TTT

2011.01.04. 22:10

Szerintem mindenkinek egyszerűbb lenne, és a felesleges és kínos vitákat is el lehetne kerülni, ha az NMHH végre közzétenné a tiltott, a tűrt és a támogatott zeneszámok listáját. (Az MSZP-kampánydalok esetleges lejátszása külön kategória, amely kettőtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Percenként.)

A támogatott - vagyis a rádiók számára ajánlottan naponta legalább két alkalommal lejátszandó - dalok között lenne a Himnusz és a Koltay Gergely-féle Honfoglalásból a Kell még egy szó, valamint ide tartoznának a korábbi Fidesz-kampánydalok is, Demjén Rózsi tolmácsolásában. Lejátszásra ajánlott továbbá Ákos, Sasvári Sándor és Varga Miklós életműve, illetve az újkori Edda lemezei, különösen az Isten az úton című klasszikus. Pataky Attila régebbi munkái (na jó, a Vörös tigris bizonyos okok miatt mégsem, de ezekről a bizonyos okokról kicsit később) csak az elmúlt években a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kiéptésében végzett áldozatos munkájának köszönhetően kerülhetett a tiltottból a tűrt kategóriába.

A tűrt kategóriába tartozik egyébként minden, amiért Szalai Annamáriáék bizonyosan nem büntethetnek. Sajnos ilyen most nem jut eszembe több.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által a tiltott kategóriába sorolt dalok közé tartozzék ugyanakkor valamennyi, a fiatalok szellemi, testi és lelki, erkölcsi fejlődésére káros zenei produktum. A rapzene például - mivel nehezen fordítható - biztos ami biztos alapon már eleve műfajilag legyen tiltandó.

Ugyanakkor feltétlenül a tiltólistára javaslom Joe Cocker You Can Leave Your Hat On című perverz és erősen szexuális töltetű művét, a Rolling Stones I Can Get No (Satisfaction) című, hasonlóan alantas utalásokat tartalmazó alkotását, valamint a Led Zeppelin The Lemon Song című szerzeményét, amelyben az énekes undorítóan kéjes sikongatásokkal perverz dolgokat énekel, és amelyben arra szólítja fel a vele egy társaságban lévő nőszemélyt, hogy az csavarja ki az énekes citromját, amíg a citromjának a leve végig nem csorog a lábán. Mármint az énekesén. Elvégre ha ilyet hallanak az ifjak, sosem tanulják meg, hogy az étel nem játék...

Ugyancsak tiltandó még - több másik mellett - a Beatles Please Please Me című, szintén a jó erkölcsbe ütköző, alig rejtett szexuális utalásokat tartalmazó dala, a Doors Light My Fire című erkölcstelen szerzeménye, az Iron Maiden egy prostituáltról szóló, Charlotte The Harlot című, minősíthetetlen zeneszáma, valamint a korai szexuális aktivitás visszaszorítása érdekében Madonnától a Like A Virgin. Is.

A kábítószer-fogyasztási szokások terjedésének megakadályozása érdekében tiltandónak javaslom továbbá a Black Sabbath Snowblind című klasszikusát, a Beatlestől a Lucy in the Sky with Diamonds című opuszt, a Rolling Stones Sister Morphine című szerzeményét, a Doors Velvet Underground Heroin című dalát, valamint Eric Claptontól a Cocaine-t is.

Eric Claptontól és Bob Marley-től természetesen legyen szigorúan tiltott az I Shot The Sheriff című klasszikus szerzemény, valamint Jimi Hendrixtől (és persze Hobótól) a Hey Joe is - mindkettőben a tiltott fegyverviselés erőszakossága rontja a nyiladozó értelmű ifjúság erkölcseit. Utóbbi ráadásul még a családon belüli erőszak népszerűsítésére is alkalmas. Az erőszakos akasztásos kivégzések érzékletes bemutatása miatt tiltandónak javaslom a Led Zeppelin Gallows Pole című dalát, valamint az Iron Maidentől a Hallowed Be Thy Name című, rendkívül hatásvadász szerzeményt is.

