Cippola ma is nagyot ment...

2022.02.19. 12:40

lectern-3278115_1280.pngCippola nagyot ment ma is. Esküszöm, ha az ember hátradől és elvonatkoztat, a legszórakoztatóbb dolog a kormány tagjait hallgatni kampányüzemmódban. Nincs jobb stand up comedy ennél. Kár, hogy a bőrünkre megy a dolog...

Cippola - a kormányfő - az MKIK mai rendezvényén ígéretet tett rá, hogy ha megkapják a választásokon a szükséges felhatalmazást, továbbra is ellenezni fognak minden „szocialisztikus” gazdaságpolitikai gondolatot. Semmilyen engedményt nem akarnak tenni semmilyen szocialisztikus intézkedés érdekében, gazdaságpolitkailag is elleneznek minden ilyen és minden kommunisztikus elvet.

Mondja mindezt fapofával azután, hogy a lehető legszocialisztikusabb és legkommunisztikusabb módon, hatóságilag, illetve rendeletileg szabályozta a tej, a liszt, a benzin és a csirkefarhát árát. Mondom én: ez az abszurd humor legjava!

Apropó, csirkefarhát! Azt is hirdeti fennhangon ez a mókamester Cippola, hogy bevezették a 4 STOP politikáját: rezsiSTOP, üzemanyagárSTOP, kamatSTOP, élelmiszerárSTOP...

Ja. Kár, hogy a Borkai lyukas zokniját nem sikerült annak idején beSTOPpolni...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr917648462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása