Szembesülés

2013.03.07. 23:25

Azért elég szar lehet mostanság neked, Viktor, na persze nem mintha sajnálnálak. De elég szar lehet végignézni, hogy miközben értelmes fiatalok százai tüntetnek ellened egyre hangosabban, csak egy maroknyi elvakult nyugdíjas próbálja védeni a renomédat.

Szar lehet szembesülni azzal, hogy ezek a fiatalok ott, a Fidesz-székház kerítése mögött nagyon nem szeretnek téged. Pedig nem is olyan régen még bálvány voltál. Huszonnégy évvel ezelőtt még egy egész generáció bálványa.

Szép jövőről meséltél folyton,
Meg hogy a sok munka meg siker,
Eljátszottál mindent, ami fontos,
Időd lejárt, nem ismered fel.

Hazugságok árnyékában élni,
Neked ez már fárasztó teher,
Próbáld meg elfogadni tőlünk,
Időd lejárt, nem ismered fel.

De hagyjuk, már nincs türelmünk hozzád,
A mi jelszavunk rég megváltozott.

Én mondom el, amire vágyunk,
Én mondom el, amire mindig vágytunk,
Én mondom el, tűnj el, tűnj el,
Már eleget láttunk.

(Edda művek: Főnök voltál, 1989)
https://www.youtube.com/watch?v=DS-jOtd2cbc

És három éve még tízezrek skandálták a neved, tízezrek itták a szavaidat és voltak vevők a dakota poénjaidra. Néhány éve még úgymond kétmillióan mentek a kedvedért a Kossuth térre. Most meg a fiatalok igazával szemben csak egy maroknyi elvakult, mérges nyugdíjas próbál paprikavörös fejjel megvédeni téged. Olyan emberek, akiknek az elvakultsága - te is érzed - nagyon nevetséges és nagyon kínos. Olyan emberek állnak már csak ki melletted, akiknek ha a lábára lépnél, megköszönnék, vagy ha az orruk elé szarnál, arról áradoznának, hogy az mennyire illatos, csak mert az tőled van.

Nem hiszem, hogy ilyen támogatókról álmodoztál, Viktor.

Szar lehet szembesülni azzal, Viktor, hogy azok a fiatalok ott, a Fidesz-székház erkélyén, meg a főváros hídjain és terein, meg az egyetemek elfoglalt tantermeiben látványosan nem szeretnek téged. Pedig te a fiatal generáció embere voltál. Most pedig szar lehet szembesülni azzal, hogy az az áporodott úrhatnámság, az a dafke, pökhendi politizálás, amit itt csinálsz, az nagyon, nagyon nem trendi.

Szar lehet szembesülni azzal, hogy ezek a fiatalok nem a győztes hadvezért látják benned, de még csak nem is a jófej, laza fickót. Ezek a fiatalok ott, a Fidesz-székház erkélyén csak egy kellemetlen, dühös kis fickónak, egy unszimpatikus, hisztis paprikajancsinak, egy utálatos és hataloméhes akarnoknak látnak. És tudják, hogy hazudsz, hogy egyvégtében hazudtok, hogy hazug és álszent az egész avittas rendszeretek.

Szar lehet szembesülni azzal, Viktor, hogy ma már a szocialisták viccelődnek azon, hogy lovasszobrot kellene állítani neked Sopronban. És tudod, a legszarabb az egészben az, hogy már egyáltalán nem a szocialisták viccelődése a kínos, hanem az, hogy tulajdonképpen akár már lehetne is lovasszobrod, ha a Kerényi-féle majmokon múlna a dolog.

A Kerényin, aki képes a fáraókhoz hasonlítani téged, Viktor!

Valami itt nagyon félrement, Viktor. Addig éljeneztetted magad, addig próbáltál az Egyedül Üdvözítő Nagy Nemzetmentő ajnározott szerepében tündökölni, és addig hagytad, hogy épüljön köréd a tévedhetetlenség nedéges máza, hogy végül egyre többen látták és látják meg azt, hogy a király valójában meztelen. És mindehhez még puhány is, és nevetségesen potrohos.

És mára itt maradtak neked istenítőnek a Kerényi-féle majmok. Mert a fiataloknak már nem te vagy az isten.

Sic transit gloria mundi.

De mém például még lehet belőled.

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr355122302

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Uniós biztos árulja a szent magyar hazát 2013.03.08. 11:26:45

Twitteren tette közzé lesújtó véleményét a Fidesz-kormány uniós joggal és gyakorlattal össze nem egyeztethető lépéseiről a választási kampány szabályozásával kapcsolatban Neelie Kroes. "Széles körben elfogadott az EU-ban, hogy az összes törvényes vála...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.08. 11:26:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Behívót kaptak a Békemenet-aktivisták 2013.03.08. 11:25:42

Szaros lett a Békemenet molinója: békemeneteseket toboroz Facebookon a Fidesz-székház védelmére Bencsik András. "Siess Andrásnak Sürgős" - SAS-behívó Fidesz-módra. Ő maga sajnos nem ért rá, hogy életével és vérével védje meg a fülkeforradalmat. A mozg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gloyva (törölt) 2013.03.08. 07:03:31

Azért ez az Edda-szöveg jó poén volt, mert ugyebár Pataki is erősítette egy ideig ezt a bagázst. De nagyon remélem, hogy ennyivel nem lesz vége. Ami pedig a sósavazó öreg tatát illeti, ha már ilyeneknél jobbra nem telik Vityáéknak, akkor szerintem jobb, ha elkezdik csomagolni az útravalót. De a hab a tortán a fradista verőlegények megjelenése volt. Őket vajon ki kérte fel a helyszín biztosítására? Nem ezért van a TEK? És ha már ezeknél tartunk, kikre emlékeztet ez a módszer?

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2013.03.08. 07:08:43

@Gloyva: azokra, akikről a Pataki énekelt 1989-ben. Meg akikről a Beatrice énekelte 1981-ben, hogy "régi fényed lekopott már, hagyd abba és menj tovább..."

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.03.08. 07:41:36

Kubatov kis kedvence...

10 év gyilkosságért és utána a biztonsági szolgálatba (olyan hogy erkölcsi bizonyítvány???), meló a narancsbolsiknak?
Szép is ez...

fradimob.hu/index.php/friss/szakmai-hirek/item/2375-%C3%ADme-kubatov-kedvenc-gyilkosa

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.03.08. 07:41:46

"Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Mi most itt a szabadság nevében állunk. Egy nagy elnök egyszer azt mondta: a nyugati szabadság és demokrácia azon a hiten alapul, hogy az ember Isten gyermeke, az érték alapköve, és minden társadalom csoport és állam az ő javát szolgálva létezhet csak. Azon kormány hatalmát is korlátozni kell a saját népe elleni tettekkel szemben, amely az emberek jóváhagyásával kormányoz. Egyetlen kormány sem korlátozhatja a vallás gyakorlásának jogát, a biztonságos otthonhoz való jogot, sem magas, sem alacsony rangú hivatalnokok nem okozhatnak fájdalmat, és nem róhatnak ki büntetéseket önkényesen, nem korlátozhatják a tanuláshoz, a munkához, és általában a lehetőségekhez való jogunkat, mert csak így lehetnek az emberek azok, amivé lenni képesek. Ez minden nyugati társadalom szent joga. Ezek az alapvető különbségek a diktatúrák és közöttünk, ahogy egykor ez volt a különbség Athén és Perzsia között.

