Az álszentség magasiskolája

2011.06.12. 10:57

Micsoda rossz, álszent duma kártalanításnak nevezni a Szalai Annamáriának adandó végkielégítést!

Rogán Antal a jelek szerint keveri a szezont a fazonnal - ennek nyilván a strómansága az oka. Egymaga ugyanis mindenhez nyilván nem érthet, viszont szinte nincs olyan téma, amiről még ne nyújtott volna be törvénymódosítást a Parlamentnek. Csak ennek az apró tájékozatlanságnak tudom be, hogy kártalanítást szeretne adni a megbizatása lejárta után Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének.

Azt kell mondjam: Rogán Antalnak még igaza is lenne ebben a kártalanítási dologban, ha a javaslatot azzal indokolná, hogy Szalai Annamáriának az elkövetkező években annyi Való Világot meg Maúnikasó-jellegű műsort kell hivatalból végignéznie, amely kimeríti az ízlésbeli és lelki károkozás már-már büntetőjogi kategóriáját. És igen, az is érthető indok lenne, hogy Szalai Annamáriának olyan sok, a kormányt bíráló blogbejegyzést kell elolvasnia az elkövetkező években, amely egyfajta tudathasadásos állapot kialakulásának a nyilvánvaló kockázatát rejtheti magában. Igen, e tekintetben talán indokolható lenne holmi kártalanítás - bár megjegyzem: tisztább lenne mindezek okán valamiféle veszélyességi pótlékot beépíteni az NMHH elnökének a fizetésébe.

Nem vagyok jogász, de azt hiszem, a kártalanítás ténye feltételezi, hogy valamiféle kár már bekövetkezett, éppen ezért kártalanítani utólag szoktak. Az az indok tehát, hogy a megbizatásának lejártát követően még egy évig majd nem helyezkedhet el a médiapiacon az NMHH elnöke, e tekintetben nem állja meg a helyét - hacsak nem egyfajta "fordított visszamenőleges hatályban" godolkodik Rogán Antal, amin igazából nem is lennék nagyon meglepve, annyiszor és annyira megborították már Rogán polgártársék a tér-idő-kontinuumot az elmúlt hónapokban.

Komolyra fordítva a szót: igazából különösebb bajom nem is lenne azzal, hogy Szalai Annamária a megbizatása lejártával kapjon valamiféle kompenzációt - nevezzük nevén: végkielégítést -, amiért a törvény szerint még egy éven át nem helyezkedhet el a szakterületén. Ez a nyugati világban, menedzseréknél megszokott dolog, rendszerint tartalmaznak ilyen kitételt azok a piszkos, kapitalista, jó erkölcsbe ütköző és pofátlan menedzserszerződések. Halkan megjegyzem, hogy az NMHH elnöke a médiapiacon kívül máshol elhelyezkedhetne, tehát lehetne belőle például fideszes politikus, sőt akár államtitkár is - de ne legyünk kicsinyesek!

És ne legyünk már ennyire álszentek se, ha szabad kérnem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr212976994

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Előre ittak a vasutasok a MÁV Cargo bőrére? 2011.06.12. 17:03:08

 Tudom, hogy áprilisban meglátogatta Gaskó Gördülősztrájk Istvánt a Kedves Vezető és a bratyizgatás közben olyan kijelentést tett, hogy elismeri a vasutasok követelést a MÁV Cargo privatizációjából való részesedésükre. Igaz, biztosra nem ígérte me...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gera 2011.06.12. 11:54:22

Ez a 15milliós végkielégítés nyilván nem ütközik jó erkölcsbe, mert kártalanításnak hívják.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.06.12. 11:54:23

mán Turbán Piktor főideológus is megmondta, hogy a cinizmus a legnagyobb ellensége (meg az államadósság, természetesen).

igényes 2011.06.12. 11:54:42

Kedves Michael!