Mindemellett pedig a fiatalok erkölcsi és szellemi fejlődése érdekében ezúton javaslom betiltani a Doors együttes teljes életművét. Az első hangtól az utolsóig.

Istenem, milyen izgalmas lesz netcafék sötét zugaiban a szabadeuropa.com-on hallgatni - persze csak amíg kínai módra nem kezdi el zavarni az NMHH az internetet - a nyugati métellyel fertőző tiltott dalokat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr432561224

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Betiltandó zenék 2011.02.27. 07:40:27

Betiltandó videók a Michael Knight blog nyomán:...

Trackback: Betiltandó zenék 2011.01.05. 19:16:34

Betiltandó videók a Michael Knight blog nyomán:...

Trackback: Éljen a Pirate Bay 2011.01.05. 11:23:56

Mi késztetheti a világ egyik legnagyobb torrent oldalát arra, hogy szolidaritást vállaljon egy kis, közép-európai országgal, ahol néhány felfuvalkodott hólyag olyan médiatörvényt írt, amit még Kim Jong-Il is megsüvegelne?Lehet, hogy az, hogy tényleg el...

Trackback: Tovább izmozik az NMHH 2011.01.05. 11:14:00

Komoly lemaradást kell estére behoznia az NMHH-nak (NMHH-Skiccpali 2:2), akiket úgy tűnik nem tudott eléggé lefoglalni az a vicces kedvű tumbász, aki elhappolta a szalaiannamaria.net domaint. A külföldi regisztrátor jobbnak látta átadni a domaint cenz...

Trackback: Matt fényű Rubint 2011.01.05. 09:35:11

Újra bulvárvizekre eveztem. Egyik „kedvenc” megélhetési sztárpárosom, újfent megjelenítette magát a kereskedelmi médiumok világában. Tudom, megkapom majd, hogy savanyú a szőlő, stb. de azért csak leírom. Kedves Schobertné Rubint Réka! Örö...

Trackback: Annamari drága, ne aggódj, nem kallódtál el :-) 2011.01.05. 05:22:40

Kedves Annamari! Kérünk igyál még egy rumot az istenadta nép egészségére, és ha picit megint elcsüggedsz, íme, nem vesztél el, fantáziaképed még jobb lett :-) És, hogy tényleg minden a helyén legyen, még a neved is megvan! Ha pedig továbbra is attól va...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biobender 2011.01.05. 10:19:57

Nem lenne egyszerubb es celravezetobb az angol nyelvet betiltani? Mintegy mellekhataskent megelozne a karos nyugati propaganda befogadasat is es a rapzenevel sem lenne gond.

Utana johatne a nemet es mar majdnem kesz is lenne a media-kanaan.

safranek 2011.01.05. 10:19:58

A kérdés csupán annyi, hogy kinek a joga és mi alapján eldönteni, hogy egy adott szöveg sértő. Ez szubjektív dolog, nem definiálható és nem mérhető. Ha ennél a hatóságnál társadalmilag elfogadott politikailag független, minden réteget, csoportot képviselő emberek ülnének és nem pártkatonák, akkor még el is lehetne fogadni a döntésüket.
Másrészt az is kérdéses, hogy mindíg csak utólag derül ki, hogy valami nem felelt meg a médiatörvényben előírtaknak. Viszont, ha az adott média szerkesztője azt mondja, hogy ő csak a saját értékrendje és tudása szerint döntött valaminek a megjelenéséről, azért meg lehet büntetni? Csak azért, mert az izlése mást diktál, vagy ő másképp értelmez valamit.

Az ilyen szubjektív dolgok eldöntésére alkalmas az angolszász jogrendszer esküdtszék tipusú bíráskodása. pl: legyen lehetőség jelentkezni bárkinek média "esküdtszékbe", ezekebők az emberekből minden ügyhöz véletlenszerűen kiválasztanának X-et, akik megnézik/meghallgatják/elolvassák az anyagot és szavaznak. Így biztosan pártatlan lenne a döntés.

A drága médihatóság pedig biztosan lefagyna attől, ha minden rádió és TV előzetes kontroll céljából minden anyagot beküldene elbírálásra.