Orbán Viktor 2007. 04.11"

Perzsia, Perzsia? Honnan is ismerős? :)

Amúgy a tüntetők ellen kit be nem vetnek a bolsevikok...

"Emberölés miatt tíz évet töltött börtönben a Fidesz-székházat védő egyik biztonsági őr - közölte a Hír24. A hvg.hu rendőrségi forrásai megerősítették, hogy a férfit korábban emberölésért ítélték el.

Többek közt a Ferencváros mérkőzésein dolgozó Fradi Security egyik prominens alakjával erősítette meg a tüntetők által részben elfoglalt Fidesz-székház védelmét a kormánypárt - írta a Hír24.

A székházat "védő" egyik "biztonsági őr" a Hír24 szerint Sz. Ferenc, akiről az ultrasliberi.hu korábban azt írta, hogy közismert egyes bűnözői körökben és több mint tíz évet töltött börtönben emberölés miatt. Ezt az információt a hvg.hu rendőrségi forrásai is megerősítették. Szabadulása után a Fradi Security alkalmazza, mint szurkolói koordinátort.

Az egyelőre rejtély, hogy Sz. Ferenc milyen minőségében "védi" a Fidesz-székházat, mert az épület elfoglalóinak kérdésére eddig a "biztonságiak" nem árulták el, hogy kinek a megbízásából érkeztek az épületbe."

No de kedves narancsbolsi ettársak, hát ennyire nyíltan???

benoke77 2013.03.08. 10:12:17

Szar dolog azzal szembesülni, hogy délben fiatalok tüntetnek, ahelyett hogy dolgoznának:-) Szar lehet azzal szembesülni, hogy pár tucat embert érdekel az egész:-) Szar dolog azzal szembesülni, hogy a közbeszéd csak ilyenekről szól. Megint egy gumicsont, amin a sok droid mind a két oldalon kurvaanyázhat egy jót, nőhet a feszültség, mélyülhet az árok. Szar dolog ez kérem meg szomorú.

Sir Galahad 2013.03.08. 10:19:41

Nyilván nem kellemes szembesülni azzal, hogy van pár száz fiatal, aki nem szereti a Fideszt. Ennél szarabb már csak az lenne nekik, ha azzal kéne szembesülniük, hogy a nyugdíjasok tömegei, akiknek a szavazatai eldöntik a választást, sem szeretik.

Amúgy a régi Edda-nótáért respect, annak idején magam is szívesen hallgattam...

Netuddki. 2013.03.08. 10:21:58

@benoke77: Szar dolog ha nem érted a lényeget...

Netuddki. 2013.03.08. 10:22:04

"Olyan emberek, akiknek az elvakultsága - te is érzed - nagyon nevetséges és nagyon kínos."

Azért eléggé elgondolkodtató mi lett volna a végkimenete a dolognak ha nincs akkora önuralma a gyereknek és orbbavágja (szerintem teljes joggal) a sósavazó tatát. A fidesznek sajnos ezek az "elvakult hívők" is jól tudnak jönni. Úgy látszik Magyarország nem az a hely ahol egy fidesz szégyenkezik az ilyenek miatt.

Mellesleg a fiatalok és a kretén tata is megérdemelnék minimum, hogy a sósavazó nyuggerből mém váljon.

Még egy ötlet a netes népművészetet művelőknek:
Az elentüntető nyanyák otthon széthúzzák a homlokukon lévő cipzárat és előbújik belőlük egy szlitín (dr. who).

Sajna ezek ellen csak így lehet fellépni, ha már laposra nem lehet őket verni. Fordítva sajna (a tapasztalatok alapján) a fidesszimpatizánsok nem ilyen szívbajosak...

pocakos focisla 2013.03.08. 10:24:23

Úgy érted a maroknyi ballib csürhével szemben, akik magánterületen garázdálkodtak, ciki hogy csak kétszer annyian mentek 1 órán belül.

Már akinek.

DarthVader 2013.03.08. 10:27:46

@benoke77: szar dolog az, hogy az egész alkotmánybaszkurálásból emberek csak annyit képesek appercipiálni, mint pl Te. Na EZ a szar dolog.

Netuddki. 2013.03.08. 10:28:01

@pocakos focisla: focisLa??? Na az ilyenek fideszesek. Muhaha!

benoke77 2013.03.08. 10:28:11

@kovi1970: Szar dolog ha nem látod át ezt a játékot amit politikának hívnak, és azt hogy ki, miért, mit művel... Persze hülyének lenni mindig könnyebb, meg követni a csordát. Te is biztos jó elvtárs vagy, bár nem tudom melyik agyhalott bandának szurkolsz.

ob,szerver 2013.03.08. 10:33:15

A ballib csürhe megpróbált megint balhézni, Haha-s, és Bajniasták segedelmével, igaz sikerült berugni 1-2 ajtót ablakot, de mikor kiderült, hogy 1-2 órán belül a nyugdíjasok is jóval többen kicsoszognak a helyszínre, beégve hazatakarodtak !

Jimbo75 2013.03.08. 10:33:39

Hátja, ezúttal nem fizettek lengyeleknek, hogy csatlakozzanak a birkamenethez, most összejött 24 nyugdíjas, aztán ennyi.

Netuddki. 2013.03.08. 10:33:50

@benoke77: Muhaha! Ennek fussál neki még1szer!

"benoke77 0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · http://stefania.blog.hu/ 2013.03.08. 10:34:06

Na, ennyit a "diákokról".

Az origo.hu szokatlanul bátor cikkben buktatja le a zavargások résztvevőit.

Kötelező olvasmány!

www.origo.hu/itthon/20130308-kik-tuntettek-a-fideszszekhaznal.html

benoke77 2013.03.08. 10:34:24

@DarthVader: Szar dolog ha azt hiszed,ha latin kifejezéseket használsz igazad lesz:-) De segítek, nem vonom kétségbe a tüntetők érveit, se az ellentüntetőkét. A jelenség barátom, az ami aggaszt. Mind a 2 oldal tüntet, a politikusok meg jót röhögnek rajtatok. És én is.

s 2013.03.08. 10:42:55

@kovi1970: " mi lett volna a végkimenete a dolognak ha nincs akkora önuralma a gyereknek és orbbavágja"

Szerencséje volt a vén faszkalapnak. Ha én vagyok ott, fizikai érintésre, ami ugye egy fontos határ átlépése, ezt azért lássuk be, úgy pofán basztam volna, hogy kirepültek volna a maradék fogai.

Vombatus Ursinus 2013.03.08. 10:49:05

@pocakos focisla: Mondjuk az elég hernyó dolog, hogy egy betű eltéréssel regelsz egy olyan nevet, ami egy régi kommentelőé.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.08. 10:49:14

szomorú, hogy még mindig az a közmegegyezés, hogy a fiatalok=fidesz mszp=öregek

Holott a valóság szerint mszp, fidesz=öregek.