Tájékoztatlak, hogy Annamária egy súlyos betegséggel küzd. Csak azért írom, hogy esetleg a kommentelők véletlenül durva hangnemét fogdd vissza. Sajnos jelenleg Ő, nem direkt visel parókát, és eggyébként utasításra dolgozik, mint sokan mások a Fidesz-Kdnp környezetében. A stressznek is köszönheti. A kritikák ne a személyét, hanem a hívatalát érintsék inkább.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.06.12. 12:04:36

Nincs ezzel semmi baj, csak a 2 millió feletti részét vegyék el ugyanúgy, mint bárki mástól. Bár gondolom ezért találták ki a kártalanítási fogalmat, hogy erre ne vonatkozzon a törvény.

nexialista · http://nexialista.blog.hu 2011.06.12. 12:06:27

valaki nyújtson be egy módosító javaslatot, amiben kártalanítás csak azokat illet meg, akik közmunkát (gátépítés, csatornatisztítás, stb) végeznek

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2011.06.12. 12:07:15

@igényes: Aki súlyos beteg az ne dolgozzon,menjen orvoshoz,táppénzre,vagy mit tudom én minek hívják ezeket a dolgokat manapság. Egy bármilyen jellegű súlyos betegség nagyban befolyásolja az egyén döntési képességeit és a mindenhez történő hozzáállását,tehát amíg az állapot fennáll,nem kéne,hogy ilyen poziciókban döntéseket hozzon--ha ezt ő maga nem látja be,megérdemli a kritikát.

igényes 2011.06.12. 12:09:01

Szerintem a Fidesz egyre inkább tönkreteszi a bizalommal, hittel rendelkező embereket, sorra dőlnek ki a lehetetlen és erkölccsel nem összegyeztethető megbízások, elvárások miatt.

Láthatjuk, hogy eszközként használják fel a Fidesz képviselőket. Érdekcsoportok által elöregyártott, nem is a képviselő területét érintő szakterületet, választókörzetét segítő egyéni indítványokkal muszáj megalázni önmagukat.

Nevetséges, hogy egy alföldi képviselő a cseppkőbarlangok hasznosításával, magánkézbe adására adjon be törvényjavaslatot.

anonymand 2011.06.12. 12:20:43

Tisztelt Michael Knight!

Én nem értek egyet, szerintem sokakkal, a kártalanításban.
Hidd el, ha nem is írják le sokan de úgy gondolják, hogy kapják be a káromat!
Gondolom a Tied mellett sem áll rendőr.

Tisztelettel:
anonymand

igényes 2011.06.12. 12:23:52

@Michael Knight:

Az lett volna fair a Fidesz részéről, ha elmondják tönkretettünk egy embert és a mára elért hülyeségünk, gerinctelenségünk miatt törvényes eszközökkel segíteni rajta nem tudunk. Belátjuk híbánkat, még arra sem voltunk képesek, hogy biztosítást kössünk rá! Természetesn saját magunkr már kötünk, mert hülyék azért nem vagyunk.

A biztosítótársaságoknál bizony nincs visszamenőlegesség.

Érdekes a Fidesz, mert ugye hívatkoznak a 2/3-ra, és mit látunk a Rédly féle Kármentő alapba ezidáig 37 millió folyt be, oly módon, hogy Orbán nem kívánt élni e nemes céllal.

2,8 millió Fidesz szavazó átlagban 13 Ft-ot fizetett be az alapba. Ennyit ér a Fidesz.

igényes 2011.06.12. 12:28:23

@HK417: Igazad van természeesen, csak a Fideszes Rogán kapta most a feladatot, hogy forgatás közben, ha ideje engedi találjon ki valamit, hogy Annamária méltó módon megélhessen. Nem tudom, hogy Annamária hány éves, van-e 40 év munkaviszonya, hogyan volt bejelentve.

(H)angolka 2011.06.12. 13:11:16

Sajnálom Annamáriát a betegsége miatt, de rajta kívül még pár ezren járnak ugyanabban a cipőben. Ekkora "kárpótlást" minden ugyanebben a súlyos betegségben szenvedőnek!!!!
Egyébként végkielégítést nem kaphatna, ha szerződése végén távozik.

(त्वष्टृ) (törölt) 2011.06.12. 13:11:17

@igényes: Ha tényleg igaz, hogy Szalay Annamária egy halálos betegséggel küzd, akkor egyrészt sok erőt és gyógyulást kívánok neki.

Viszont megjegyezném, hogy ebből a kártalanítási javaslatból is nagyon jól látszik, hogy a Fidesz a törvényeket és rendeleteket mennyire saját embereinek és érdekeinek rendeli alá.

Dig, Lazarus! 2011.06.12. 13:11:17

Nem vállal majd újabb 9 évet? Kár érte. Ezért tényleg megérdemli ... egyébként fent említett csatornatisztítás abszolúte profiljába vág ... bár gondolom, sokan lennének még abszolúte profiljába vágók ...

Arogán mostanában az elterelő hőlégballon ... pedig jobb lenne, ha nem vonná el figyelmünket a talajmenti hadműveletekről ...

igényes 2011.06.12. 13:11:17

Mihele Wild már nem forgat.

Saját magát fogja alakítani Rogán Antal, a Belváros fideszes polgármestere a Tv2 Jóban Rosszban című szappanoperájában - írja a Bors című napilap. A politikus a feleségével és Krumpli nevű kutyájával kedden forgat a Kossuth téren. A jelenet ősszel kerül adásba.

Kovi a TV2 kamerái előtt elevenítette fel első emlékét Michelle Wildról. A pornóproducer elmondta, Katival nagyon jó volt együtt dolgozni, ám a kezdeti nehézségeket sem titkolta.

Kovi elmesélte, hogy a legeslegelső jelenetet Kati profin leforgatta, ám amikor a következő felvétel indult, a híresség rémesen kiborul. "Sírógörcsöt kapott és órákig tartott, amikor lelket vertünk belé"- emlékezett vissza a pornóproducer.

Később aztán rengeteg film bizonyítja, Michelle Wild remekül megbirkózott a feladattal, csak akkor hagyta abba a pornózást, amikor férjez ment és gyermeket vállalt. Mostanában keveset hallani róla, egy ideig a TV2 Jóban Rosszbanjának állandó szereplője volt

knoti 2011.06.12. 13:11:17

Egyebkent Szalai nem Szalay

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=354829

hmmm! majdnem 2 milliora kap majd egy kis pluszt!

eletpalyaja:
www.hirado.hu/Hirek/2010/08/10/19/Szalai_Annamaria_eletrajza.aspx

Egyebkent meg gusztustalan, hogy mig masok alig elnek meg abbol a fizetesbol, amit a kedves kormanyok fizetnek, addig a berkeiken belulieknek, megoldjak, hogy legalisan (tobb tiz millios vegkielegites, kartalanitas, megbecsules, es meg ki tudja milyen cimen kapnak majd) tuntetnek el sok-sok milliardot!
Sajnalom azokat az embereket akik sulyos betegsegben szenvednek, de ot hadd ne sajnaljam! Kormanyzati intezmenyben varolista nelkul, a legjobb orvosokkkal, barmilyen betegseget "konnyebb" elviselni!
Akkor mindenki kapjon ilyen kartalanitast! Mintha csak nekik lenne stresszes a munkajuk!?

min 2011.06.12. 13:11:18

@igényes: És ez kit érdekel? Pisztolyt fognak a fejéhez?

david28 2011.06.12. 13:11:18

Szerintem teljesen korrekt a dolog. Az egy év után pedig járhatna "pihenési stressz" jutalék. Mondjuk szintén egy évig. Aztán kaphatna állás kereső segélyt 2-3 évig. Utána persze vissza lehetne tenni ismét az NMHH-ba mint nélkülözhetetlen tanácsadó és kaphatna nettó 1-2 millát. Közben az anyjának is utalhatnának nagyobb összegeket csak úgy. R. Antalka meg simán az eszéért és szépségéért vehessen fel pótlékot. Vagyis mindegy miért, csak vehessen fel léééci !

Inno 2011.06.12. 13:11:18

És az miért menti fel bármelyik FIDESZ tagot is, hogy nem ő találta ki, csak rábízták??? Nem lövik agyon, ha nem ért egyet, legfeljebb kiteszik a pártból. Függetlenként is lehet a parlamentben ülni. Ehhez persze gerinc is kellene. Könnyebb minden hülyeségre rábólintani, cserbenhagyni a választópolgárokat a saját önös érdekeikért cserébe!

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2011.06.12. 14:27:59

@igényes: Hol van orbán viktor ilyenkor? Ő mennyit akar befizetni az alapba? És a többi gengszter? Hol van ilyenkor lázár jani és szíjjártó peti? Hogy a többi ingyenélőről már ne is beszéljünk?

Roy 2011.06.12. 14:27:59

@igényes: Súlyos betegséggel más is küzd, mégse kap ekkora pénzt. Nem kötelező politizálni, és nem kötelező a Fidesz- KDNP soraiban lenni. Persze jó pénzért mindenre képes.

igényes 2011.06.12. 14:27:59

Álszentség!

Van egy ide kapcsolódó érdekesség. Rogán Antal V. kerületi polgármester (FIDESZ) láthatóan és tudatosan épít a bulvársajtóra. Válása és újabb házassága éppúgy állandó téma volt például a Blikkben és másutt, mint második gyermekének idei megszületése, vagy az, hogy milyen gondosan törődik az első házasságból származó kisfiúval. Mindezek a képes riportok az ő közreműködésével születnek, a lapok gyakran meg is jegyzik, hogy a politikus szívesen mesél szívügyeiről. Eközben az almanachban erősen tartózkodó. Első képviselősége idején ennyi szerepelt a kötetben: Felesége, akivel 1999 őszén kötöttek házasságot, jogot és teológiát tanul a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. A következőből a családi állapot teljesen kimaradt – akkor nyilván nem akart szólni a válásról, a mai kommunikációs taktika még nem alakult ki. Most viszont, bár a „válás” szó nem szerepel, benne van az életrajzban, hogy 1999-ben kötött első házasságából született András fia (2003). 2007-től felesége Gaál Cecilia. (A februárban született Dani már kifutott az időből, addigra a kézirat le volt zárva.) Azt már csak a bulvárlapokból lehet tudni, hogy az új após Gaál Antal állatorvos, aki 1990-94-ben MDF-képviselő volt, az első szabad választásokon az akkor boglárlelleinek nevezett választókerületben ő győzte le Horn Gyulát. Van itt egyébként egy meglehetős rejtély: a magát független újságnak minősítő Mai Belváros című lap 2007. augusztus 28-i száma három oldalas képriportban (címe: Álomesküvő álompárral) számolt be arról, hogy az ifjú párt a Szent István bazilikában Szabó Géza kanonok eskette. Nomármost a katolikus egyház a válást nem ismeri, templomban csak az esküdhet, aki egyházi szempontból nőtlen, illetve hajadon. (A polgári házasság vagy válás egyházilag nem létezik.) Vagyis két eset lehetséges: az egyik az, hogy 1999-ben egy katolikus egyetem teológushallgatójával csak az anyakönyvvezető előtt házasodott össze a politikus, templomban nem. Ez elég meglepő lenne. A másik lehetőség: az Apostoli Szentszék érvénytelenítette az első házasságát, ami egy elég hosszú, bonyolult és állítólag nem is olcsó eljárás végén következhet be. Ha én bulvárújságíró lennék, ennek utánajárnék.

Forrás:

Domány András
[2009. szeptemberi díjazott]
Kik hozzák a törvényeket?
A 2006-ban választott Országgyűlés almanachjáról

samba pa ti 2011.06.12. 14:27:59

Undorító bagázs!

Rábíznak mindent a takarítókra, ők meg érintetlenül sunnyognak a háttérben.
Az ország meg halad a "banánköztársaság"
kitüntető cím felé.
Ez kb.5.000 embernek nagyon jó, a többi meg úgy is birka, cinizmussal, demagógiával, rózsaszín szövegekkel ragyogóan megvezethető.
Remélem, nem így van/lesz.
Annamáriának jobbulást.

somogg (törölt) 2011.06.12. 14:27:59

@igényes: ne haragudj, de ezt komolyan gondolod? ez a jotet lelek aktiv cselekvoje annak a rombolasnak, amit a fidesz a "konzervativ" (kommunista) partta alakulasa ota folytat. nem hiszem, hogy egy komoly betegseg, vagy barmilyen csapas felment barkit a megmeretettes alol. ez kb olyan mint amikor egy haborus bunost hazaengednek, mert oreg.

látjátok feleim szümtükkel 2011.06.12. 14:27:59

Egy közszolgálatban dolgozott ismerősöm az év végén tudna a nőket kedvezményező 40 éves munkaviszonnyal nyugdíjba menni. Egészsége fiatal kora óta nincs rendbe, ennek ellenére, amikor a rendszerváltáskor felajánlották neki, hogy menjen rokkannyugdíjba, azt elutasította. Most símán kirugták a közszolgálatból.
KI IS A POFÁTLAN (embertelen, diszkriminatív)?

worek 2011.06.12. 14:28:00

Egy dolgot hozzátennék: a kártérítés nem adóköteles jövedelem. Így mégszebb...

parandroid 2011.06.12. 14:28:00

kérdeztem én, mi a neve annak a halnak?

illetve

és körülöttem két méteres körben hirtelen csütörtök lett!

tudják már a trükköt régóta a tudjukkik, tőlük sem szégyen tanulni, ez tóniék javára írandó

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2011.06.12. 14:28:00

Az orbáni fideszes politika aljasságának nincs határa. Álszent módon, a papírkétharmad mögé bújva hozzák helyzetbe az övéiket és nyomorítanak másokat.
Vannak jó gondolataik is , de a sajátjaik ott is mindig előnyöket élveznek.