Ron iz Dumbledore 2011.01.05. 10:19:59

Ez sokkal nagyobb probléma:

Az elmúlt 4 hónapban összesen 128 ezer forintot költöttek Nagy Anna kormányszóvivő frizurájára az adófizetők.

fenriz17 2011.01.05. 10:20:02

Továbbá ajánlom, hogy nézzünk körbe a komolyzene tájékán is, több veszélyes zeneművet is találtam (és biztos rengeteg van még): Mussorgsky az éj a kopár hegyent boszorkányok ihlették, ahogy a sátánt dicsőítik, Bizet Carmenje egy rendes katonatiszt lezüllését mutatja be ráadásul cigányok is vannak benne, a Traviatában meg kurvák vannak. A Tosca határeset (alkotmányos államrend megdöntése), a Trubadúr mehet, de az Otellóban túl hangsúlyos az interracial - ez szintén veszélyes lehet a fiatal gyermekek számára.

Jenyei 2011.01.05. 10:20:05

"Mondd el ami bánt, vesd le a ruhád...

Jöjj, gyere velem, jöjj, kedvesem
Ne mondd, hogy nem, ha mélyen érzed"

Ennél direktebb szexuális utalás nem kell. Megszívja Szörényi is.

gravi_t 2011.01.05. 10:20:05

Már létezik ez a lista, úgy hívják, hogy médiatörvény.

xcrow · http://falevel.freeblog.hu 2011.01.05. 10:20:05

MK, szeretem amiket írsz, de ez most erőltetett és izzadtságszagú. Persze, SZERINTEM. Bocs.

kovacsguszti68 2011.01.05. 10:20:05

Első mondatban "szeneszámok" helyett zeneszámok...
Egyébként az ajánlott listára mindenképpen feltenném Szőrényi Levente összes művét (lásd: hvg.hu/velemeny/20101231_szorenyi_brody_bucsukoncert) szerintem megérdemli, hogy méltó helyre kerüljön.

Ninjaboy 2011.01.05. 10:20:06

Most már csak azt akarom megtudni, mi a lóf.sz az a szeneszám??? Zeneszám, olyan van.

magpie65 · http://ensemtudom.blogspot.com/ 2011.01.05. 10:20:06

Michael, kifelejtetted a magyar népdalokat. A zenetudósok meg tudják mondani pontosan, hogy a népdalok 85%-a tömény erotikával átfűtött, a maradék pedig erőszakról szól.

Ja, meg tulajdonképpen Hobo (illetve a HBB) teljes életművét is ki lehetne iktatni, mert erőszak, alkohol, drog, szex van benne, ami a fiatalokra káros. De ha jobban megnézem, akkor a magyar könnyűzene legjobbjai is kiszórhatók, mert a dalok mi másról szólnának, mint szerelemről (ami burkolt szexualitás, pfúúúúj!); és akkor maradnak a szigorú, szép Nemzeti Dalok. Azok viszont aligha töltik ki a műsoridő 50%-át.

És ki kíváncsi rájuk?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.05. 10:20:06

Janis Joplin is a tiltottak közé sorolandó, ahogy Frank Zappa is.

gigabursch 2011.01.05. 10:29:26

Szerintem meg a Jufad Priest Painkiller c. száma legyen támogatott.

Ellenben nem bánnám, ha a napi szinten folyó takony tényleg eltűnne a rádiók másorából, ahol a lényeg a zenei változatlanságon van

naat2 2011.01.05. 10:57:08

Jenyei: azt a számot Tolcsvay írta (a zenét)

Peetee 2011.01.05. 10:58:23

A Villanypásztor - Nád Jancsi című dala is tiltolistás, mert abban egy kocsmai késelésről van szó.

Erősen támogatott lehet Dvorzak Új világ(rend) szimfóniája.
:) :) :)

Halál Bika 2011.01.05. 10:58:23

@Jenyei: "Megszívja Szörényi is. "

Szörényi egész biztosan megszíja, nagyon hatásvadász pl az István, a király.

