Játék a tűzzel

2010.07.05. 17:22

T/589. Ez nem a legújabb Terminátor-modell sorozatszáma, de legalább olyan ijesztő. Ezen a számon vették nyilvántartásba ugyanis a szocialistáknak a "A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála kifejezéséről" címmel benyújtott törvényjavaslatát. Amelyik első ránézésre felettébb szórakoztató ugyan, de egy kicsit belegondolva jeges rémület tölt el.

Vazze, mi van akkor, ha ezek tényleg elfogadják?!

Azt írja egy kedves kommentelő: "Mondjátok azt, légyszi, hogy ez csak vmi vicc..." És én magam is az év politikai poénjának gondoltam elsőre. Sőt, még másodikra is. Tökös és ötletes ellenzéki hozzáállásnak. Zseniális revansnak. Végre egy friss hangnak a Parlamentben! Arra is gondoltam, hogy ilyen fokú hülyeségre csak hülyeséggel lehet reagálni, meg hogy a politikát tulajdonképpen csak humorral lehet elviselni. Aztán egyszer csak arcomra fagyott a mosoly, amikor mint villám cikázott át agyamon a felismerés és töltött el nyomban a jeges rémület: basszus, mi van akkor, ha ezek véletlenül mégis elfogadják?

Értem én, hogy poén az MSZP törvényjavaslata, méghozzá a legjobb fajtából, de ebben a helyzetben azért igencsak játék a tűzzel.

És ha jól belegondolok, momentán több érvet találok arra, hogy a Fidesz megszavazza a javaslatot, mintsem hogy elvesse azt.

1., Elfogadják, mert az tulajdonképpen messzemenőkig kifejezi a Fidesz szándékait, és előbb-utóbb úgyis meglépték volna. Legfeljebb majd most inkább előbb, mint utóbb. Ezt mondjuk azért nem feltételezném róluk, de hát ugyebár sosenem lehessen aztat tudni. Moldova repülős bácsijával szólva sok mindenre számítottam már a Fidesztől, de volt, amire még én sem. Volt, amivel meg tudtak lepni.

2., Elfogadják, mert a Fideszben néhányan minden előzetes jel ellenére mégiscsak értik a tréfát, és jó (válasz)poénnak tartanák. Egyszóval pusztán jófejségből megszavazzák, mintegy jelezve, hogy veszik a lapot...

3., Elfogadják, mert akkor azt mondhatnák, hogy lám: a SZALEFORELÉNER-ben (Szavazófülkékben Lezajlott Forradalom Eredményeként Létrejött Nemzeti Együttműködés Rendszere - jegyezzük meg és próbáljuk meg sokszor egymás után kimondani e nyelvtörő gyakorlatot, még szükségünk lehet rá) felkarolják és teret adnak még az ellenzék legvadabb javaslatainak is.

4., Elfogadják, mert akkor aztán utána pofa sutba lenne a szociknak négy vagy nyolc kemény évre. Ijesztegethetne aztán Lendvai Ildi néni holtravált arccal a naracsdiktatúrával, jöhetne itt Fletó a demokratikus értékekkel, a válasz - esetleg szolid gyurcsányozással fűszerezve - csupán annyi lenne: "Hiszen ti akartátok, bazmeg..."

Na, akkor indulhat be igazán a forradalmi mercsöndájz! És a szocik az egészre se köpni, se nyelni nem tudnának. Meg úgy általában a jóakaratú emberek. És minderről természetesen ki tehet majd? Naná, hogy erről is az ötletgazda szocialisták...

Te jóságos isten! Csak a végén el ne fogadják...

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr32131348

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cryptocurrency news today 2018.04.24. 14:28:40

Bulvár Összeesküvős elmélet! VALAKi viszont azt állítja, a leszbikus azzal az előre megfontolt aljas szándékkal megy férjhez hogy miután szült egy gyereket elváljon, és megkezdje az élősködő életstílusát - smx magaZin blog

Trackback: A NER-kötvények 2010.07.07. 09:08:04

Nagyon érdekes ez a hét. Van már kifüggesztendő politikai nyilatkozat a Fidesz részéről és van egy MSZP-s beadvány is, amely tovább erősítené a Nemzeti Együttműködést és a párt helyzetét. Úgy vélem, hogy itt nem szabad megállni. A NER egy nagyon jó a...

Trackback: A nagy restauráció 2010.07.07. 06:29:06

A Fidesz semmit nem tanult se az elmúlt nyolc évből, se a kormányzása négy évéből, se az „elmúlt negyven évből”, amely a kommunista és a szocialista rendszer népszerű elnevezése (lásd átkos). A Fidesz most annak a negyven évnek az árnyát ho...