Netuddki. 2013.03.08. 10:57:12

@doggfather: Sajna mára a fidesz se nem fiatal se nem demokrata...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.03.08. 10:57:31

@pocakos focisla: Hi!

Örülök, hogy van egy klónom. Megtisztelő. :-)

Én okosabb vagyok, és pocakosabb is.

nemsirunk 2013.03.08. 10:57:45

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Na ezekkel az alja férgekkel („futballszurkolók”) verették szét Bp-et 2006-ban. Remélem eljön még az az idő, amikor jól megérdemelt büntetésüket fogják tölteni a megbízóik és a csőcselék is.

öt görög 2013.03.08. 11:02:43

@nemsirunk: még mindig jobban járt a város, mint apádékkal, akik az oroszoktól a szétlövetését rendelték meg '56-ban.

Dr. bögöbö 2013.03.08. 11:02:50

@Vombatus Ursinus:
ob,szervert is így regelte, ugyanakkor...

Roa 2013.03.08. 11:02:54

Maroknyi pöcs maroknyi nyugger ellen...
Én már csak egy kávét kérek. :)

Vombatus Ursinus 2013.03.08. 11:11:04

@Dr. bögöbö: Biztos nem tud kitalálni magának nicket szegény. Vagy még nem kapta meg a Lendvay utca IT-seitől, hogy melyik a legújabb azonosítója. :)

navan 2013.03.08. 11:11:34

Akik ott voros fejjel es mocskos szajjal uvoltoztek (lasd meg polgar, konzervativ, kereszteny, stb) vajon azt hiszik, hogy ok maguk szamitanak barmit is ebben a jatszmaban? Hogy nekik (meg az utodaiknak) majd jobb lesz attol, ha feltetel nelkul eltetik a hatalmonlevoket? Azt nem kerdezem, hogy tenyleg nem tanultak semmit az elmult evtizedekbol - hiszen pontosan latszik, hogy de igen. Eltessuk a nagyvezert, mocskoljuk a maskent gondolkodokat, egy a zaszlo, egy a part. A legrosszabb kommunista diktaturak csocseleke.

Rogerius 2013.03.08. 11:11:45

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Csokolom, elolvastam az Őn számára "szokatlanul bátor" cikket...egy normális hangnemü cikk egy normális politikai tiltakozásrol amely egy nem normális helyzet ellen lépett fel és amelyen normális fiatalok és kevésbé normális nyugdiasok vettek részt.

Tehát nem "Bainai-gárdistak" csaptak össze a nemzeti oldal keresztes vitézeivel

DezInf 2013.03.08. 11:20:04

@pocakos focisla:

Le akarod járatni az igazi pocakos focistát?
Gyenge kísérlet, mint az ob(vessző)
server nick aki az ob(pont)server-t próbálja lejáratni.

Már csak ennyire telik?
A fidesz már csak hamisításra képes? :))))

bgp 2013.03.08. 11:20:22

Nem tudom miért sajnálja a poszt Viktort. Ennyi idő alatt nem érhetett ide Erdélyből a békamenet. 15-ére itt lesznek.

Amúgy meg tök mindegy kik állnak ki tüntetni, ha minden pozícióban fideszes van.

bgp 2013.03.08. 11:24:51

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A baltást is látták felbukkanni :D Ő is elkötelezett híve Orbánnak.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.08. 11:27:11

@kovi1970: tudom...
lassan komcsibbak a komcsiknál.

hot-spot (törölt) 2013.03.08. 11:39:05

@Gloyva: Az ott lévő szellemi fogyatékos nyugger ellentüntetőket,természetesen semmire nem emlékezteti a módszer.
Szánalmasak.
Remélem fejbe basszák némelyiket itt -ott ha felismerik az utcán valahol.

VT Man 2013.03.08. 11:50:05

@ob,szerver:
"A ballib csürhe megpróbált megint balhézni, Haha-s, és Bajniasták segedelmével"

Ez az a Bajnai, aki a nettó 250 ezret keresőket kikiáltja gazdag burzsujnak, akiket majd jól megnyúznak egy jó kis második SZJA kulccsal?

Lasombra 2013.03.08. 11:55:00

@Vombatus Ursinus: fideszes.
van még kérdés?

ott nincs olyan, hogy túl görény, túl kicsinyes, túl primitív.

Mária 2013.03.08. 11:55:52

"Nem hiszem, hogy ilyen támogatókról álmodoztál, Viktor."

Dehogynem.

Pont ilyen támogatókról álmodozott.

Csak azzal nem számolt, hogy a támogatók ennyire kevesen lesznek, és éppen ebből, az általa megvetett korosztályból.

Ő arról álmodozott, hogy az egész országból zombihadsereget csinál.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.03.08. 11:56:05

Szánalmas... Bármiféle politikai pártért - nem azért, amit képvisel, hanem a pártért - kiállni... :D

Mondjuk a tüntetőket se nagyon értem, hiszen a Fidesz székház nem éppen az a hely, ahol hatása lehet a tüntetésnek.

Az meg, ami a VV-n, és itt is leíródott : színigaz : lezüllött ez a párt, de nagyon.

Mária 2013.03.08. 11:56:14

@hot-spot:

Tényleg izgalmas a kérdés, hogy a sósavazó öregúr hogy magyarázza el a vállalhatatlan viselkedését a szomszédoknak, a kisboltosnak, a gyerekeinek meg az unokáknak :DDD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.03.08. 12:00:22

@Mária: Jaaaa, várjááá. Hogy őt nem viszik be...? :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.03.08. 12:00:42

"Valami itt nagyon félrement, Viktor. Addig éljeneztetted magad, addig próbáltál az Egyedül Üdvözítő Nagy Nemzetmentő ajnározott szerepében tündökölni"

Lesz*rná itt mindenki a személyi kultuszt, ha fasza világ lenne! És az is beleférne akár a 2/3-adba, hogy a lopás mellett könnyebb legyen az élet.
De ekkora barmok, hogy nem látnak el eddig. (Még addig sem, hogy jól működő országban nagyobbat lehet szakítani...)

hot-spot (törölt) 2013.03.08. 12:10:49

@Mária: Hát igen.Szopóágra fog kerülni.Én betudom annak,hogy az agya a kora miatt úgy teljesít mint egy 2 éves gyereké.

navan 2013.03.08. 12:14:53

@ColT: Szemelyi kultuszban nincs fasza vilag. Es en peldaul nem szarnam le. Valamint: ne szakitson senki se. Az buncselekmeny.

Éhes_ló 2013.03.08. 12:16:29

Szerintem meg szar lehet hillary és soros pénzé szórva ilyeneket olvasgatnia a magadfajtáknak:
mandiner.hu/cikk/20130228_median_megelozte_a_jobbik_az_mszp_t

Azbej Tristan · http://kerdem.blog.hu/ 2013.03.08. 12:17:00

Nagyjából nettó hazugság amit az Index meg ez a blog is sugallni akar.

Az ELTE TÁTK belterjes közönsége nem egyenlő a magyar fiatalok egészével.

Azt, hogy tegnap a jobboldalon csak nyugdíjasok álltak, csak az veszi be, aki nem volt ott. Sz@r, pártvezérelt kampányfogás mindex cikkben ezt sugallni.

A lényeg itt: kerdem.blog.hu/2013/03/08/index_hazugsag_a_neved

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.03.08. 12:21:11

@navan: Ne legyél már ennyire idealista.
Igen, bűncselekmény. De legalább bűnözzenek úgy, hogy mást ne zavarjanak vele :)

Érted, Németországban tudnak úgy korrumpálódni, hogy közben működik az állam.

A személyi kultusz meg : olvasd el még egyszer, amit írtam.
Ha a népnek jó, akkoor felőlem csinálhat személyi kultuszt. _HA_ _A_NÉPNEK_ _JÓ_.
Biztos létezhetne ilyen személyi kultusz is, csak eddig nem volt. Felőlem a Viztya csinálhat, csak hagyja élni a jónépet normálisan.

chocco channel 2013.03.08. 12:25:01

Szerintem ez mindket fel oldalarol "ciki", egyreszt csak par diakot erdekelt az, hogy bedobjanak par ablakot es csak par nyugdijast idegesitett fel annyira h kimenjek.

Ebbol levonni barmilyen konkluziot ostobasag.

Aminel viszont nincs cikibb.

navan 2013.03.08. 12:25:20

@ColT: :-) jo, nem leszek idealista.

De ne bunozzenek. Legalabb probaljak meg.

Es ez a jonep nem el normalisan.

Most asszem realista voltam.

s 2013.03.08. 12:32:57

@hot-spot: Nagyon kérem, hogy ne alázzuk meg a két éveseket. Erre ők semmivel nem szolgáltak rá.

_most_ 2013.03.08. 12:33:36

olyan helyre kell szervezni a kormány elleni tüntetést, ahol nincsen kifőzde, anélkül nem bírják sokáig a nyugdíjasok :D

zombika 2013.03.08. 12:33:49

Szar dolog hogy kapálózni kell tisztelt fideszes trollok, 2014-ben majd lesz nagy pofára esés meg jajveszékelés hogy vége az úri murinak. Lehet kommunistázni, meg ballibezni csak nincs értelme. A legtöbb ember aki rühelli a vezéreteket, a pártotokat, titeket, az se nem "libsi" se nem "komcsi", csak egyszerű ember akinek elege van belőletek és a buta hőbörgésetekből. De olyan sötétek vagytok hogy még ezt sem veszitek észre.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.08. 12:44:42

@zombika:
Majomka..

Észre kéne venned hogy hiába a fizetett Amerikai bérrettegős szeánsz, Bajnai vezérletével.
Haha-s bérencek, és LMP-s bolsik gyülekezete.

Az MSZP a béka segge alatt, közvetlen a Jobbik után a legfrissebb közvéleménykutatások alapján.

A Ron Werberi gyűlöletkampányotok gyászosan felsült majmok !

Pop40 2013.03.08. 12:45:06

@ColT:
De, idáig ellát, csak van ezzel egy kis bibi.
Jól működő országot szakemberekkel lehet csinálni. Azok pedig egyrészt kiröhögik a kis pulykakakas Orbánt, másfelől azok autonóm személyiségek ám, önálló gondolatokkal, nem ám Viktor baromságait böfögik vissza.

Ezen kellemetlen tulajdonságaik miatt a kis tahó felcsúti inkább lemond róluk. :-)

Pop40 2013.03.08. 12:50:24

@Éhes_ló:
Hogy ki kit előzött meg, majd talán a választások után linkelgesd, kedves elvtárs.

Addig inkább tedd magad hasznossá, és vidd az utánpótlást a sósavazó vén fatökű haverjaidnak.

komplikato 2013.03.08. 12:50:52

@ob,szerver: Mit hazudozol szerencsétlen? Eleve szó sem volt több emberről, az 1-2 óra múlva hazacsoszogtak az több mint 10 óra volt és akkor se haza csoszogtak, hanem az AB épületéhez. Mit vetítesz itt? Pont egy statisztikai cég neve alatt?

komplikato 2013.03.08. 12:54:56

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "A Ron Werberi gyűlöletkampányotok ..."

Még jó, hogy Finkelstein túl tudja kompenzálni, nem igaz?

komplikato 2013.03.08. 12:55:25

Egyébként nem értem, egy pár percesre tervezett titokban tartott flashmob-on hány embernek kellett volna lennie? Ezer?

A tiltakozás az ügyben szombaton lesz. Ha ott se lesz senki, akkor megérdemli a lakosság ami jön.

navan 2013.03.08. 12:55:37

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ezek szopanelek, es mar reg erejuket vesztettek. "Fizetett berrettegos szeansz", "berencek", "bolsik", "Ron Werber", satobbi.

Az van, hogy meg mindig akad jonehany ember, akinek van annyi esze es hozza meg erkolcsi ertekrendje is, hogy ne csak nezzen, hanem lasson is. Ilyesfajta cimkekkel meg az erejuk teljeben levo diktaturak is csak ideig-oraig voltak kepesek fenntartani a hithuek tamogatasat. Aztan ezeket a hithu tamogatokat is otthagytak az ut szelen megdogleni.

zombika 2013.03.08. 13:00:53

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Erről a sötétségről beszéltem. Sajnos nincs annyi eszed hogy felfog, nem mindenki judeolibsibolsikommunistbérenc. Vannak emberek akik csak élni akarnak a fejlődő, szép hazájukban. De ez nektek nem megy. Ti háborút akartok. Na akkor ki is a majom?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.08. 13:05:58

@navan:

Kár hogy az origótol kezdve mindenki beazonosított a tüntetőket. HaHa-sok és LMP-s bolsi az összes. Magyarul a Bajnai csicskák gyűjtőhelye randalírozott tegnap egy magánterületen.

Igazi csürhe módjára bebasztak pár ablakot, ajtót fél millás kárt okozva.

Igazi nagy mázlija ezeknek a tetves huligánoknak, hogy nem az MSZP van kormányon, mert különben rommá verték volna őket a rendőrök, és a cellában meztelenül lennének megalázva mindannyiam, ahogyan azt a MSZP-s terroristák tették 2006-ban.

belekotty 2013.03.08. 13:11:42

@komplikato:

ob,szerver 0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.02.14. óta tag.

Klón.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.03.08. 13:12:26

@Pop40: Illetve szakember nem lesz politikus, mert szakember :D
Itthon kb. az lehet politikuss, aki nem ért semmihez.

navan 2013.03.08. 13:19:44

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A 80-as evek legvegen az akkori MSZMP agitproposai ugyanigy beszeltek az akkor meg eledezo Fidesz-rol.

Egy a zaszlo, egy a part.

szabadmagyarnép · http://www.facebook.com/szabadmagyarnep 2013.03.08. 13:22:02

@zombika:

Tökéletesen igazad van. A legtöbb magyar ember csak élni és boldogulni szeretne a hazájában mindenféle pártállás nélkül.

De amit ma a vezetők művelnek itthon a kormány élén azt, ha ugyanezt egy részvénytársaság, vagy magáncég vezérigazgatója teszi, hogy így játszik a számokkal, hogy hazudik, hogy tehetségtelen, hogy több 1000 milliárdok sorsáról döntenek hozzá nem értő, felelőtlen módon, akkor valószínűleg hűtlen kezelésért ezt az embert jó esetben egy másik demokratikus országban elviszik szépen börtönbe !
Kormányzási tudás híján a kormány mindent meg akar változtatni, központilag akar irányítani (kommunista szemlélet).

A vezír: Kommunistaként kezdte, később liberális lett, ma pedig most nemzetinek mondja magát. (ezt nevezik politikai prostituciónak. Ennél nagyobb köpönyegforgatót nem látott a magyar politika.

Széchenyi: Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel.

ÉBREDJ Magyarország !
Emberek ! Ne hagyjuk azt,hogy egy kisebbség (19 %) újra ránk erőszakolja akaratát 2014 -ben !!!! NEEEEMMMMM !!!!

Legyen bátorságotok megtenni, amiről ti is tudjátok, hogy helyes!” (Nehru mondta )

www.facebook.com/szabadmagyarnep

Pop40 2013.03.08. 13:22:13

@ColT:

Ez így, ebben az általános formában nem igaz. Nézd meg Oszkót.
Érti is a dolgát, és a magánszektorban tízszer annyit kereshetne, mint politikusként.

elwood 2013.03.08. 13:22:21

"Szar lehet szembesülni azzal, Viktor, hogy azok a fiatalok ott, a Fidesz-székház erkélyén, meg a főváros hídjain és terein, meg az egyetemek elfoglalt tantermeiben látványosan nem szeretnek téged. Pedig te a fiatal generáció embere voltál."

miért lenne szar. leszarja. zseton a pártkasszában, nyugdíjasok majd megválasztják. ki nem szarja a nyikhaj egyetemistákat.

Pop40 2013.03.08. 13:22:30

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

index.hu/gal/?dir=0609/belfold/TV4_galeri/

Sok ilyen alakot láttál tegnap, te kis hülyegyerek? :)

biturbo s - félázsiai bunkó állat · http://oldfordworks.blog.hu 2013.03.08. 13:22:44

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Figyelj seggfejkém, engem kurvára nem érdekel, hogy x-y médium úgymond kit és minek azonosít. Én pragmatikus vagyok, és azt akarom, hogy a Fidesz, a te Orbánoddal, meg az összes sameszával együtt, a teljes Mszp, az összes samesza, meg amúgy Magyarisztán teljes politkai elitje számoljon el, és húzzon a sittre, életfogytiglan.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.03.08. 13:22:55

@navan: Igaz, nem kéne bűnözniük, de a "szarul élünk és bűnöznek" meg a "jól élünk, és bűnöznek" közül mégis az utóbbi a jobb :D

Különben ja, ha a hatalom romlott, akkor azt nehéz kigyomlálni, mert nincs, aki megtehetné.

Ez a jónép amúgy élne normálisan, csak nem ártana egy következetes rendcsinálás.

biturbo s - félázsiai bunkó állat · http://oldfordworks.blog.hu 2013.03.08. 13:23:02

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Majd lesz nagy pofáraesés 2014- után, az áhított győzelmeteket követően, miután a Bandzsa Fasz szétkúrt mindent az MNB-ben, hogy Orbánod semmit sem tud adni. Én meg semmi adót nem fogok nektek itthagyni.

Ja, és mielőtt a megszokott algoritmus szerint böfögnéd fel a megszokott szöveget, közlöm veled hogy nem vagyok "judeolibsi".

belekotty 2013.03.08. 13:23:08

@pocakos focista: Ez nem klón, ez csak egy gyenge hamisítvány. Megmutassam neked hogy kell klónozni? :-)) A unicode csodákra képes! :-))

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.08. 13:23:14

@zombika:

Olvasgasd a Bajnai bérencek honnan jöttek..
Méghogy diákok.
www.origo.hu/itthon/20130308-kik-tuntettek-a-fideszszekhaznal.html

Naplopó LMP bolsik, és HaHa-s majmok, meg Bajnai csicskák.
Mind az 50-en.

belekotty 2013.03.08. 13:23:19

@Vombatus Ursinus: "Mondjuk az elég hernyó dolog, hogy egy betű eltéréssel regelsz egy olyan nevet, ami egy régi kommentelőé. " - Nem geciség, amatőrség. A p betü helyett tehetne cirill p-t például, ami észre sem vennél.

smartdrive 2013.03.08. 13:29:27

végre egy nyílt, fizikai konfliktus a nyugdíjasok és a fiatalok között. előbb-utóbb ez lesz a jelenlegi hazai társadalmi-politikai-gazdasági helyzet megoldása, csak még eszkalálódnia kell

barli 2013.03.08. 13:38:20

nem gondoltam volna, hogy kihozzátok fényes győzelemnek, hogy 30 tüntető többen volt mint a 25 ellentuntető...
Eddig pont az volt mindig a téma, hogy nem számít, hogy ki van többen és mennyivel.

pástétom 2013.03.08. 13:41:08

"És három éve még tízezrek skandálták a neved, tízezrek itták a szavaidat és voltak vevők a dakota poénjaidra."

Az már akkor se volt normális. Messze a választások előtt lehetett tudni/sejteni ( a legértelmesebbje számára pedig az elmúltnyócév alatt végig nyilvánvaló volt), mi várható a Fidesz kormányzati újraeljövetelétől. Csak a politikailag analfabéta, vak, az olcsó demagóg hívószavakra mindig vevő ember nem látta a fecsegő felszín mögött nem is igazán megbújó, velejéig romlott valóságot, a Fidesz igazi énjét - ehelyett örömmel becumizta a demagóg lózungokat a cukormázas "nemzeti jövőről", a teljes foglalkoztatottságról, és a "nem leszünk gyarmat!"-ról.

Fejesrob 2013.03.08. 13:43:21

"Tiltakozó fiatalok"

A kifejezetten nyomulós ezekhez hasonló lelkes fiataloknál is akkor döbbentek rá sokan hogy Moszkvának is benne lehet a keze, amikor már a padlást söpörték, az értelmiségi pedig egy kőműves brigádba találta magát.

Indriq 2013.03.08. 13:43:44

Lehet itt anyázni.... de tök jól kijött, hogy egy gyilkosságért elítélt ember is védi a fideszt...az ő pártja, zsák és folt. Külön vicces, hogy az ember ERKÖLCSI kötelességének érezte.
Ráadásul magyarázzam már el nekem valaki, hogy milyen védelem az ha "vizuális elrettentést" kér Mr. Lista. (és ne azzal, hogy selmeci életében ez volt a LEGELRETTENTŐBB cselekedet.... hehehe... )
A habzó szájú nyugdíjast látni fogjuk még fideszgyűlés első sorában, nagy karriert fog befutni a PÁRT hálája jeléül...
És végül szép volt látni a kocsis gyerek pánikreakcióját, azonnal Bajnai!

