Baráti kérések

2013.04.23. 19:30

Lassabban gyűlnek a Fidesznél az aláírások a kívánatosnál, hát baráti kérésekkel itt-ott rásegítenek. Többnyire a főnök "kéri" a beosztottat, az ügyintéző "kéri" az ügyfelet. Persze a lehető legdemokratikusabban. Barátilag.

Annak az elemzésébe most nem mennék bele, hogy a politikai píáron és a kubatovi értelemben vett választói adatbázis építésén túl mi értelme van az olyan kérdésekben indított aláírásgyűjtő akcióknak, mint hogy szeretne-e a kedves választó kevesebb rezsit, alacsonyabb gáz- és villanyszámlát fizetni a jövőben. Egyrészt ugye ki nem, másrészt meg ezek már törvényi szinten eldöntött eldöntendő kérdések. Érdekesebb mindennek a gyakorlata - a hatalom piszkos kis játékai.

Adva van egy járási hivatalvezető, aki nemrég még kistelepülési polgármester volt, de az Úr - egészen pontosan Orbán Viktor - kegyelméből ilyen magas pozícióra jutott. Sejteni lehetett, hogy előbb-utóbb benyújtják neki a számlát az őt e pozícióba helyezők. Kapta is a visszautasíthatatlan baráti kérést a pártközpontból, hogy kellene még néhány száz aláírás a rezsicsökkentés mellett, mert csak nem gyűlnek úgy az aláírások, ahogyan azt "odafönt" szeretnék.

Több ciklusnyi polgármesteri múlttal a háta mögött nyilván pontosan tudta, hogy ez annyira azért nem helyes, de hát a baráti kérés visszautasíthatatlan volt, meg van az a pénz ugye, amiért korpásodik a haj. Vette hát a telefont, és hívta a kistelepülés egyik önkormányzati intézményének a vezetőjét a visszautasíthatatlan baráti kéréssel, hogy kellene még néhány aláírás...

A intézményvezető természetesen nem tudott nemet mondani a felülről érkezett, visszautasíthatatlan baráti kérésre, és csak úgy barátilag megkérte a beosztottait, hogy ugyan írják már alá a rezsicsökkentéses aláírásgyűjtő ívet, és hogy tegyék már meg, hogy aláíratják még, akivel csak tudják a családban meg persze az ügyfélkörben is, csak úgy barátilag...

A beosztottak közül meg ugye ki tudna vagy - habitustól függően - ki merne nemet mondani a főnöktől érkező, visszautasíthatatlan baráti kérésnek?

És vajon hány polgármesteri hivatalban, tantestületben, kórházban vagy szociális központban fut végig országszerte a visszautasíthatatlan, baráti kérés? És vajon hogyan értékeljük ez alapján azt, ha végül egymillió, másfélmillió vagy kétmillió aláírás összegyűlik a hülye kérdésekre adott, hülye válaszokból?

A sztorira nyilván lecsap a sajtó, a szociknak most például érdemes lesz felfújniuk a dolgot, sőt: akár egészen az Európai Bizottságig vinni, hogy inkább erről beszéljenek az országban, semmint a Portik-Laborc-eszmecseréről. Az intézményvezető nyilván majd a járási hivatalvezetőre mutogat, a hivatalvezető meg... Na, ő majd nem mer mutogatni senkire. Ő lesz az, akit "az elszigetelt, egyéni akció elkövetőjeként" beáldoznak, mert a pártközpontban nyilván letagadják, hogy valaha is létezett az a bizonyos visszautasíthatatlan, baráti kérés.

Merthogy az olyasmi értelemszerűen csak a gyurcsánybajnaioszkókormányzat elmúltnyócévében volt bevett gyakorlat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr685243506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Zomboss 2013.04.23. 19:41:40

A legjobb a sonka-átvételi tanusítvány volt, rezsicsökkentéssel kombinálva.

Dörnyei József · http://dornyeij.blog.hu 2013.04.24. 09:30:48

Orbán Viktor emberei még a kommunizmusban nöttek fel és csak annyit tanultak az utóbbi 23 évben, hogy nem tetszik nekik a rendszer. Most megpróbálják visszacsinálni a rendszerváltást és újra nekiállni a kommunizmusnak.

A módszereket ismerik, csak most nem az AVH veri a nem párttagot, hanem "csak" elveszti a munkáját és éhen hal v. kimenekül az országból.

A módszer müködik, Magyarországon egyre több a párttag, a többiek közül meg egyre több menekül ki.

CSENDES 2013.04.24. 09:41:16

Ááá! Én ezt nem is hiszem el:-))

Tücsök1 2013.04.24. 16:49:24

Szombat reggel egy kisváros piacán láttam az aláíásgyűjtőket.Ketten álldogáltak az asztalka mögött,némán szemlélődve egy zokniárus és egy mosószerárus között.Alig vettem észre őket.Több aktivitást elvtársak, mert így nem lesz meg a penzum,aztán még jöhet a kommunista vasárnap is!

hazug fidesznyik (törölt) 2013.04.24. 21:16:55

@Tücsök1: "Szombat reggel egy kisváros piacán láttam az aláíásgyűjtőket.Ketten álldogáltak az asztalka mögött,némán szemlélődve"

Hát igen, a legfanatikusabb hívők is rájöttek már, hogy csak a felsőbb körökben élő elvtársaknak jó a "rezsicsökkentés". Nyilván csak 500 ezer droid írta alá a szavazatfelmérő íveket, több már nincs is. Én is alá fogom írni, hiszen ez a minimum, amit ettől a bandától el lehet várni (kár, hogy megint a gazdagoknak és a bünőzésből vagyont szerzőknek kedvez). Természetesen, az aláírásom csak egy gesztus, a szavazatom majd a libáshoz megy.