A szargyártó Szíjj ártó gondolom visszafizeti - a fideszes jó erkölcs szerint- az eddig pofátlanul felvett többletet.

Nincs már orvos, elmaradnak műtétek, hal a magyar, de utcanévváltozásokra, törvénytelen kérdőívekre, levelekre, külföldi egyes magyar pártok támogatására, kúriákra, a csaló, bundázó debreceni focisták támogatására, magyarkodó intézkedésekre mindig van pénz!

Már rosszabbak mint a szocik.

Ne küld vissza a kódolt jogellenes konzultációs hálózatépítő fideszes levelet, mert megfigyelnek és különben sem nézik meg!

hackbard.celine 2011.06.12. 15:02:25

@igényes: aham persze,
Aztán a hűbéres rendszerről hallottunk-e? Jó hat-hétszáz éven keresztül szépen működött, egy-két választási ciklust most is kibír.
"1991-ben lépett be a Fideszbe. 1993-ban a párt országos választmányának tagjává választották és egyben a Zala megyei választmány elnöke is lett. 1998-tól városi elnökként tevékenykedett, majd ugyanezen év májusában a Fidesz Zala megyei listáján képviselővé választották. 2002-ben ismét megyei listás mandátumot szerzett, majd 2003. június 28-án a Fidesz Országos Választmánya alelnökévé választotta"
Ez Szalai életrajza.
Alkalmas-e a posztja betöltésére?
"Az 1990-es évek elején a Miami Press című erotikus lap főszerkesztőjeként tevékenykedett"
Milyen konzervatív párt az, amelyik pornófőszerkesztőt delegál a médiahatóság élére?
A személyes sorsa és egy betegség nem befolyásolja a közéleti szereplésének megítélését. Egyik mintapéldája a fidesz kontraproduktív káderpolitikájának. A szervilis, hithű, de szakmailag alkalmatlan személyekkel feltöltött apparátus közigazgatási káoszhoz vezet, a mindent "nemzeti"-re átkeresztelés ezen nem segít.
Visszatérve a blogposzthoz: a fidesz féle másbeszéd egyszerűen nevetséges. És egyben ijesztő. Az egy dolog, hogy Rogán törvényjavaslata nem jut el az átlag halandókhoz, de emlékszünk még a fidesz székházból indított és IP cím alapján bizonyított hacker támadásokra? A médiában kb. úgy kommunikálták, hogy "hiszen ez csak egyszerű letöltés volt, márpedig mindenki letölt a netről". By Pokorni. Rogán pedig az arcát adta hozzá, hogy a hatóságnak kellene bizonyítani, személy szerint ki követte el, mert egy székház IP címe nem lehet felelős, a székházban tartózkodóknak pedig nem kell hogy önmaguk ellen valljanak.
Mit vársz ez után? BTK-ban nevesített bűncselekményt leplezni joggal való visszaéléssel? Ez a fidesz jogfelfogása: mindent szabad, amit büntetőjogilag nem lehet megfogni.
Visszamenőleges törvénykezés a végkielégítésekkel? Piha. Azt utólag anullálták, de a propaganda hatását kiélvezte és kihasználta a fidesz. Teszem hozzá, hogy a jogrendbe vetett bizalmat tovább züllesztették, de ennek a hatása majd csak évek múlva jelentkezik.

én sajnálom 2011.06.12. 15:02:25

9x10000000 Ft-ot kap fizetésként.... Nehogy már sajnáljuk tőle azt a kis keveset a semmiért.

igényes 2011.06.12. 15:02:25

A Fidesz mellett ma már csak néhány elvakult áll ki. A rendes embereknek már elegük lett belőlük. Akik maradtak azok a megélhetés miatt vannak csak ott, de talán még ezek közül is eltávoznak Orbántól.

900 000 kérdőív ment vissza az alkotmányozással kapcsolatban. A reggeli rádió híre szerint a szociális konzultációra 800 000 db. Tudni kell azonban, hogy a nem Fideszt szeretőek is küldtek vissza kérdőíveket.

Az igazi adat viszont, hogy ezidáig 340 ember adakozott a Kármentő alapba. Persze a Fidesz vezetők egy fillért sem adtak. Orbán kifejezetten nem is tervezi most, mert egy titkos alapba fizet. 37 milliót, ha elosztjuk a fidesz szerinti támogatók számával, akkor 37 millió : 2,8 millióval = 13 Ft.

