Szolgálati közlemény

2012.12.15. 17:40

Giró-Szász András kormányszóvivő
Parragh László elnök, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Liszkay Gábor főszerkesztő, Magyar Nemzet
L. Simon László kulturális államtitkár
Kubatov Gábor (neki meg biztos, ami biztos...)

B u d a p e s t

 

Tisztelt Kormányszóvivő Úr!
Tisztelt Elnök Úr!
Tisztelt Főszerkesztő Úr!
Tisztelt Államtitkár Úr!
Tisztelt Képviselő Úr!

Vastagbőrös kollégáim coming out-jához csatlakozva ezúton szeretném közölni Önökkel, hogy a magam részéről 1994 és 1999 között voltam a Kossuth Lajos Tudományegyetem nappali tagozatos, tehát mondhatni főállású hallgatója. Egyetemi diplomámat 10 félév alatt szereztem meg.

A képzésem ideje alatt - a Bokros-csomag eredményeként - egy darabig havi 2.000,- forintos tandíjat fizettem, amely fizetési kötelezettséggel egyébiránt egyetértettem. Kollégiumi ellátást, lakhatási támogatást, tankönyvtámogatást soha nem kaptam.

Egyetemi éveim alatt újságíróként dolgoztam, a kapott honoráriumom után mindannyiszor tisztességesen befizettem a személyi jövedelemadót és a járulékokat.

A diplomamunkámat a magam erejéből, saját kutatásaim alapján készítettem, a felhasznált forrásokat pontosan idéztem, szó szerinti átvételeket suttyomban nem alkalmaztam.

A fentiek nyilvánosságra hozatalához a magam részéről messzemenőkig hozzájárulok, remélve, hogy megspórolom Önöknek a listázásomra fordított időt és energiát.

Üdvözlettel:

Michael Knight

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr834967099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2012.12.15. 17:59:37

Hahaha ... tudod mennyi munkaórát megspóroltál ezzel?! :-)

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2012.12.15. 18:22:23

@zero: Ez a legkevesebb, amit a NER ilyen jeles képviselőinek megtehetek!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2012.12.15. 20:45:06

Az én coming outom:

Fenti szaremberek!

Viktor első kormányzása idején, amikor állítólag nem volt tandíj, nekem fizetnem kellett a képzésért.

Kérem vissza a pénzt! (Jó lesz az akkori összeg is, nem kell inflációval számolni, mert a NER hű gyermeke vagyok)

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.12.16. 18:20:02

Ezek az örökös kifogások, hogy te nem lopikáztál, mint Semj... szóval a képmutató frakció fő fajankója, meghogy 10 félév=5 év, meghogy adóztál...
MAJD HA KUBATOV ELVTÁRS IS EZT ÁLLÍTJA RÓLAD, AKKOR, TALÁN...
Vegyé'vissza!
Mit szeretnél még?
Ha gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy konzultáljon veled Piktor személyesen, valami romkocsmában... :)

Az a "luxus romkocsma" meg sok minden, csak nem romkocsma.

"Vélemények
apuska:

"2010. június 12-én hatalmas csinnadrattától kísérve a Bazilika és a Roosevelt tér között megnyílt a belváros egyik legtrendibb, egyúttal legellentmondásosabb szórakozóhelye. Azóta is szájról-szájra terjed a kocsma, étterem és zenés-táncos szórakozóhelyként funkcionáló gyönyörűen felújított patinás bérpalota híre, amelyben lakozik fényűző látnivaló sok ezer, s melyben a néhai miniszterelnök Tisza Kálmán fia, gróf Tisza István 1861-ben született.

Az utcafront olyan, hogy az alapján be se mernék lépni. Első benyomásra, akár egy turistákra szakosodott ötcsillagos étterem, amire stílszerűen az ötpontos logo egy dobókockányival még rátesz, hogy aztán a kapu boltíve fölött ékeskedő Hungaria Pezsgőkert felirat teljesen bezavarjon: jó helyre jöttem? Bemenjek, vagy ne menjek?