De Bródy is tiltott lesz, mert a NER-be nem illik olyat kérdezni hogy "Mondd, te kit választanál".

csikósnindzsa 2011.01.05. 10:58:23

"Koppány vezér! Ne hidd, hogy én nem szeretlek!"

- hoppá, ott a kámingáut!

"Nem kell olyan isten, aki mindent megbocsát
Nem kell olyan isten, aki megöli egy fiát
Nem kell olyan isten, aki nem tud magyarul
Szabad magyaroknak nem kell ilyen úr"

- tömény keresztényellenesség, fertő, betiltandó!

"Melletted mindig forr a vérem,
Lehullik rólam a szemérem,
Érzem a testem lelkem téged,
csak téged kíván.

Hízelgő, csábító asszonyaim,
Buja ingoványba húz a
szerelmetek.
Szívemmel játszó asszonyaim,
Aki ellen nem áll, az elveszett.

Te vagy a legszebb álmunk,
Tőled forró az ágyunk,
Jöjj, teljesítsd a vágyunk édes úr!

Szólj hozzánk szép szavakkal,
Ölelj át két karoddal,
Boríts el csókjaiddal édes úr!

Úgy várom, jöjjön már az éjjel,
Elhalmozol engem a kéjjel,
Látod a testem lelkem téged,
csak téged kíván"

- tömény fertő, a keresztény állam erkölcseivel teljesen összeegyeztethetetlen, fiataloknál súlyos fejlődési rendellenességet okozó, BETILTANDÓ!

banurr 2011.01.05. 10:58:23

Europa Kiadó: Túl vagyun a szexen; Egy kis piros bombázó;
Rés együttes: Résrehajlás
(kezdősorok:
Fiúk, fiúk legyetek résen,
Túl az első házasságtörésen)

?????????????????????

szmoker (Homo Trollicus) 2011.01.05. 10:58:24

Szerintem egy egyszerű huszárvágással, tiltsuk be a zenét, költészetet, művészetet, úgy állesz cuzámmen.

Na jó, a Kedves Vezetőt dicsőítő művek maradhatnak, de csakis Szamóca előadásában.
Ő még jógondol, ugye?!

avionics 2011.01.05. 11:05:18

Szerintem mindenkinek egyszerűbb lenne, ha a blogíró tisztességes munka után nézne. Önmagára nézve is, az Index miatt is. Volt idő hogy naponta többször is ideklikkeltem, most már csak naponta egyszer amolyan mazohizmusból.

EOX The Selector · http://eoxtheselector.blog.hu/ 2011.01.05. 11:05:27

Talán ennyire nem szögletes, de az tény, hogy ennek a dicső grémiumnak azzal kéne foglalkoznia, ami jobban fáj, mint Ice-T és az alig hallgatott Tilos Rádió.
...és ilyeneket napokig sorolhatnánk...
Csak példaként:
- ValóVilág
- Vérfürdők délután 3-kor
-...
Ehelyett egészen más dolgok történnek és fognak történni.

Lacosz 2011.01.05. 11:12:47

Szerintem hamarosan a preferált számok listáját fogják közzétenni

EOX The Selector · http://eoxtheselector.blog.hu/ 2011.01.05. 11:15:56

@safranek: lyan nem lehetne, hogy nemcsak bírálnak, hanem esetleg dícsérnek is? Milyen jól nézne ki az, hogy "A Hatóság dícséretben részesíti a Spectrum csatornát, mert kimagasló filmet vetített Albert Einstein életéről. Ennek megfeleleően a feketeseggű RTL Klubtól elveszünk húsz perc hirdetési időt, amelyet a Való Világ műsorból kell elvenni és ezt átadjuk a Spectrumnak, amelyet hat hónap alatt elosztva használhat fel."

elod72 2011.01.05. 11:18:02

@csikósnindzsa: Az inkriminalt problemat Istvan kiraly negy reszletben mar megoldotta...

SPU 2011.01.05. 11:31:45

Bár a téma már uncsi/ciki, de kiváló nótákat választott a t. blogger úr. Jó ízléséhez gratuláció.

soulclipse · http://soulclipse.blog.hu/ 2011.01.05. 11:31:45

azért Ákos esete sem egyszerű, pl. ilyen dalszöveggel:
"Az angyalok városa
Mostanra démonok otthona
És a 7köznapok tüzén, látod
Porig ég a remény
És szerelmünk palotáját lassan
Földig lerombolják a gépek
Véget vetnek a csendnek
A zenének hadat üzennek

Magammal betakarlak
Sebeim mosolyognak
A vérem íze számban
De ha most is elhibáztam

Akkor

Gyilkos zenét írok
És kiöllek magamból
Hogy ne fájjon többé
Ami vagy
Hogy ne fájjon többé
Ami vagy
Ne fájjon többé
Ne fájjon többé

Az a fegyver
A homlokomra csókol
Ha már elegem lett a jóból
Ha a véráldozat sem volt elég
A világ elől nincs menedék
És ez a pillanat
Ellök vagy elfogad?
Kívánjam vagy elkerüljem
Olcsó halálomat?

Magammal betakarlak
Sebeim mosolyognak
Én megjelöltelek
De ha nem értetted meg

Akkor

Gyilkos zenét írok
És kiöllek magamból
Hogy ne fájjon többé
Ami vagy
Hogy ne fájjon többé
Ami vagy
Ne fájjon többé
Ne fájjon többé"

Rubintos Virágom 2011.01.05. 11:43:31

Látom, már csikósnincsdzsa megelőzött... :)

csikósnindzsa 2011.01.05. 11:43:32

@elod72: már csak két dolog kell a feljelentéshez.
ja nem is, ceruzát találtam.

Rubintos Virágom 2011.01.05. 11:43:32

@Halál Bika: Ugyancsak ebből a forrásból nagyon meggondolandó a következő szöveg: "Nem kell olyan Isten, KI NEM TUD MAGYARUL, szabad magyaroknak NEM KELL ILYEN ÚR!"

csillámpóni 2011.01.05. 11:50:14

Most nem azért a két fillérért, de a Heroin Velvet Underground szám, a Cocaine pedig J.J. Cale (aki nem a Velvetes John Cale). Amúgy mondanék mát is, de ezek után minek.

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2011.01.05. 12:07:52

@Kedves Nard: Basszus, igazad van! És akkor az AC/DC I've Got Big Balls refrénű mételyéről nem is beszéltünk...

Ianitorum Regalium Magister · http://regnihungariae.blog.hu/ 2011.01.05. 12:19:39

Egy napon mikor Mcimackónak semmi dolga nem akadt,
Eszébe jutott hogy tenni kéne valami nagyon fontosat,
elment tehát Malackához hogy meglesse mit csinál,
De Malackánál, éppen akkor, senkit nem talált
Így hát elindult hazafelé, miközben sűrűn hullt a hó
Arra gondolt hogy otthon talán akad egy kis ennivaló
Hogy kimelegedjék ugrándozott s jó nagyokat lépett
S a hidegre való tekintettel énekelni kezdett:
Minél inkább havazik, annál inkább hull a hó
Minél inkább hull a hó,annál inkább havazik
Hull a hó és hózik Micimackó fázik,
Hull a hó és hózik, Micimackó fázik
Ismert erdei körökben az az általános nézet,
Hogy Micimackó, mint minden medve szereti a mézet,
És ez nem csak afféle szerény vélemény,
Határozottan állítom hogy tény, tény , tény
Ezért mikor hideg van, s sűrűn hull a fehér hó
Kell hogy legyen az almáriumban eltéve ennivaló
Így aztán a télidőben ha Micimackó megéhezik
Megkóstol egy csupor mézet, alaposan fenékig
Minél inkább havazik, annál inkább hull a hó
Minél inkább hull a hó,annál inkább havazik
Hull a hó és hózik,Micimackó fázik,
Hull a hó és hózik, Micimackó fázik
Micimackó a barátom és gyakran elbeszélgetünk,
Azokról a dolgokról, mit mind a ketten ismerünk
És tanultunk egy verset is, s mostmár kívülről tudom,
Ha hideg van és hull a hó, én mindig ezt dúdolgatom:
Minél inkább havazik, annál inkább hull a hó
Minél inkább hull a hó,annál inkább havazik
Hull a hó és hózik,Micimackó fázik,
Hull a hó és hózik, Micimackó fázik
Hull a hó és hózik, Micimackó fázik
Hull a hó és hózik, Micimackó fázik

Rohadt kis reakciósok.