Trackback: Hová tűnt Orbán Viktor? 2010.07.06. 21:59:08

Az elmúlt hetekben tulajdonképpen nyomát vesztettük a NEMESZ-nek. Látták állítólag feltűnni valami rendőrtiszti ünnepségen, és a hírek szerint árnyéka olykor feltűnik a T. Ház folyosóin is. Se egy beszéd, se egy komolyabb bejelentés, semmi. Éppen ezért...

Trackback: A magyar roswell 2010.07.06. 09:57:37

Az új amerikai elnököt egy csomó dologba be kell avatni, a Fehér Házban található lépcsőházi villanykapcsolók trükkjeitől kezdve az atombombán át a roswelli titokig. Valószínű, hogy esküje után két hónapig mást sem csinál, mint hogy járja különféle sza...

Trackback: Éljen sokáig az örök és megbonthatatlan 2010.07.06. 00:43:37

A világért sem akarnánk kimaradni a Nemzeti Együttműködés Rendszere közigazgatási épületekre gyakorolt sorscsapásszerű hatásának körbejárásából, ezért összedobtunk egy (khm...) alternatív nyilatkozatot azok számára, akik igazán komolyan veszik a Nemzet...

Trackback: Szobám falán... 2010.07.05. 17:47:09

A jövő tehát elkezdődött. Épül már az új rendszer rendszer, lesz itt jobboldali kultúra és lesznek jobboldali ünnepek is. És a vezetők portréi jönnek ezután, országszerte a tantermek és a rendelők falán, szépen retusálva, és lesz biztosan majd felvonul...

Trackback: Operettország, operettnép 2010.07.05. 17:46:29

Jobban belegondolva, igazából semmi meglepő nincs abban, hogy a közintézményekben és - kétség ne férjen hozzá - hamarosan otthonok tízezreiben is a falakon függ majd a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata. A jó marketinges reakciója ez a piaci igényekre....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

retekvári 2010.07.05. 18:43:39

Nyugi, az előterjesztők vissza is vonhatják a javaslatukat menetközben, ha kiderül, hogy a fidesz komolyan veszi.:D Bár ez utóbbi azért elég valószínűtlen.

Magon_ 2010.07.06. 08:40:14

Nem gondolod, hogy az MSZPvel való rövidtávú kicseszés miatt egy ekkora öngólt bevállalnak. :) Nézzük egy kicsit távolabbról, gondolod, hogy egy átlagember, ha meglátja Viktor képét a NER mellett, akkor végiggondolja, hogy 'háhá, hogy átvágta a szocikat a fidesz!'? Dehogyis.

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2010.07.06. 08:46:44

@Magon_: Nem, én sem gondolnám. Bár a kicseszés hosszútávú lenne, és ha beindul a szijjártói kommunikációs gőzhenger, és azt harsogja, hogy ezt Gyurcsány Ferenc akarta így... Na jó, csak eljátszottam a gondolattal. Tényleg nem hinném. De mi van, ha mégis?

Rod 2010.07.06. 09:39:29

Szerintem simán átmehet, ha a fideszes szavazódroidok nem figyelnek oda... és miért figyelnének? Csak nyomják a gombot, parancsra. Aki mást mer nyomni, viktor császár elé hivattatik szóbeli fegyelmezésre.
Ha csak annyit hallanak meg a javaslatból, hogy "orbán viktor", nem hogy nem olvassák el, hanem kétszer is megpróbálják megnyomni a szavazógombot.

Magon_ 2010.07.06. 09:40:42

@Michael Knight: Akkor saját sírjukat megásták az önkormányzati választásokon. Ennyi van. A dologgal csak veszteni lehet. A Fidesz protest szavazókkal nyert ennyire, ezeket baromi könnyű elveszteni.

MPL firstlady 2010.07.06. 10:10:04

A képviselők által benyújtott törvényjavaslat csak abban az esetben kerül az Országgyűlés tárgysorozatába, ha azt a kijelölt bizottság támogatja.

Törvényjavaslat elutasítása esetén az érintett képviselőcsoport vezetője kérheti a tárgysorozatba vételt, de erre a rendes ülésszakon belül legfeljebb hat alkalommal kerülhet sor.

Mivel az érdemi jogalkotásnak még az elején van a T.Ház, nem valószínű, hogy az MSZP erre lövi el a puskaporát.

De majd biztosan jön egy jogász és megmondja.

legeslegujabbkor 2010.07.06. 17:20:21

@MPL firstlady (a szemétláda): Te is abban bízol, hogy a bizottságok nem támogatják, mert az országgyűlés még a végén véletlenül megszavazza?