Orbán, Kövér, Schmitt még ennyit sem volt hajlandó fizetni, miközben a mi adónkból isszák magukat full részegre és zabálnak kaviárt, rákot. Látható mennire elhíztak a bitangok.

igényes 2011.06.12. 15:05:22

@somogg: Olvashattad mit írtam. A tevékenységet elítélem jómagam is.

igényes 2011.06.12. 15:34:13

Nem a teljesség igényével, amit Orbán elorzott, elrabolt tőlünk.

1000 milliárdot elvett örökösinktől csak ebben az évben, de ahogy mondja 40 évig lesz ez így. Évente 40 évre 8 milliárd pálink jövedéki adó a részeges haverok miatt. Évente 13 milliárd Schmitt és saját családja részére TeK. A 400 milliárdos MOL csomagot 500 milliárdért vette, Stadion a Kósának 12 milliárd.

100 ezer millirdot rabolt el tőlünk, nek meg marad saját kasszájában vagy 500 milliárd, mert ugye nehogy Gyurcsánynak, Csányinak, Demjánnak több legyen. Demján és Csányi hamarosan rájön erre, és akkor a kisfiú keze elengedve. Simicskával hiába van jó opciós szerződése. Orbánt megtalálják majd, nem lehet elbújni.

bgp 2011.06.12. 15:35:46

@igényes: nem vagyok jó keresztény, nem fogom sajnálni.

timarg · http://sas2.elte.hu/tg 2011.06.12. 15:35:47

Kéne hozni egy, természetesen visszamenőleges hatályú, törvényt a pofátlan kártalanítások különadójáról is. Lázár János, most brillírozz!

igényes 2011.06.12. 15:35:47

@hackbard.celine: Én már régen tudom, hogy maffiaszerűen dolgoznak. Az adócsalásra kioktattak minden magyart- Kaya és Tot.

A külföld persze tudja milyen emberek ezek, látszik az is, hogy valamit is magára adó államfő nem nagyon szívesen mutatkozik társaságukban, de néha muszáj az Audi, vagy a Mercédes sikere miatt, hogy esetleg minket megsegítsenek, mert saját pénzünket orbánék elveszik.

sárkányfő 2011.06.12. 16:39:03

Szalai néni épp most lövi tarkón a Klub Rádiót. Orbán parancsára.

A betegsége mennyire tuti? Már évek óta látszik, hogy valami nincs rendben vele, de tisztára azt hittem, iszik. A betegség inkább fedősztorinak tűnik.

golyós · http://indafoto.hu/bowlingcamps 2011.06.12. 16:39:03

Ez mekkora egy baromság, ha ő támad akkor az nem véletlen és rögtön megalapozott, még ha szarral is ken be másokat.
Viszont ha bárki visszaszúr, akkor tessék őtet békén hagyni mert súlyos beteg!
Ez a poszt, vagy a közszereplés általában hálátlan feladat, nagyon vastag arcbőrrel és hihetetlen kialakult személyiséggel érdemes csak vállalni, cserébe viszont juttatások, kedvezmények és még a villanyszhámlás elől sem kell bújkálni.
Lehet választani, már akinek lehet!

Bambano 2011.06.12. 16:39:03

Annyi ezzel a gond, hogy az ilyet nem kártalanításnak hívják rendes helyen, hanem versenytilalmi záradéknak és közismert a nyugati világban.

Amennyiben ezzel nem a végkielégítések körüli adómizériát próbálják megkerülni, akkor ebben semmi gond nincs.

balfék 2011.06.12. 16:56:07

A pofátlanságot álszent dolog, álszentségnek nevezni.

igényes 2011.06.12. 16:58:23

@Bambano: Valószínűleg a szerződésben nem szerepel ilyen záradék, és az eredeti szerződés már valahol ismert, tehát még titkosszolgálati eszközökkel sem lehet hamisítani. Megtennék különben. Egyébként ilyen konkurens hatóság sincs több széles e hazánkban. Kivel versenyezne?

Netuddki. 2011.06.12. 16:58:23

@igényes: Oszt ki nem szrja le?
Ha beteg akkor már fel van jogosítva, hogy hülyeségeket csináljon?
Ha nem írod akkor szerintem sok embernek tudomása sincs róla. Közszereplő ez van. Ha nem bírja a stresszt és nyugodtan akar gyógyulni, akkor menjen kórházba.