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2011.01.05. 12:19:39

@csillámpóni: Heroin-ügyileg ott a pont. A Cocaine pedig eredendően valóban J.J. Cale-szerzemény, viszont Clapton előadásában (az 1977-es Slowhand-albumról) lett igazán ismert.

Id. Lencsés István 2011.01.05. 12:26:02

Nem is értem, miért vesznek a pénzemen veszteséget termelő céget. Hallatlan!

A decemberben megjelent híreknek megfelelően kivásárolta az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó céget a Belvárosi Kaszinó Kft.-ből a Szerencsejáték Zrt., közölte az állami cég. A korábbi évek 50-140 milliós nyeresége után 2009-et 176 milliós mínusszal záró cég kisebbségi üzletrészére 245 milliót költött az állami vállalat.

Ianitorum Regalium Magister · http://regnihungariae.blog.hu/ 2011.01.05. 12:34:06

@hunocska:
Ezek szerint oda kell menni játszani,mert veszteséges. ;)

safranek 2011.01.05. 12:40:51

Eörsy István: Az ördögfióka és a tündér (Halász Judit lemezéről)

Egy kis ördögfiókáról:

"Van két kicsi, hegyes szarva,
van egy izmos, kurta farka,"

Egy tündérlánykáról így szól:

"Egyszer egy tündér járt arra,
ringott-lengett jobbra-balra,
FEHÉR BUGYIJA KILÁTSZOTT,
MÓKUSA VOLT, AZZAL JÁTSZOTT,
fütyörészett, dalolászott. "

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/36166/halasz-judit/az-ordogfioka-es-a-tunder-zeneszoveg.html

is 2011.01.05. 12:40:51

nem hinnem, hogy van annyi eszuk, hogy ezt ne vegyek komolyan. ne adj nekik tippeket!

dekás dezső 2011.01.05. 12:40:51

Majd a Nagy Nemzeti Médiatermékgyártó Géniusz megénekli nekünk a frankót ezután.
Elővételben veszem is a jegyet Ákos bátyám összes 2011-es koncertjére. A magyar embereknek ott a helye.

Dubito 2011.01.05. 13:10:41

"Boci, boci tarka
se füle se farka..."

Undorító! Háziállatok kegyetlen megcsonkítására buzdítja az ifjúságot...

"Csiga-biga gyere ki
Ég a házad ideki"

Micsoda perverz alaknak juthat eszébe egy ártatlan isten teremtményének a házát felgyújtani, csak azért, hogy kicsalogassa...

Iustizmord 2011.01.05. 13:16:50

elég lenne zártfajú listát készíteni a "támogatott" és "tűrt" cuccról, mindem más "tilos".

előzetes engedélyeztetésre meg felállítják a "Nemzeti Sanzonbizottság Hivatalát", élen persze szalai annamarival.

dusomoja 2011.01.05. 13:16:50

Azon kívül, hogy leszarom a tilost meg Ice-T-t, értsük meg, hogy nem a zeneszámok vannak tiltva, emberek,hanem egy bizonyos időpontban történő lejátszásuk úgy, hogy előtte nincs figyelmeztetés a durvasárgokra!!!!

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2011.01.05. 13:20:39

Nekem tetszett a lista, csak annyi a hiba vele hogy az idézett számok 86,7%-át már így se játsza semmi mert nem trendi.

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2011.01.05. 13:22:32

@dusomoja: én ezzel egyetértek, de ki mondja meg, mi a durva? Mikor a classon a morning showban rendszeresen megy olyan szám amit ha lefordítanának ki kéne sípolni? Meg mondjuk lady gaga klipeket kapásból be lehet tiltani ennyi erővel.
Ki dönti el, hol a határ?

gorcsev54 2011.01.05. 13:27:58

Én már árulom is pl: Janis Joplin összes lemezét titokban százezreket fogok kaszálni.Mint Amerikában a szesztilalom alatt.A folytatást mindenki ismeri!

2011.01.05. 13:51:49

@magpie65: Ilyenekre gondolsz?pl.

"Hosszúhavas végibe
Sír a p**a mérgibe
Indulna a csatára
Az emberek f**ára!
Kicsi leján gerendával,
Szálka ment a p**jába,
Éjjel-nappal piszkálja ki,
Azt te lányom nem állod ki!"
(csujjogató Gimesből)

"Komámuram káposztája,
tövig édes a torzsája."
(Palataka)

magpie65 · http://ensemtudom.blogspot.com/ 2011.01.05. 14:41:52

@11235813: Igen, ilyenekre. De pl.:

Bújj, bújj zöld ág,
zöld levelecske,
nyitva van az aranykapu,
csak bújjatok rajta.

Rajta, rajta,
leszakadt a pajta,
bennmaradt a macska.

Jelentkezzen, aki nem érti!

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2011.01.05. 14:44:20

@magpie65: Igazad van! Állatkínzást így, a maga nyers brutalitásában bemutatni, hogy arra a szegény kiscicára rászakadt a pajta deszkamennyezete, és ott szenved szegény, két léc között kilapulva, súlyos, életveszélyes sérülésekkel... Ez nagyon káros az ifjúság fejlődésére nézve! :-D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.01.05. 19:04:34

@safranek: "A drága médihatóság pedig biztosan lefagyna attől, ha minden rádió és TV előzetes kontroll céljából minden anyagot beküldene elbírálásra."
A Népszava már kipróbálta, le se szarják. Csak a megjelenés/leadás/sugárzás után foglalkoznak vele.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.01.05. 19:05:33

@magpie65: "Michael, kifelejtetted a magyar népdalokat. A zenetudósok meg tudják mondani pontosan, hogy a népdalok 85%-a tömény erotikával átfűtött, a maradék pedig erőszakról szól."
Igen, a Bújj-bújj zöld ág ritka disznó 1 dal, és van képük ovisoknak tanítani.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.01.05. 19:06:50

@Michael Knight: A bennmaradt a macska uannyi, mint h bekapta a legyet. Csak, h világos legyen.
Az aranykapuba bebújó zöldág remélem tiszta (főleg, h bennmarad utána a macska).

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2011.01.05. 19:09:35

@MolnarErik: Szerinted miért tettem a komment végére azt a széles vigyort? ;-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.01.05. 19:16:13

@Michael Knight: Az ilyesmi sose zavar, hha tudálékoskodhatok egyet :)
Viszont, ha már 2 Maiden dal is bekerült, a Number of the Beast miért maradt ki? Mert szó szerint idéz a Jelenések könyvéből?

Rubintos Virágom 2011.01.05. 19:29:25

Úgy veszem észre, hogy van egy nem szándékolt, ámde rendkívül kellemes következménye a törvénynek: felpezsdíti a szellemet! Megtermékenyítette (szabad a szót használni?) az emberek fantáziáját, s szellemesebbnél szellemesebb ötleteket szül remek humor kíséretében... :)

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.01.05. 21:56:57

Jaj drágáim, hiszen nem erről van szó! Most azt akarta a hatóság megmutatni, hogy mennyire figyel az erkölcsökre és figyeljetek ti is arra... sokáig nézzétek ezt az irányt. De valójában másra fogja használni a "tudományát" - talán már használódik is...?
Nyugi, most még csak altatnak bennünket, kicsit még próbálnak összeugrasztani (akiket még lehet)... és sunyiban... na, majd azt tessenek lereagálni ügyesen! Ami a sunyiban történik ill. nem történhet meg... az lesz a vadállati döfés a vélemény nyilvánításnak... és véleményt nyilvánítónak. (pláne!)
süti beállítások módosítása