MPL firstlady 2010.07.06. 19:11:38

@legeslegujabbkor:

ma a jogalkotás annyira de annyira érdekesen működik.

jó, hogy a jat-ot (jogalkotásról szóló tv) elkaszálta az ab, és csak év végéig hatályos, de azért legalább eljátszhatnánk: mintha lenne társadalmi egyeztetés, gazdasági hatásvizsgálat vagy akármi.

most csak képviselői indítványok vannak, nem is tudom mit csinálnak a minisztériumokban a szakértők (gondolom a régieket mától rugdossák ki, az újaknak meg még nincs szobájuk).

mondjuk sok szakmai anyag eddig nem született....

jó, hogy általában azért a képviselői indítványokhoz a minisztériumokban folyik valamiféle előkészítő munka, ugyanis ezt általában így játsszák, hogy ezt kéne csinálni, de nincs idő, meg jön majd ez meg ez és az meg az és egyeztetést akar, mi meg nem.
nem baj, majd benyújtja xy képviselő úr/hölgy, írja meg valaki a szöveget tegnapra és ennyi.

és ez a képviselői jogalkotás némiképp zavar, főleg, ha egy tök hozzá nem értő jegyzi.

mert legalább csináljunk úgy mintha, ha többre nem telik.

visszatérve az eredeti kérdésedre.

még nem jelöltek ki bizottságot, de kapja majd az alkotmányügyi, amit ugye a zemberek pártja vezet, tehát egyértelmű, hogy már ott elkaszálódik.

sajnos. vagy szerencsénkre.

mindenesetre azóta röhögök, ahányszor elolvasom.

legeslegujabbkor 2010.07.06. 19:40:19

@MPL firstlady (a szemétláda): A képviselői jogalkotás csak a nevében az, tehát a FIDESZ jegyzi (szakértők tömkelege alkotta). Kár, hogy nem hallgathatjuk meg a bizottsági vitát egy "fontos születésnap"ról.

tulipánosLádafia 2010.07.06. 22:18:52

Én mindenkit megértek ,meg van mindennek az oka ,de vaze ,nem lehetett volna azokat a" droid " szavazókat is élni hagyni ?És nem lett volna semmi gond!Más is gondolkodik -néha -és- nem biztos hogy annyi pénz mellől ,de a Feri mi a francnak rakta ki a megalomániás képét ,a bérházra!! Na innen mit koptatjuk a szánkat?

hillaby · http://twitter.com/hillaby 2010.07.06. 22:58:59

kúl, Viktor akkor született, amikor én?

áve!

baba jaga 2010.07.06. 23:06:13

nyugodtan fogadják el.
lesz mire köpködni.
/ mint fábry sanyi a show-jában...

G. Wolf 2010.07.06. 23:07:09

Remélem elfogadják! :D

sertésmájkrém 2010.07.06. 23:08:49

Amíg ekkora a gáz kb. mindenki leszarja a szenvedéseteket.
A Zembereket nem ez foglalkoztatja bakker, bármit elfogadnának, hogy

a, bosszút álljanak a gyökér szoclib bandán
b, kicsit végre lássák az alagút végét

Yo! Maaan! 2010.07.06. 23:14:28

Tényleg el kellene húzni bárhová ebből a k.vaországból... :S

hunyuan 2010.07.06. 23:15:39

"de a Feri mi a francnak rakta ki a megalomániás képét ,a bérházra"

most ez hogy a faszba jön ide..,
nektek mindenről, mindenkiről Gyurcsány jön be..
ti agybetegek vagytok bassza meg, de nagyon..
egyébiránt meg neki volt több gubája, azért,ennyi..

Interlock (törölt) 2010.07.06. 23:27:58

@sertésmájkrém: valahol azért ez is foglalkoztatja a Zembereket.
1. Ha a szocik kitartanak amellett, hogy márpedig erről szavazni kell, akkor a kurva anyját az összesnek, amiért a Zemberek pénzéből azért meresztik a seggüket a bársonyszékben, hogy ilyen szarságokkal foglalkozzanak.
2. Ha mégis szavaznak, és a Fidesz támogatja, sok-sok jóérzésű ember vagy csak elfordul a politiktól, vagy az országot is itthagyja, mert Szalacsi bácsiban is nagyobb jellemet lehet akkor felfedezni, mint azokban odafent.

Vegyük már észre, hogy az összes cirkusz, bohóckodás a mi bőrünkre megy, időhúzás, csomagolt semmittevés az egész. Most komolyan: tényleg ez kell nekünk?

Kasszandrább 2010.07.06. 23:29:02

A Fidesz csupán teszteli a lakosságot.
Aki értelmesnek és kívánatosnak tartja a tacepaó szövegét, az az ő emberük.

Aki értelmetlennek, hazugnak tartja, az rohadt értelmiségi, indokolás nélkül ki kell rúgni az állásából.
(Az ismert faszkalapnak a választási listája remek segítséget fog nyújtani a szelektáláshoz.)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.07.06. 23:29:55

Nem gáz ha elfogadják, mert akkor gyorsan alá lehet írni egy kartát

Mike36 2010.07.06. 23:32:49

ha elfogadják, onnantól nincs megállás
az egész fidesz idióták halamaza lesz, és közröhely tágyává válnak szerte európában

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.07.07. 07:26:34

amitől az országot tönkretevő szocik és seggnyalóik ennyire félnek, az csak jó dolog lehet.

Rob67 2010.07.07. 07:26:34

@tulipánosLádafia: De kirakta a fletó a képét.

1. Váléasztási plakét volt, nem pedig nyilatkozat
2. A párt fizetett érte a bérháznak, nem volt kötelező
3. A bérház nem közintézmény, oda a Tiádet is ki lehet tenni

Értem a GYF-el kapcsolatos utálatodat, de ezt nem kellene belekeverni. Elvégre a választási plakátokból sokezer van az utcákon, mégsem testesíti meg a személyi kultuszt.
Gondolkodj mindig előre, a vad komcsizás nem vezet sehova.

hitomi 2010.07.07. 07:26:35

az a gáz, és ez az egésznek a legdurvább része, hogy ezek a csávók odafenn az olümposzon kurvára híjával vannak humorérzéknek. vagyis, míg mi itt jóízűen röhögcsélünk, ők ezt halálosan komolyan veszik.
gondoljátok, máskülöben kikerült volna nyilvánosság elé ez a kiakasztgatós törvény is?... nem, bazmeg, ezek véresen komolyan gondolják. tesztelik a lakosságot? ne röhögtessenek már, könyörgöm... nincs itt semmiféle tesztelés már rég. (tesztelni max. a laboratóriumban, politikában az ilyesmi nem járja.)
egyébként kötve hiszem, hogy a SZALEFORELÉNER (bazmeg, úgy kellett bekopipésztelnem :D)-törvény hatályba fog lépni, mert azért bízom abban, hogy ha komolyodni kezd a dolog, a törvényjavaslat benyújtói sürgősen észbe kapnak és visszavonják.
ha nem, isten bizony lelépek és leadom a határon az állampolgárságomat...

dobzse.laci 2010.07.07. 07:26:35

@Interlock: Szalacsi bácsinak a jellemével nem volt semmi probléma, csak az eszével, de ezt az 'elitet' mindkét téren toronymagasan veri.

pereszke 2010.07.07. 07:26:35

@sertésmájkrém: Azemberek ugy tunik teljesen idiotak, lehet hogy alagutban voltunk, de miert kellett beleugrani a kutba?

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.07.07. 07:26:35

Szerintem az Isteni nyilatkozatot minden lampavasra ki kene rakni.

Ezzel is munkahelyet teremtunk.

SzaGyu 2010.07.07. 07:26:35

Ha elfogadják a törvényt, akkor úgy jár Orbán fényképe mint zsidó-templomban az utálatos kép. ÁMEN.

BKV reszelő 2010.07.07. 07:26:35

Én elfogadnám a helyükben. :)

dr. mesterséges színezék 2010.07.07. 07:26:36

@Rod: "Szerintem simán átmehet, ha a fideszes szavazódroidok nem figyelnek oda... és miért figyelnének?"

Az egyetlen mód, ahogy a Fidesz erre érdemben léphet (a tárgysorozatba vétel leszavazását leszámítva), ha OGy létszám /4 képviselőt tart benn a szavazáskor, akik nemmel szavaznak. Így csak az ellenzéken múlik az eredmény...
Persze nem tudom, hogy az egész kivitelezhető-e matematikailag.

1120 2010.07.07. 07:26:36

"Aztán egyszer csak arcomra fagyott a mosoly, amikor mint villám cikázott át agyamon a felismerés és töltött el nyomban a jeges rémület: basszus, mi van akkor, ha ezek véletlenül mégis elfogadják?"

Megmondom, hogy mi van. Hülye vagy, mint egy raklap...az van.

Mateahos 2010.07.07. 07:26:36

"Mi lesz ha "ezek"!!!! tényleg elfogadják?"
Elmész te a fenébe....."ezek" Vazz....

fourgee 2010.07.07. 07:26:36

És mi van, ha az MSZP behívja megint az orosz katonákat és a gulágra küldenek mindenkit? Vagy ez egy ostoba gondolat? Nem ostobább, mint más gondolatok... :)
Mindig az aktuális kormánypárttal kapcsolatos kritikákat szeretem olvasni, de amikor valaki ilyen faszságot ír, onnantól kezdve elvesztette a tekintélyét.

Hol lehet igényes kritikát olvasni a Fidesszel kapcsolatban? Van ilyen blog?

SiKom 2010.07.07. 07:26:36

Vannak újabb poén törvény ötleteim az MSZP számára:

- AFA emelés 40%-ra
- Ingatlanadó (újra)
- 12. havi nyugdíj elvétele
- Rokkantnyugdíj eltörlése
stb.

Hadd nevessünk még, sokat!

salamander 2010.07.07. 07:26:37

Mi az hogy "EZEK" !?
Mocsok bértollnokok.

Elég siralmas, hogy sok bürokrata szarfaszút 2010-ben arra kell figyelmeztetni, elsősorban a hazáját szolgálja, s a megválasztott miniszterelnök utasításait maradéktalanul hajtsa végre.

Minden normális kezdeményezést megfúr ez a rohadék szürke réteg. A polgári kormány azért dolgozik rohamtempóban, mert amint ezek lenyugszanak a szokásos "választási frász" után már senki semmit nem tud keresztül hajtani, mert az intézkedések elakadnak, kiszivárognak idő előtt,,, stb.

Orbán Viktor már volt miniszterelnök, s ezt pontosan tudja. A sok szarházi opportunista MSZMP-s gerincű (tisztelet a kivételnek) karrierista mocsok félti ugyan az állását, de ahol tud mindig keresztbe fog tenni az igazi Magyar felemelkedésnek mert ők internacionalisták!
Elsősorban ezeknek részére kell kitenni a Nemzeti Együttműködésről szóló Parlamenti Politikai Nyilatkozatot.

Tenni kell ezt azért, hogy ott a pofájuk előtt: ez lenne az amire felesküdtek s nem az amit sokszor csinálnak.

Amit az MSZP és a gyurcsányisták művelnek az ... Elmebetegek.

dany82 2010.07.07. 07:26:37

Magyar parlament mszps képviselöi humoristának tartják magukat.

ami nem baj.

a baj az, hogy showder clubnak tartják a parlamentet. és hogy azt hiszik, hogy a viccesnek tartott paródiákért (ez a TÖRVÉNYJAVASLAT!!!!! vagy a tévémaci elvezetése) kapják a fizetésüket.

Valaki kihúzhatná már a böszme fejét az autójából, oszt megnézhetné, hogy ki a f*sz mit csinál a saját pénzéböl.

Igen, nem volt okos dolog a kormányrendelet, amely nenyit kiteteti mindehova. De az mszp bebizonyította, hogy semmilyen értelmes politikai reakcióra vagy viselkedésre nem alkalmas.

és vannak ma még olyan böszmék, akik az országot egy pár parodistára bíznák. Szerintem a heti hetes lesz 4 év múlva az mszp listavezetöje.

Te meg megszavazod.

dany82 2010.07.07. 07:26:37

@Michael Knight: mi van ha mégis?

Te tényleg azt hiszed, hogy nincs semmi baj azzal, hogy a törvényhozást showderclubnak használja az ellenzék legnagyobb ereje? csak azzal, ha más nem?

Barom.

szocdemman · http://www.piroslap.hu 2010.07.07. 07:26:37

Lesz legalább hova köpő csövezni a gyerekeknek:)

Amúgy szerintem alkotmány sértő javaslat...

Rwindx 2010.07.07. 07:26:37

@Kasszandrább:
Mert ez így működik mi? :D Egy telefon egy random céghez és kirúgnak egy-x embert :D Hát persze... ez kb olyan vicces mint a fenti törvényjavaslat.

karc77 2010.07.07. 07:27:10

Ne adj nekik ötleteket...

duncan 2010.07.07. 07:27:10

vidám napjai lesznek a világnak...
mi kínunkban röhögünk, a többiek meg évekig rajtunk

salamander 2010.07.07. 07:27:10

Mi az hogy "EZEK" !?
Mocsok bértollnokok.

Elég siralmas, hogy sok bürokrata szarfaszút 2010-ben arra kell figyelmeztetni, elsősorban a hazáját szolgálja, s a megválasztott miniszterelnök utasításait maradéktalanul hajtsa végre.

Minden normális kezdeményezést megfúr ez a rohadék szürke réteg. A polgári kormány azért dolgozik rohamtempóban, mert amint ezek lenyugszanak a szokásos "választási frász" után már senki semmit nem tud keresztül hajtani, mert az intézkedések elakadnak, kiszivárognak idő előtt,,, stb.

Orbán Viktor már volt miniszterelnök, s ezt pontosan tudja. A sok szarházi opportunista MSZMP-s gerincű (tisztelet a kivételnek) karrierista mocsok félti ugyan az állását, de ahol tud mindig keresztbe fog tenni az igazi Magyar felemelkedésnek mert ők internacionalisták!
Elsősorban ezeknek részére kell kitenni a Nemzeti Együttműködésről szóló Parlamenti Politikai Nyilatkozatot.

Tenni kell ezt azért, hogy ott a pofájuk előtt: ez lenne az amire felesküdtek s nem az amit sokszor csinálnak.

