Lecsúszott, lemaradt... WTF?!

2021.10.06. 13:16

Olvasom a hírfalakon, hogy Karikó Katalin a kémiai Nobel-díjról is lecsúszott, meg hogy a kémiai Nobel-díjat sem Karikó Katalin kapta. Nos, előre szólok: nem ő kapja majd az irodalmi és a közgazdasági Nobelt sem...

De ne legyünk már hülyék, kedves szerkesztő hölgyek és urak, a Tényektől a Mandineren át a 168 Óráig!

Most azokkal a konteókkal nem foglalkoznék, hogy a Svéd Királyi Akadémia is Soros kottájából játszik, meg hogy a svéd külügyminiszter is hogy' beszólt nekünk a minap, Szijjártó Péter alig győzte helyretenni, és hogy amúgy a nyugati migránssimogató és betelepítéspárti politika nem engedte nekünk, magyaroknak, hogy Karikó Katalin nyerjen - az efféle marhaságok szót sem érdemelnek.

Annyit azért megjegyeznék - nem kisebbítve Karikó Katalin érdemeit -, hogy a Nobel-díjat sosem az adott év legfontosabb tudományos felfedezéséért ítélik oda. Általában 10-15-20 évvel korábbi felfedezéseket díjaznak a legrangosabb elismeréssel. Olyan felfedezéseket, amelyek bizonyíthatóan kiállták már az idők próbáját.

Semmi kétségem afelől, hogy Karikó Katalinék felfedezése ilyen lesz, és hogy néhány év múlva Nobel-díjat ér majd.

De basszus, milyen beteg egy társadalom és milyen beteg sajtó az, amely egyrészt abszurd elvárásokat fogalmaz meg (mert mi, magyarok ugye szebbek, jobbak, okosabbak és nagyszerűbbek vagyunk mindenkinél), majd azt sorolja, hogy az orvosi Nobelről is "lecsúszott", a kémiai Nobel-díjról is "lemaradt". Végül pedig majd még azt is megállapítja, hogy egyébként valójában mi nyertük (nem Karikó Katalin és kutatótársai, hanem mi, így, együtt, magyarok), csak az ellenünk áskálódó Soros-bérenc liberális svéd-nyugati brüsszelita valakik ezt nem hajlandóak elismerni, ergó: a Nobel-díj igazából lósz@rt sem ér...

De azt azért még hozzátesszük, melldöngetve, hogy amúgy meg csakazértis nálunk, magyaroknál van a világon a legtöbb egy főre jutó Nobel-díjas!

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr416709966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása