Disznók között...

2014.11.19. 14:24

A technikai és állategészségügyi előírások nem tették lehetővé, hogy a teljes magyar média megjelenjen az átadón - így reagált a Miniszterelnökség illetékese arra, hogy az RTL Klub stábja miért nem filmezhette a miniszterelnök urat a Fejér megyei sertéstelep átadóján.

Hmmmm...

Az '50-es évek legelején a napilap szerkesztőjét elviszi az ÁVÓ. A sötét vallatószobában kérdezi, hogy mégis mi bűnt követett el. Hosszasan rimánkodik, hogy ugyan árulják már el, miért is hozták őt be.

Hosszas könyörgésre az őrnagy elédobja az aznapi újságot, amelyben egy riport olvasható arról, hogy Rákosi elvtárs meglátogatta a Vörös Csillag MGSZT újonnan átadott sertéstelepét. A riporthoz mellékelt fotó alatt a képaláírás pedig a következő volt: Rákosi elvtárs a disznók között. Balról a második Rákosi elvtárs... 

Mindent egybevetve az RTL Klub tisztelt munkatársai még örülhetnek is a Miniszterelnökség gondos előrelátásának. Ők csak megkímélték a szerkesztőséget az esetleges kellemetlen félreértésektől...

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr326915965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása