, kedves négyszázezrek vagy hányak, hogy Simor András fizetéséről meg a monetáris tanács tagjainak eskütételéről győzködte egymást két órán át az Európai Bizottság elnöke és a magyar miniszterelnök? Ugye ti sem hiszitek komolyan, hogy ezek az igazi nemzeti sorskérdések, amik kapcsán kurucosan kellene keménykednie a miniszterelnöknek? Ugye azt még ti sem veszitek be, hogy bármilyen szinten is az úgynevezett magyar érdekeket védi az, hogy a jegybankelnök fizetése történetesen havi kétmillió alatt vagy fölött van?

Hát nem veszitek észre, kedves négyszázezrek vagy hányak, hogy palira vagytok véve, hogy csak játékszer és biodíszlet vagytok többnyire, és hogy nektek is hazudik a főnök, vagy hogy nektek hazudik a leginkább?

Mert annyira vakok és buták még ti sem lehettek mind, hogy bevegyétek, hogy ha valami tegnap még teljes meggyőződéssel fekete volt, az ma már - arcvesztés nélkül - ugyanolyan hévvel és meggyőződéssel lehet fehér! Vagy úgy gondoljátok, hogy attól hitelesek lesztek, ha két hét múlva mondjuk - mert a Nemzet Sámánja éppen olyan kedvében lesz és ezt kéri, ha már megígérte a minap Brüsszelben - európai uniós zászló alatt vonultok, békemenetként az európai értékekért?

Vagy tényleg ott tartunk, hogy nektek, kedves négyszázezrek vagy hányak, teljesen mindegy, hogy mit mond, csak az számít, hogy ki mondja? Orbán Viktor szájából pedig nektek minden egyes szó szentbeszéd - és szentbeszéd mindannak az ellenkezője is?

Welcome to Zombieland!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr303752523

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hurrá, a szabadságharc elbukott! 2012.01.25. 13:09:07

Ilyen sem volt még, most annak kell örülni, hogy a választott vezetőnk által meghirdetett szabadságharc végleg elbukott és a brüsszeli Canossa-járással lezárult....

Trackback: Az orr 2012.01.25. 10:48:38

Történt pedig, hogy egy szép, késő őszi napon Orbán Viktor egyszer csak Pinokkióvá változott. Persze csak a felületes szemlélő számára tűnhetett olyan hirtelennek a változás, hiszen a fafejűségről az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban tett tanúbizonysá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ásványi répacukor 2012.01.25. 11:57:19

A késői híradók sajtótájékoztatóit nézve
a Barosson nem látszott egy koki-saller
nyom sem! De a mi játékosunk elég roggyant lábakon állt!Két órán keresztül élesztgették, jegelték a púpokat, hogy a kamerák elé ki tudjon állni.
A Simor Úr fizetése a legnagyobb siker! De Mi átlag magyarok bizakodjunk-
elég szomorú hogy ebben kell-, hogy az "ütős" érvek megteszik a hatásukat,és egy normálisabb gazdaságpolitika és egy élhetőbb ország következik ezek után.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.25. 12:38:49

1. Rohadék libsibolsi vagy csak, hisz próbálod kisebbíteni a résztvevôk létszámát, amikor exMunkásôrös Bencsik elvtárs is megaszondta, hogy 1 milliónyian voltak a legszebb komcsi, '50-es hôsidôket idézô, ormány melletti tüntin... :)
2. Látszik, hogy nem figyelsz, mert a kijjafa.za D. Tamás nevû naptárfiú is kiböfögte magából, hogy a zországgért és a zunijós értékekért voltak a zombik sétálni (na jó, nem juthatott mindenkinek napidíj meg uzsicsomag), az meg csak ellenforradalmi propaganda, hogy mocskolták a zejut, a zusát, azokat a mocskos kapitalistákat és éppen csak a "Titó láncoskutya!" szlogen nem jutott eszükbe... pedig sokaknak még talán a pincéjében ott van az "akkorról" való Lenin és Rákosi transzparense!
Szóval több figyelmet kérünk, hisz nem szopunk be mindent, mint az ecceri szôkekislányok! :) S.G. nevû pókharapó szoliszökevény orrmányszólopó szintjére pedig csak nem küzdjük le magunkat!

Tepsifan · http://kephatas.blog.hu 2012.01.25. 21:49:35

Mindig is volt egy réteg, aki nem azért tapsolt, mert kötelező volt, hanem mert tényleg élvezte. Sajnos sok ember olyan szinten létezik, hogy szükséglete az, hogy rajonghasson valaki iránt, akire bölcs vezetőként tekinthet. Sajnos :(

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.01.26. 12:43:57

Gratula Michael! :)
Én megértelek... De tényleg...
Igen, egyébként láttam az Echo-n azt a mûsort. Egy vicc volt. Olyan szép, komcsis, az elsô sorban egy csomó volt komcsi seggnyaló és a széljobbos barbi... Megható és "mulaccságos" volt... valahol meg döbbenet, hogy ennyi sötét ember van szabadon az országban.

legeslegujabbkor 2012.01.26. 16:27:27

"Vannak akik" Orbán Viktortól értesülnek a legfrissebb hírekről, és ő azt mondta, hogy legyőztük az EU-t. Sőt le is fogjuk hagyni az követhetetlenül gyors fejlődésünkkel. Na.
süti beállítások módosítása