Ui.: Semmi értelme nem volt a tüntetésnek, hiszen orbánnak valszeg végbélrákja van, felesleges rá szavazni 2014-ben.

zombika 2013.03.08. 13:43:51

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Fogd már fel te gyökér, hogy engem nem érdekel mit hazudik össze a kormánypárti médiának nevezett viccorgánum. Én csak azt akarom hogy takarodjatok el a bánatba végre, és hagyjátok élni a normális embereket.Szarok a Fideszre az MSZP-re A Jobbikra meg az összes idiótára. Megy a marakodás a Magyarországnak nevezett konc körül, te meg tapsikolsz az aktuális kutyának. Gratulálok.

zombika 2013.03.08. 13:43:58

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Majd rádöbbensz ó sötétség páratlan hercege, hogy lejárt az időtök. Senkinek sem kelletek már,a kommunistariogatásotok meg egyenesen szánalmas.Ti 2006-ban törtetek, zúztatok, gyújtogattatok és raboltatok. Az nem tüntetés volt hanem egy csürhe ámokfutása.Ezek a fiatalok kulturáltak és higgadtak, és ez a szerencsétek. Abból a sósavazó öregből én a szart is kivertem volna amint hozzámér. Van ám egy más réteg is aki utál titeket, nem csak a békés tüntetők. Addig jó nektek amíg ők nem mennek az utcára hülye gyerek.

zombika 2013.03.08. 13:48:27

@dr. Kóser Malac: miért hiszitek hogy a magyar csak mosogatni jó Londonba? A legtöbb nyugati országban tárt karokkal fogadják a magyar munkaerőt mert ügyes, találékony, szorgalmas és képzett. Csak itthon nem kellenek. A fele baráti köröm külföldön dolgozik, Szingapúrban, Tokyoban és igen,többek közt Londonban is. Egyikük sem mosogat. Sőt.

komplikato 2013.03.08. 13:54:51

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te is jó fej vagy basszus, "bizonyítéknak" belinkelsz egy cikket ami így kezdődik:
A FIDESZ SZERINT ...

LOL.
Annyira hiteles! :D

Szelid sunmalac 2013.03.08. 13:59:43

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Reflektalok neked a csurhe es tetves huliganok kifejezesedre:
hetek.hu/files/images/2011/41/tv_ostrom.jpg

vagy

img5.hvg.hu/image.aspx?id=fb82c124-d4b1-467f-87e8-82e1e37f73ce&view=940768DD-79B4-479A-B231-AC55D6D853DD

Pop40 2013.03.08. 14:04:03

@komplikato:

Nem tudom, mit kötekszel.
Egy fideszbirkának mégis mi lehetne hitelesebb forrás, mint az a cikk, ami azzal kezdődik, hogy a "fidesz szerint..."??

Mintha a paptól kérnéd számon, hogy a bibliából idéz. :D

Ha a fidesz azt mondta, akkor az úgy is van. Pont.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.08. 14:32:34

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Elárulom hogy a székházba behatolók majd mindegyike ellen eljárás indult.
2006-ban is tömegesen állították elő az embereket.
Azon túl, akiket megrugdostak, rommá vertek MSZP-s utasításra.

Itt meg a Bajnai csürhe büntetlenül garázdálkodhatott.
Pár nyugdíjas helyre tette őket, oszt kalap.
50 hülyegyerek hazudozására, Amerikából pénzelt bérretegésére ez is elég.

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.03.08. 14:33:42

A sósavazós-taperolós vén szarházit bucira vertem volna, ahogy hozzám ér, becsülöm a srác nyugalmát.

De a legviccesebb az egész tegnapi mókában, hogy az egyik fiatal beszédet tartott, a lánglelkűek meg üvöltöztek, buzizták, zsidózták a szónokot. Azt a szónokot, aki Ovi 20 évvel ezelőtti beszédét olvasta fel, LOL! Komolyan, ez az abszurd teteje.

felcsutisuttyo 2013.03.08. 14:33:50

Most lehetett látni, hogy a Bencsik és a fasiszta Bayer mennyi embert tud szervezni a BIRKAMENETBE ha nem kapnak pénzt és nincsenek Román és Lengyel és magyar fizetett bértüntetők!!!!
ORBÁN VIKTOR..NEMCSAK A LÓLÁB hanem az egész ló kilóg!!!!!!!!!!!!
Hiába pénzeled a BÉGETŐ BÍRKA CSORDÁT!!!! Külföldiek nélkül csak a Foci huligánokat tudod hozzájuk uszítani azt a csőcseléket akik 2006 ban összehugyozták a Kossuth teret és betörtek a MTV székházba

Önnek megyünk (törölt) 2013.03.08. 14:33:58

@komplikato: "A tiltakozás az ügyben szombaton lesz. Ha ott se lesz senki, akkor megérdemli a lakosság ami jön. "

Lassan nem lenne egyszerűbb belátni, hogy nem az a több 100 autó megy forgalommal szemben? A baloldal 3 éve folyamatosan abban reménykedik, hogy majd az emberek tüntetnek. De az emberek nagy többsége, ha úgy tetszik: a lakosság nem tüntet. Azaz az emberek vagy jónak látják az irányt, vagy nem látják jónak, de nem látnak olyan pártot/politikust/irányzatot, aki jobban csinálná.

zombika 2013.03.08. 14:45:02

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "De a legviccesebb az egész tegnapi mókában, hogy az egyik fiatal beszédet tartott, a lánglelkűek meg üvöltöztek, buzizták, zsidózták a szónokot. Azt a szónokot, aki Ovi 20 évvel ezelőtti beszédét olvasta fel, LOL! Komolyan, ez az abszurd teteje."
Ezen fetrengtem. :D Mekkora égés!

Szelid sunmalac 2013.03.08. 14:45:23

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Megegyszer nezz utana kerlek, mi a garazdalkodas fogalma, aztan beszelgethetunk. belinkeljem neked megegyszer a kepeket? Latod az eredmenyt? Ego autok, szetrombolt szekhaz, molotovkoktelok, terkovek, uvegek repkedese <-> hippi hulyegyerekek ucsorognek egy lepcson.
Magyarazzam tovabb, vagy meg mindig hasonlitgatod kettot?! Ennyire hulye nem lehetsz! En ezt mar nem hiszem el!

pocakos focisla 2013.03.08. 14:45:32

@felcsutisuttyo:
Hülye vagy vazze..
Pincében szervezkedtek hetek óta a Haha-s tetvek, és LMP-s bolsik, az origó cikk szerint.
www.origo.hu/itthon/20130308-kik-tuntettek-a-fideszszekhaznal.html

Ez a csürhe 1 hét alatt kevesebb Bajnai csicskát tudott mozgósítani, mint a CÖF 2 óra alatt nyugdíjast !

Nagyon égő.. :DDDD

sommaire 2013.03.08. 14:45:38

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Milyen "Amerikabol penzelt berrettegesrol" beszelsz?