A 99%-os adó meg rá is vonatkozik tök mindegy minek hívják. Teccettek volna a fijjugg előbb gondolkodni...

igényes 2011.06.12. 16:58:23

Érdekes téma lenne még, hogy nem pályáztattuk meg az 500 milliárdos MOL részvények vásárlását.

Vettünk 500 milliárdért részvényt, de nem volt pályázat. Ez, hogy lehet?

Nem lesz ebből börtön Orbánnak?

Holnap veszünk Suzuki, vagy Audi, Mercédes, Tesco részvényeket?

igényes 2011.06.12. 17:05:41

@sárkányfő: Ellenőrizd le a nyilatkozatait, majd meglátod nem sürű, na meg a parókája is mutatja. Az onkológiát ne, de hivatalát kérdezheted.

Mr. Acid 2011.06.12. 17:22:16

@igényes: Szalai Annamária személyét is nyugodtan lehet bírálni, sok éves kemény munkájával erre minimum rászolgált. Azt meg, hogy szegény parancsra dolgozik betegen, nehogy bekajáltasd már!

igényes 2011.06.12. 17:27:18

Elmeorvosi kezelésnek veti alá magát Anthony Weiner demokrata képviselő [1], aki a hét elején bevallotta, hogy az elmúlt három év során hat nőnek küldött szeméremsértő, nem egyszer a saját fotóit tartalmazó üzeneteket az interneten - írta vasárnapi számában a The New York Times.

Elmeorvosi kezelésnek veti alá magát rbán Viktor miniszterelnök [1], aki a hét elején bevallotta, hogy az elmúlt három év során 4 millió nőnek küldött szeméremsértő, nem egyszer a saját fotóit tartalmazó üzeneteket.

igényes 2011.06.12. 17:30:20

@Mr. Acid: Nem azt írtam ne bíráljuk, hanem túl durva személyét érintő dolgokat ne írjunk. Tevékenységét igen.

kpityu2 2011.06.12. 18:59:53

Nem lehetne neki adni, egy nyomtatóállapot-felmérői megbízást?

intruderjani 2011.06.12. 18:59:53

Szar kommunista vagy te májkel, szar kommunista.

Mindegy, ügyesen tudod itt osztani az észt az agyatlan zombiseregnek (pl. igényes-féle MOL pályáztatás komment), akiknek fogalmuk (de tényleg fogalmuk) sincs arról, hogy mi hogy működik a világban.

Ők - és csak ők - beveszik a mondandód...

Orbán Diktor (törölt) 2011.06.12. 18:59:53

"Rogán Antal a jelek szerint keveri a szezont a fazonnal"

Helyesen: a szezont a faszommal...

GIBBON 2011.06.12. 18:59:54

...ezek szerint: vége is van, ki is elégítik! Két legyet egy csapásra! Bravó! Van másik kártékony a raktáron, aggodalomra semmi ok! Van még idő a maradékok (pénz) eltüntetésére! :D

Ringlósztár 2011.06.12. 18:59:54

@igényes:
Ez hol érinti a köcsög, álszent fideszes banánköztársasági jogalkotás kritikáját?
Minden saját rohamosztagosnak adott pénz jó, az összes többi jóerkölcsbe ütköző.

Бабаяга 2011.06.12. 18:59:54

@igényes: Miért ne lehetne akár többször is katolikusként templomi esküvőd? A házasság mivel szerződés jellegű jogintézmény lehet érvénytelen is. Például az egyik fél pszichés okokból képtelen teljesíteni azt, ami a házassággal jár. (Pl.: agyhalott, nimfomániás, szatíriázisban szenved stb, illetve eleve nem a holtomiglan-holtodiglan volt a célja, hanem például a hírnév, hogy ne szólják meg a faluban, vagy végre írassa rá nagymama a balatoni nyaralót, vagy eleve úgy gondolta, hogy a hűség rá, mint prominens személyiségre nem is vonatkozik.) Szóval lehet, hogy Tónika nem is akart elsőre házasságot kötni, hanem valami mást akart, vagy pedig jelleme miatt nem volt képes akkor régen a házasságra.
(Alapvetően ilyen esetekben arra szokták kérni a delikvenst, hogy csendben, hacacáré nélkül kösse meg a második házasságát, Tóni ezt se tartotta be.)

kvadrillio 2011.06.12. 19:25:06

Marika, egy NÉLKÜLÖZHETETLENNEK KIKIÁLTOTT EMBERKE ! MOST !
És amikor kinyitja a száját, "virágok nyílnak belőle" !!! :O)

Az ilyen emberek szoktak olyan csendben eltünni aköztudatból, mint SZŰRKE SZAMÁR A KÖDBEN.