Szerencsére itallap már van, így be lehet lőni laposabb pénztárcához is a helyet. Oké, két sörre még futja, hajrá! Főleg, hogy a búzából a világosnak árában mérnek, és hogy másfél decis egységben mérik a bort, aminek az ára decire visszafejtve nem is olyan vészes.

A bejáró, mint egy vörös szőnyeg, hogy kevésbé legyen kényes: linóleumból, aminek felülete az a tapadós fajta, ami a fehér csík mögé volt felragasztva a metróperonon, régen. Körülötte parketta. Tisztességgel lerakva, rajta drága dizájnbútorok ideális sűrűségben, szemben a pultban megszámlálhatatlan a személyzet, akik bár alig volt még rendelés, látványosan tettek-vettek. Tágas a légtér, a plafon grafikusokkal megkomponáltatott festett színes, a terem vége kőfal, a másutt lemosható szürke betonfalra pedig hol horgolt falvédőt raktak, hol válogatott óriásposzterekkel tapétázták – annyi féle anyag keveredik üde harmóniában ezen az ügyesen megvilágított helyen, hogy biztos mindenki talál közte valami neki való kedvest. Nagyon retro! Mindjárt látszik, hogy az Ötkert egy luxus romkocsma igényeseknek és sznoboknak, pedig itt még nem is mentünk tovább az előtérnél.

Még! De annyi volt az inger, hogy még rendelni se volt időm, már csábított is tovább a többi helyiség. A névadó kerthez közelítvén a nemdohányzó részből egy mértékletesen füstösebbe kerültem, balra a leves-második-sütit kínáló menütől a hamburgerig több félét elkészíteni képes konyha, jobbra egy másik pult, néhány bárszék és asztal, és a különböző magasságokban belógó lámpák alatt két óriási legofigura képe, ami mögött mosdók bújnak, viszont másutt ebből is jut még. Hihetetlen, de a gangos udvar erkélyei alatt újabb pultok sorakoznak, a borostyánnal körülhatárolt lampionok alatt középen kaptak helyet a koraesti beszélgetésekre tökéletesen alkalmas padok, kerti székek és kápás ló (lólengésre alkalmas tornaszer), melyek néhány mozdulattal összecsukhatók és odébb rakhatók, hogy aztán nyári estéken vízpermettel hűsített tánctérré változhasson az egész. No de ősszel és télen? Az első tervek szerint befedik, csak az a kérdés, mennyire lehet majd befűteni? Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, valahogy ezt is megoldják. Mert igény van rá, a kiemelkedő minőségre és a főként Tilos DJ-k nyújtotta változatos zenei alapra fizetőképes kereslet mutatkozik, olyannyira, hogy a menő külföldi klubok mintájára bizonyos létszám fölött nem engednek be több embert, amíg ki nem megy ugyanannyi.

És akkor még mindig nem fogyott el a sok csodálatra méltó elem! Van ott még több extra kényelmes ülőgarnitúrával berendezett terem, amolyan kastélyba illő perverz öreg bácsis és pajzán fiatal lánykás könyvtárszoba, amihez hasonlóval a Most! kortárs bisztróban találkoztunk először, de sokkal kevésbé autentikus kivitelben. Jut eszembe, azt mondtam már, hogy kortárs képkiállításoknak is jutott egy sarok?"

Pár száz méterre a Parlament.

indafoto.hu/kocsmablog/image/9267527-26e3cf25/323425

Inkább "trendi" nyálgép hely lesz ez, narancsbolsi elvtársakkal megtömve.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.12.16. 18:20:53

A Kubatov videó megvan?

vimeo.com/55694118

Na, merthogy fel vagytok listázva kedves honffytársaim.
Egy vonalka, meg két vonalka...

A PÁRT RAJTATOK TARTJA A SZEMÉT! :D
süti beállítások módosítása