Azonkivul pedig: az alabbiak kozul szerinted melyik "hazudozas"?

"Az alkotmany nem jatek"
"Fuggetlen igazasagszolgaltatast"
"Szabad sajtot"
"szolasszabadsagot"
"Valodi alkotmanybirosagot"
"Hajlektalannak lenni nem bun"
Stb.

komplikato 2013.03.08. 14:57:52

@pocakos focisla: Hoppá! A Bencsik meg a CÖF egy és ugyan az? Mit nem mondasz. Még a végén kiderülne, hogy a CÖF bunkói és a narancs komcsi párt is egy és ugyan az?! :D

Nem mint ha nem tudná mindenki.
Tegnap Széles Gabika elvtárs biztos nem volt telefon közelbe és nem tudott pénzt rittyenteni az ingyen buszokra ...

sommaire 2013.03.08. 15:02:03

@pocakos focisla:

"Pinceben szervezkedtek" - LOL. Nem lehet mindenkinek szekhaza. Ha a kisszobaban szervezkednek legkozelebb, az jo lesz? Vagy inkabb a gardrob? Ugy kevesse lesz misztikus es huha??

Amugy meg: Rakosi alatt emberek millioi vonultak fel egy-egy majus elsejen. Nota bene: sokan kozuluk tegnap ott kurvaanyaztak rozsafuzerrel a kezben.

Az a jo, aki nagy tomeget tud kivinni az utcara? No hat fiuk, hajra, lehet szervezkedni - csak ne a pinceben :-) www.youtube.com/watch?v=RyABnGjYH94

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.08. 15:03:05

@sommaire:

A sajtó szabad,
Az alkotmány nem játék, csak a komcsik (az MSZMP) gyártották, és ideje volt újraírni,
Az igazságszolgáltatás független,
Szólásszabadság se volt soha ekkora,
Az alkotmánybíróság is tök valódi,

És hajléktalannak se bűn lenni. Szerencsére viszont ha egy hajléktalan az ablakom alá beköltözik, oda szarik, hugyozik, és terrorizálja a gyerekeimet az viszont már bűn lesz.

vasgyuszi 2013.03.08. 15:03:16

Korrekt összefoglalás, köszönöm!

komplikato 2013.03.08. 15:03:31

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Amikor a Selmeczi Gabika pár hete elkezdte minden második szavának vagy Gyurcsány-Bajnai szót(?) használni vagy a Bajnait, akkor rájöttem, hogy új pártutasítások vannak készülőben. Látom jól kioktattak titeket. Legalább kapsz majd később valami jó kis ejtőernyős állást ezért? :D
Annyira átlátszó előre megírt szöveg paneleket használtok, hogy simán ki lehetne titeket cenzúrázni egy pár soros program segítségével ...

@Önnek megyünk: Hogy a baloldal miben reménykedik lövésem sincs, de én 23 éve abban reménykedem, hogy a sorban valamelyik mocskos tolvaj és hazug kormányt seggbe fogják rúgni a népek. Eddig egyiket sem sikerült!

A baloldalazás meg az antitőkés, államosítgató, lopós, komcsi Fidesz híveitől a legvicessebb.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.08. 15:07:34

@komplikato:
Mindenki tudja hogy Bencsik, Bayer a CÖF alappillérei.
Ahogyan azt is, hogy a CÖF a Fideszt segíti.

Ahogyan azt is tudja mindenki, hogy Amerikából ugyanazok pénzelik Bajnait mint a HaHa-t, és az LMP bolsikat, és ugyanazok balhéznak mindig, hogy a Bajnait és új pártját helyzetbe hozzák.

Csak amíg előbbit senki nem tagadja, addig a Bajnai csürhe az utóbbit kézzel-lábbal igyekszik cáfolni.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.08. 15:10:57

@komplikato:

Olvasd már el légyszi ezt:
hu.wikipedia.org/wiki/Bajnai_Gordon
És
hu.wikipedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc
ezt.

Ha összeadod, akkor láthatod, hogy Bajnai Gyurcsány legrégebbi csicskása.
A KISZ utódszervezetébe kéredszkedett először,
Aztán együtt nyúlták le a privatizációs aranykorban az országot, együtt vittek csődbe cégeket (Hajdú-BÉT), együtt off-shoroltak.
Aztán Gyurcsány miniszterelnöksége alatt Bajnai osztotta az MSZP klientúrának az EU-s pénzeket,
Aztán ő lett a helyettese,
Most meg Gyurcsány odaadta neki személyes és MSZP-s tanácsadóját, takonyzabáló Szigetvári Viktort.

Netuddki. 2013.03.08. 15:11:06

@Mária: "Tényleg izgalmas a kérdés, hogy a sósavazó öregúr hogy magyarázza el a vállalhatatlan viselkedését a szomszédoknak, a kisboltosnak, a gyerekeinek meg az unokáknak :DDD"

Szerintem velük is ugyanígy viselkedik. Szóval nincs mit magyaráznia... :(

- Adod már azt a csirkefarhátat, vagy sósavat kérsz a pofádba?

- Jencike ne bántsd a kistesót mert sósavat kapsz a pofádba!

sommaire 2013.03.08. 15:16:22

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Veled te. Jogod van hozza. Masok meg maskent gondoljak.

Ez nem igazsag versus hazugsag kerdese. Neked semmi okod es alapod nincs arra, hogy HAZUGSAGNAK minositsd masok VELEMENYET. Es forditva.

Bocs, ha tul bonyolult voltam.

komplikato 2013.03.08. 15:16:39

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Amiko a Cleavlandi Magyarok Szövetséges saját pénzen kiposzterezte Budapestet (ki tapétázta inkább) Fidesz kampány anyaggal és voltak olyan balfaszok, hogy ezt még rá is írták a papírokra akkor hol volt a te aggódásod???

Amikor Viktorka tanult (de mit?) a Soros bácsi pénzén akkor miért nem rinyáltatok?

Pont olyan köpönyegforgató elvtelen arcok vagytok mint Orbán és a pártja is.

sommaire 2013.03.08. 15:16:44

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Veled te. Jogod van hozza. Masok meg maskent gondoljak.

Ez nem igazsag versus hazugsag kerdese. Neked semmi okod es alapod nincs arra, hogy HAZUGSAGNAK minositsd masok VELEMENYET. Es forditva.

Bocs, ha tul bonyolult voltam.

komplikato 2013.03.08. 15:25:03

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Engem meg pont nem érdekel. Húúú most mi lesz? Nagyjából leszarom ki kivel van kapcsolatba, az érdekel ki miért áll ki.

pocakos focisla 2013.03.08. 15:31:22

@komplikato:
Azt hittem érdekel.
Az előbb azt írtad, hogy szegény Bajnait mindig csak összemossák Gyurcsánnyal, így megmutattam neked, hogy Bajnai csikó kora óta Gyurcsány után lohol, és kölcsönösen segítik egymást, üzletileg politikailag évtizedek óta.

Boccs, hogy segítettem.

komplikato 2013.03.08. 15:36:07

@pocakos focisla: Nem segítettél. Se új infót nem mondtál, felesleges időpocsékolás volt részedről.