..ja....SZEMÉTSÉG A VÉGKIELÉGÍTÉS, AMIKOR MINDENKITŐL MINDENT ELVESZNEK.

...NU...REMÉLJÜK EBBEN VÁLTOSZÁS LESZ NEMSOKÁRA !

Tilláromhajj 2011.06.12. 19:25:07

@igényes: Jézus ereje...
Megrémültem! Kezdek félni magamtól.
Úgy látszik vigyáznom kell az átkaimmal...

Jack Torrance 2011.06.12. 21:02:18

@igényes: gondolom, jól megfizetik, hogy utasításra cselekszik. Ezt valaki vagy vállalja, vagy nem, gyomor kérdése. És ennek semmi köze ahhoz, hogy beteg vagy sem. Betegen is lehetne tisztességes, mint ahogy egészségesen sem volt az. A törvényjavaslat meg ettől függetlenül egy álszent gusztustalan és cinikus javaslat, mint a beterjesztője és társasága maga is. Én tudtommal nem küzdök súlyos betegséggel, de ezektől hánynom kell.

anonymand 2011.06.12. 21:22:55

@Link Elek:

Tisztel Link Elek!

Jó lenne, ha pontosabban fogalmaznál!

Ha véletlenül az én bejegyzésem váltotta ki indulatodat, közlöm véled, hogy 41 év és 269 nap után mentem korengedményes nyögdíjba, mert belerokkantam a melóba.
Nem kaptam milliókat se, meg milliót se, és örültem, hogy sikerült kijátszanom több év leszázalékolást.
Tehát megismétlem: az én káromtól nem kell mentesíteni...

Tisztelettel:
anonymand

pirimogyoró 2011.06.13. 08:40:07

@igényes: Én már akkor súlyos betegséggel küzdök, amikor el kell valahol olvasnom a nevét. Szabályosan kihullik tőle a hajam. Már 9 milliós fürdőszobát építtetett az irodája mellé az adózók pénzéből, most majd fodrászatot is lehet, ha még azt nem tette meg. És még annyit, hogy a franc álljon bele ebbe a sok saját zsebet tömködő, politikából élő, másokat kizsigerelő és közben markába röhögő senkiháziba! Pont annyit költsenek orvosra, amennyivel másokat szándékosan megkárosítanak!

sentimentalvalamikor 2011.06.13. 08:41:45

Sajnálom Szalai Annamáriát. Elhiszem, hogy beteg, de azt gondolom cipész maradjon a kaptafánál...Gyönyörű gyermekverseket ír, örömmel tanítom őket óvodásaimnak...Sajnálatosnak tartom, hogy ebből nem tud megélni, mert meg kellene tudni neki... De azt végzetes hibának róvom fel számára, hogy tudását politikai csatározásokban felemészti, semmivé válik! Egy saját jogon megszerzett elismerést dob el a politikáért, ami előreláthatólag is csak kudarc lehet számára... Bedőlt valaminek... Maradjon csak meg költőnek, s hagyja a politikát másra, de ne engem vigyen fel a padlásra...

Doberdo 2011.06.13. 15:24:09

@worek: Maguknak mindent adómentesen adnak, míg mások fizethetnek a jövedelmeik
után. Egyébként, amennyiben tényleg beteg
a hölgy akkor sajnálatos, gyógyulást kívánok neki, és hogy mondjon le Orbán
által kapott "felelős" megbízatásáról.

pirimogyoró 2011.06.13. 15:24:43

Összekevertem a szezont a fazonnal. Selmeczy Gabriella szórta a pénzt a munkahelyi bidékre. Lassan belehülyülök a politikába :)))

naiv legényke 2011.06.13. 18:28:40

@pirimogyoró:
Nem biztos a keverés: olyan egyformák, ... agyilag is.
Biztos mindnek jár a márványfürdő.

legeslegujabbkor 2011.06.13. 22:06:27

Rogán Antal javaslata nemcsak Szalai Annamária kártalanításáról szól. A médiatanács bírságai behajthatók lesznek, évente felülvizsgálják a közszolgáltatók szolgáltatásait, ráadásul ez a már most mindenható tanács minden rá vonatkozó jogszabályt véleményez, eszerint a módosító szerint. Ha látni akarjuk, hogyan működik a cenzúra, (vagy öncenzúra) kiváló alkalom lesz rá ezekben az években.
süti beállítások módosítása