Amit az MSZP és a gyurcsányisták művelnek az ... Elmebetegek.

midnight coder 2010.07.07. 07:27:10

Ez nem túl valószínű, bár ha belegondolok, lenne akkora poén mint beterjeszteni, sőt :-))))))

Amúgy, ha jól tudom az USA-ban minden közintézményben ott az aktuális amcsi elnök képe.

midnight coder 2010.07.07. 07:27:10

@Mike36: Annál jobban nem ahogy a szocik váltak közröhely tárgyává az elmúlt 8 évben. A szlovákok miket is mondtak Fletónak anno ?

hááááát 2010.07.07. 07:42:41

Semmi gond, lesz mivel darts-ozni a közintézményekben.Egyébként szerintem tökéletes volt a reakció a MSZP részéről.Viktor arcán látszott ez most nagyon mellbe találta.A legszebb az lesz amikor 2014-ben fekete szalagot tesznek a sarkára. :)

Dixi. 2010.07.07. 07:56:16

Azt hiszem nem kell 2014 ig várni a fekete szalagra....

Jövő nyárig bírja még ez a birka nép.
És utána a gyurcsány takarodj....megváltozik orbán takarodj ra....
Bár addigra a pintér féle AVH külföldi töke ( ukrán) bevonásával meg építi azokat a köz szállodákat amelyekben elszállásolják majd addigra azokat akik kint lesznek este 10 és geggel hat között az utcán.....

Platon 2010.07.07. 08:15:12

Hát ha elfogadják az maga lenne a tökéletes ön tökön-szúrás.

Nem kell parázni tőle. Ha a Fidesznek tényleg diktatórikus szándékai vannak akkor azok nem egy ilyen plakát törvényen fognak múlni, azaz e tekintetben nem oszt nem szoroz. Viszont ezzel kibukna a lóláb, az egész világ Viktoron röhögne (szép kis színes lenne a hírlapokban) és külpolitikailag ellukasenkósodna Viktorunk, amit nagyon nem akar.

Thorwald 2010.07.07. 08:17:02

Tokos es otletes?
Bazz vegre 20 ev utan nem egymas szopatasanak kellene a legnagyobb prioritasunak lennie, hanem az orszag jovojenek, azoknak a dolgoknak amikbe "nap mint nap beledoglunk"...

Kapja be az ellenzek (az idiota viccelodesert), kapja be a kormanypart (az idiota nyilatkozatkifuggeszteses izeert...).

Ami meg rendkivul erdekes, hogy ezzel a kis szarral (ami ugy hulyeseg ahogy van) sokkal tobb ido, energia megy el, mint eddig barmelyik temaval... gratulalok. Ez jol mutatja, hogy mire jok a kepviselok.

Fel kellene fogni, hogy a kepviseloi "munka" (ures padok a teremben... ha en ennyit hianyoznek a munkahelyemrol mar reg nem lenne hova bemennem) nem a zsebtomesrol, nem a haver jo penzert valo megsegiteserol, a lebecolasrol, az ellenfel szivatasarol es kirohogeserol szol... ez nem altalanos iskola vazz...
Mikor fogjak fel, hogy az oket izzadva vallan tarto neprol kellene gondoskodniuk?

Eh... aszittem vegre mas lesz erre tessek...

Mr. Rustical 2010.07.07. 08:18:57

"...a szocik, és általában a jóakaratú emberek..."Ezt úgy kell érteni, hogy a szocik szerinted jóakaratú emberek? (Úgy mint: Lendvai, Gyurcsány, Kovács, stb...)
Esetleg, Biszku Béla is jóakaratú ember?

Rob67 2010.07.07. 08:20:49

@sertésmájkrém: Hát a gondolkodásod kb. bakker...
A magyart egy szimpla egyszerű bosszúálló sötét tintapacának állítod be.
Szerinted az embereket csak a Gyurcsány elleni bosszú motíválja?
Csak nem a Szíjjártóhoz jártál média-pszichológia órára?
Ennyire egyszerűen csak a Fidesz mag gondolkodik.

Kedves májkrémes barátom, talán a lihegésen és a folyamatos kötélkeresésen, csontvázváráson túl remélhetek többet?
Tudom, egy ócska komcsi vagyok: nem elégszem meg a politikai tartalmú üzengetéssel, hanem szeretném hogyha a szavazófülkés forradalmomból profitálhatna az ország.
Belenéztem a bukszámba és rájöttem hogy azzal ha nincs benne Gyurcsány kép, még nem lettem gazdagabb :)
Ha ne érjem be azzal, hogy megelégszem GYF elküldésével. Nem, nem fogok.
Örülök hogy elment a beteg banda, de a te kedvedért sem elég hogy a helyére egy másik holdkóros került.
Nyilatkozat a falra az van, ahhoz van ész.
Bezzeg amit a Kósa-Szíjjártó párosnak a tőzsde működéséről, az árfolyamokról tudni kellett volna, arról fingja sem volt.
Tessék már felnőni a kormányzáshoz, elmúltak a durcás és langyos ellenzéki évek.
Tetteket. De nem szövegben a falra bakker...

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2010.07.07. 08:30:13

Hát ezt nagyon bírom...
Igazi magyar virtus.
Évekig mindenkit k*vaanyázta a Gyurcsánykókaimeggyesi szoclib oligarchákat, állítólag több millióan szavaztak a Fideszre, világrengető eufóriában leváltottuk a a komcsi csődkormányt. Eltelt két hónap, és természetesen már mindenki orbánsemjénsmittezik, meghogy paraszt zsarnok jobboskonzervatív köcsög orbánállam van.

Az a véleményem, hogy elmehet mindenki a p*ába, aki eddig Orbánt akarta, most meg szidja.
Egyszerűen azért, mert gerinctelenség, két hónap alatt így véleményt változtatni, teccettek volna másra szavazni.
És senki nem mondja, hogy nem lehetett tudni ezt. Ők ilyenek, és nem is fognak változni, akárhogy prüszköltök.
Pont.

öcsi55 2010.07.07. 08:31:32

@salamander: amit irtál én is igy gondolom!
Az el múlt nyolc évben: loptak,csaltak,hazudtak! Most a Fideszt
akarják ki oktatni mit kell tenni ,amit ők az elmúlt években elkúrtak.(lásd :tegnap Szekerest) ---kádári gondolkodás.

midnight coder 2010.07.07. 08:33:10

@Dixi.: Na ja. Aztán vagy jön a Jobbik (aki egy rakás idióta) vagy az LMP (aki egy rakás még nagyobb idióta). Esetleg az MSZP valamelyik leendő utódpártjával koalícióban hogy ne csak idióták hanem gazemberek is legyenek a kormányban. Elvégre az nálunk hagyomány.

midnight coder 2010.07.07. 08:35:48

@don brada: Nem mindenki. Pár ex-komcsi, aki most nagyon örül hogy lám, Viktor alatt sincs kolbászból a kerítés. Csak arra nem jönnek rá, hogy ettől még az elmúlt 8 év elkúrásai nem válnak semmissé.

belekotty 2010.07.07. 08:51:01

@midnight coder: Nem, bizony! Nem felejtjük el nekik, a 8 év teszetoszakodást, 8 év lopást, nyolc év hazudozást, osztogatást a semmire!
A gond ott van hogy az elzavarásukért azzal kellett fizetnünk hogy most itt a Viki. Az hogy mindekit leváltanak és ilyen gyorsan az teljesen rendben van, még a nyár elején ezt lezavarják.
De a kifüggesztés, az internetes OMG, Schmitt Pali, stb arra mutat hogy mindenféle önkontroll nélkül vannak, ami nem sok jó sejtet. Arról nem is szólva hogy láthatóan ötletelnek, koncepció semmi. Ami volt azt az EU lesöpörte egy mozdulattal. Egy lényegi lépést tettek eddig, az IMF-től szereznek újabb készenléti hitelt, ennyi.

belekotty 2010.07.07. 08:51:55

@dany82: Te emlékszek az utóbbi évekre ahol az ellenzék mindig kivonult? Az mi volt?

ezanevemeskesz (törölt) 2010.07.07. 08:52:57

b+, hogy még egy kib*szott törvényjavaslatot sem tud a magyar beadni úgy, hogy abba ne legyen helyesírási hiba.

kötözködő 2010.07.07. 09:14:53

@salamander: " mert az intézkedések elakadnak, kiszivárognak idő előtt,,"
- kétharmados többségnél hogyan akadnának el? és miért baj, ha kiszivárog?
"ott a pofájuk előtt: ez lenne az amire felesküdtek"
- nem. az alkotmányra esküdtek fel, nem pedig egy párt (legyen az akármelyik) saját győzelméről szóló nyilatkozatára.
így bizony nem sok különbséget lát az ember az előző kormány semmittevéséhez képest. csak ezek máshogy teszik a semmit.

SiKom 2010.07.07. 09:32:37

@Dixi.:
"addigra a pintér féle AVH külföldi töke ( ukrán) bevonásával meg építi azokat a köz szállodákat amelyekben elszállásolják majd addigra azokat akik kint lesznek este 10 és geggel hat között az utcán..... "

Gratulálok!

A nagyon hatásos és átélhető rettegéses kommented miatt a jutalmad egy MSZPs bögre, átveheted a szokáos helyen!

ampelmann 2010.07.07. 09:39:01

"SZALEFORELÉNER" ez olyan eroltetett basszus...

@hunyuan: hogy is van? orbanfobia utan gyurcsanyfobia??? Tyuk vagy a tojas esete lenne?

@Rob67: csak nehogy az legyen a vege hogy a fideszek akarták ov arcat a falra.

Adná az Isten hogy elfogadjak es csak a szocik! fidesz meg tartozkodna. :) - amugy mi lenne ha csak az a mareknyi komcsi szavazna meg es a fidesz, lmp-szdsz, jobbik meg csak tartozkodna?

mezítlábasfellebbezés 2010.07.07. 09:53:28

Mi történik a háttérben, amíg mi, az "istenadta nép" a nyilatkozaton csámcsogunk, az ellentörvényen csámcsogunk már kábé összesen egy hete? Mi az, amiről el akarják vonni a figyelmünket ily módon?

ampelmann 2010.07.07. 09:58:48

@Lukréciamia: hat ugye sajnos megint IMF... de a vicces hogy baloldal hozza fel ezt a kettot...

Kismacska (BELLA) 2010.07.07. 10:04:26

N E M fogják megszavazni. Hülyék, de azért ennyire nem. Az MSZP nem volt hülye, hogy tudja, nincs veszélye annak, hogy megszavazzák.

Ugyanis már ez is kiverte a biztosítékot a Fidesz-szavazók között, mármint ez a Nyilatkozatnak hívott Orbán-bulla. Ha még megszavaznák, hogy Viktor király képét is odarakják, akkor tényleg kitörne a parasztgyalázat.

Hiszen annak ellenére, hogy a Fideszre szavaztak, hiszem, hogy a Fidesz-szavazók többsége igenis demokrata! (És nem erre szavaztak - nézzétek csak meg az eddig Fideszes blogokat!)

Kismacska (BELLA) 2010.07.07. 10:26:11

@Magon_: a valóban protest szavazók nagy részét lassan elveszítik.

A többit pedig januárban, amikor kiderül az SZJA-turpisság, miszerint a valóban szegényektől elvont pénz (megszűntetett adójóváírás) megy a valóban jól keresők zsebébe - alacsonyabb adó - és ők (magas keresetűek mármint) amúgy se vettek igénybe jóváírást... No mindegy, ez OFF volt. :)

ON

peregrinus@index.hu 2010.07.07. 10:26:12

Azért annyira nem kell parázni. Ez a törvény, még ha el is fogadnák, nyilvánvalóan alkotmányellenes (a mostani alkotmány szerint persze) a hatalmi ágak szétválasztásának megsértése miatt. Szóval biztosan hatályon kívül helyezné az AB - ebbe pedig a Fidesznek nem érdemes belemnnie.
Persze a cikk ettől még jó, de a vicc az tényleg vicc.

Kismacska (BELLA) 2010.07.07. 10:31:07

@belekotty: ráfogták Gyurcsányra, hogy ők nem hajlandóak jelen lenni a hazudozó beszédeikor. Navracsics maradt benn ilyenkor.

Nem is értem, miért nem vonták le a bérükből... MIFÉLE népképviselet volt ez??

mezítlábasfellebbezés 2010.07.07. 10:58:57

@ampelmann: bármi is legyen, nem biztos, hogy prófétának kell lenni ahhoz, hogy AZON MAJD nem (mi) fogunk nevetni.
@Michael Knight: szerintem 5.-ös. Sőt, a Mattelnél kezdeményezi Ken új változatának visszacsempészését Barbie életébe NEMESZ-képében.

Kismacska (BELLA) 2010.07.07. 11:00:08

@Bukowszky: több ponton tévedsz.
- nem félünk, röhögünk.
- az országot nem (csak) a szocik tették tönkre, éppen egyre nagyobb szeletet hasít ki a tönkretételből Szeretett Vezéred és bandája.

(Nem csoda, ha bosszús Viktor király: a nyilatkozat minden épelméjű ember számára - mármint aki olvasta a SZALEFORELÉNER NEMESZ törvényjavaslatot - röhögőgörcs kiváltója lesz.)

mezítlábasfellebbezés 2010.07.07. 11:01:19

@peregrinus@index.hu: az AB sem moccan magától. A közt.eln. (?...muhaha) dobhat át neki törvényt előzetes vizsgálatra, vagy egyéni alkotmányossági panasz tétele esetén vizsgálódik. De javítson ki valaki, ha pontatlan voltam.

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2010.07.07. 14:36:51

Azért a papír történetnek van egy másik oldala is. Rengetegen hitték el a FIDESZnek, hogy elsősorban azért volt rossz, mert a szocik mindent elrontottak, de jönnek szépen sorban azok a gazdasági hírek amik azt mondják "Tavaly kilábaltunk a bajból, a szocik megoldották" és azok is, hogy a FIDESZ hol és mekkora bajt okoz. Az, hogy ki teszi ki a papírt önként remek felmérése annak, kire is számíthat a kormány...

Az elmúlt 4 év eredménye, hogy láttuk, hogyan lehet elszabotálni a mindenkori kormányzat munkáját, és erre immár minden politikai erő kellő motivációt érez.

Márpedig ha lesz újra "hídfoglalás", lesz újra TV ostrom, intézkedések ellen indított népszavazások, politikai megrendelésre indított sztrájkok, stb. akkor könnyen meleg lehet a helyzet.

KCB 2010.07.14. 10:32:38

Jó a buli a pénzemen, mi?
süti beállítások módosítása