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.03.08. 15:44:42

Jogász van itt? Mintha az rémlene, hogy ha valaki csak hozzáér valakihez, az már könnyű testi sértés, úgyhogy a vén szarevőt helyből lehet is perelni. Vagy tévednék?

mizrolist 2013.03.08. 16:05:57

@pocakos focisla: érdekes, mert azt nem te linkelted, hanem @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ejnye no, jobb helyeken nagyon nem illik több nickkel egyszerre posztolgatni, mert kinézik érte az illetőt a társaságból :P

CSENDES 2013.03.08. 16:07:23

Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen....

pocakos focisla 2013.03.08. 16:09:05

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Gyanús hogy magánterületre se lehet csak úgy beugrálni holmi tüntetés ürügyén.

Gondolom.

s 2013.03.08. 16:09:53

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Nem tévedsz. Ha pofán baszta volna, hogy kirepülnek a fogai, egy kurva szót nem szólhatna. Kibaszott szerencséje volt a vén szarosnak, nem is tudja, hogy mekkora.

vasgyuszi 2013.03.08. 16:11:13

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "... lánglelkűek meg üvöltöztek, buzizták, zsidózták a szónokot. Azt a szónokot, aki Ovi 20 évvel ezelőtti beszédét olvasta fel, LOL! Komolyan, ez az abszurd teteje. ..."

Ez a szinvonal. Ezek ennyit tudnak. Bár nyommerek kihalnak, de sajnos sok az utánpótlás agyrobbant fiatalokból is.

burakefendi 2013.03.08. 16:17:44

engem is valami ilyesmi ragadott meg az egészben. ma minden párt a nyugdíjas korosztálynak udvarol, a fiatalok számára nincs senkinek semmi mondanivalója.

sommaire 2013.03.08. 16:18:48

@pocakos focisla:

Nem lehet. Az maganterulet. Az akcio formajaval problema volt, ketsegtelenul.

Az akcio tartalmara viszont ennek semmi hatasa nincs.

(Lasd meg a Fidesz ervet: az Alkotmanybirosag formai okokra hivatkozva kaszalta el.... ennek semmi koze a tartalomhoz...)

s 2013.03.08. 17:07:38

@pocakos focisla: Nem láttál még tüntetést. Nézz külföldi csatornákat. Ott ki is nyírják azt, aki rossz helyen van.

Pop40 2013.03.08. 17:08:21

@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"A sósavazós-taperolós vén szarházit bucira vertem volna, ahogy hozzám ér, becsülöm a srác nyugalmát."

Hülyeséget csináltál volna. Utána az egész fideszes média azt bömbölte volna hónapokig, hogy a randalírozó tüntetők bántalmazták a szegény védtelen öreg bácsikát, aki nem ártott a légynek sem, és még ezek dumálnak a 2006-os randalírozókról, stb stb stb.

A vén fasz megérdemelte volna, természetesen, de a következménye ez lett volna. A srác nagyon ügyes volt, így ország-világ láthatja, hogy milyen békés emberek menetelnek "béke"meneten.

harmincas 2013.03.08. 17:09:21

Kicsit korai még a blogíró (kár)öröme. Bár távolról sem vagyok Orbán vagy a rendszere híve, azt látom, hogy sokan őt preferálják még mindig. (Vidéken pláne.) És mivel most elkezd a kormány osztogatni, a támogatók száma még növekedhet jövő évig.

Pop40 2013.03.08. 18:14:24

@pocakos focisla:

:DDDDDDDDDDD

Mi van elvtárs, ennyire kevesen vagytok már a pártházban, hogy 1-1 majomnak párhuzamosan kell vagy 10 nicket vinnie?:D
Én a tartóid helyében vigyáznék, ilyen agyi kapacitással, mint a tiéd, várható volt, hogy összekevered:D

Ui: Nem mondták még, hogy mások nickjeit lopkodni csúnya dolog?
Vagy ez volt a beugró, hogy bekerülhess a fideszbe?:D

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.08. 18:15:03

Az előbb láttam pár percet a Nat.Geo. műsorából. Hitlerről volt szó, arról, hogy milyen körülmények között, hogyan gazdagodott meg, milyen támogatói voltak, hogy került hatalomra.
Ne legyen igazam, de engem kísértetiesen emlékeztetett a történet a mostani kormány működésére, anyagi támogatottságára (bár kicsiben hasonlított rá bayer zsóttiék mocskolódó kampánya, támogatva by széles elvtárs, ha jól tudom), szóval... izgalmas a dolog, na.

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.08. 18:15:37

@Pop40: a vén fasz ellen (ha jól tudom, videófelvétel is készült) a rendőrségnek hivatalból kellene eljárnia garázdaság miatt.

regress 2013.03.08. 18:16:06

@harmincas: ezt gyanítom én is.a devizatartalékból kihúzzák egy darabig.azután jön a sötét középkor

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.08. 18:29:02

Bocs, lehet, hogy téves volt az infóm: nem széles, hanem simlicska a támogató? Végülis mindegy.

Pop40 2013.03.09. 08:03:18

@fidesz = népirtó csőcselék:
Valóban nem ártana, bár nem vagyok jogász, nem tudom, mennyire áll meg a dolog.

Szerintem fontosabb, hogy terjedjen a videó a sósavas tatáról, hadd lássa mindenki, mennyire békés emberek menetelnek "béke"meneten.

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.09. 09:13:09

@Pop40: szerintem akinek egy csöpp esze van, az enélkül is tudja, hogy mifélék hazudják békemenetnek a söpredék vonulását.
Mondjuk annak bizonyítására jó, hogy a "nyuggerező" tetvek ezentúl kevéssé mondhatják, hogy a maszop a "nyuggerek" pártja... Mert elég jól látható, hogy sok megvénült, elmebeteg fasz húz a fideszhez. :D

navan 2013.03.09. 10:44:52

Kicsit off:

mno.hu/ahirtvhirei/bajnainak-azt-kellett-volna-mondania-hogy-szegyellem-a-pofamat-1143727

Ha valaki szeretne tudni, hogy mukodott a szovjet propaganda, nezze/hallgassa vegig. Szinte minden elem azonosithato: hanyatlo imperializmus, fensobbseges "csak mi vagyunk a tutik" hozzaallas, cimkek lekicsinylo osztogatasa, zero onkritika - es hozza a meleg szarig benyalo "sajto".

Otvenes evek. Erre rezonalnak a nyugdijasok.

narmer 2013.03.10. 09:33:44

@hot-spot: Remélem téged is pofánvág ezért a minősítésért valaki.

2013.03.12. 09:56:52

"Nem hiszem, hogy ilyen támogatókról álmodoztál, Viktor."

pedig DE !!!!

a posztoló SEMMIT nem ért az orbánizmusból. mivel ov-nak nincs intelligenciája, a másoké zavarja őt, ezért egy szervilis sereget von maga köré. Az ország tragédiája, hogy ezt nem látja és még mindig illúziókat kerget ov-ról. mint a posztoló is.
süti beállítások módosítása