:)

Mr. Waszabi 2013.04.24. 21:16:58

Csak egy kérdésem van. Ha a kormány dolga volna józan, racionális döntéseket, intézkedéseket hozni ahhoz, hogy az ország és népe lakóinak jobban menjen a dolga, akkor mennyiben releváns egy "szakmailag megalapozott" döntés utólagos "népi" támogatására aláírásokat gyűjteni?
A kormány nem biztos a dolgában vagy elismeri, hogy az egyszerű nép gyermekei jobban meg tudják ítélni, hogy mi a helyes gazdaságpolitikai döntés?
Érthetetlen és értelmetlen. Ugyanis, ha a kormány és az aláírók nem tévedtek, akkor felesleges az egész herce-hurca. Ha meg mindketten tévedtek, akkor nagyon sok ember fog szopni a butaságuk miatt.
Attól, hogy egy marhaságban sokan hisznek, nos, az még marhaság marad, nem válik okossággá. Csak azt mutatja, hogy sokan hisznek egy marhaságban.

Netuddki. 2013.04.24. 21:31:26

"Egyrészt ugye ki nem, másrészt meg ezek már törvényi szinten eldöntött eldöntendő kérdések. Érdekesebb mindennek a gyakorlata - a hatalom piszkos kis játékai."

Ez semmi más mint a buta zemberek fejébe verni, hogy dikk má' ezt a rezsicsökkentést a fidesz csinyáta!
Magyarul megy a fideszkampány, közpénzből természetesen. Sikkasztás, bűncselekmény.

JÖVŐRE CSÖKKENTSÜK 100%-AL AZ 0RBÁN REZSIMET!

vitya! Lassan valami szakmát kéne tanulni! jövőre megtapasztalhatod magad is, hogy milyen megdolgozni a napi betevőért. Mert idáig csak osztod az észt a munkáról, de azt se tudod eszik vagy isszák...

Butuska 2013.04.24. 21:31:55

@Tücsök1: Akkor szerencsés vagy, nálunk (8ker) tegnap támadták be a panelházat napközben a gyűjtögetők: becsengettek, és az otthon héderező nyugdíjasokat vették rá az aláírásra. Na vajon melyik az, amelyik nem akarja, hogy a panellakása rezsije csökkenjen? Mert akkor 2 szelet párizsival többet vehetne naponta, mint addig - igaz, a gyógyszert már nem biztos, hogy kiváltja, és bár tudjuk, a passzív eutanázia is büntetendő, de ez egy elfogadott módszer.

Butuska 2013.04.24. 21:31:58

Úúúútálom, hogy elvész a kommentem, többet nem gépelek ennyit: a lényeg az, hogy már lakásajtóban is gyűjtenek, 8ker, panelház...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.04.24. 21:32:03

Bocs, nem lehetne vmi linket, mert erről nem hallottam semmit, csak a sonkásról.

Butuska 2013.04.24. 21:35:37

dupláztam? Bocsi :(

zobod 2013.04.24. 22:12:37

@Mr. Waszabi: annyiban releváns, hogy (kül)politikai kérdés lett belőle. Az európai politikában pedig a legitimitás ami alapvetően mindent visz, amibe nem igazán mer/tud/akar senki belekötni. Emlékezz csak, ha tavaly nincsen a Békemenet, ma már nem Orbán lenne a Miniszterelnök. A konfliktusos döntések mögött ha ott áll a szavazói támogatás, az nagyon sokat jelent, el is döntheti a kérdést. A különadókkal már meglépték az adópolitika területén, amit lehetett. A rezsicsökkentés t már aligha lehet másképp végigvinni, mögé már elsöprő társadalmi igényt kell prezentálni.

2013.04.24. 22:13:09

ááá, lesz ez még így se elv-, akarom mondani NERtársak...

egyébként döbbenetes, h megint egy ilyen tök kamu, abszolút ellenőrizhetetlen látszatintézkedést kezdenek. megkérdezik az emberek véleményét, mint a kérdőíves mókákkal.

Ha Bajnai/Mesterházy/Vona lennék, én javasolnám, h ha ennyire nem biztosak magukban, h szükséges aláírásokat gyűjteni, miért nem írnak ki népszavazást róla. Akkor legalább hiteles számú aláírásuk/támogatásuk lenne. vagy nem.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.04.24. 22:27:35

Készülj a kormány és a igazi rendszerváltásra!

Sunyi, aljas, álszent, bóvli fidesz kormány takarodj!

lutria 2013.04.24. 23:00:13

Tegnap nálunk is végigcsengette a házat két 20 év körüli srác aláírásokat gyűjtve,nem nagyon értették hogy az emeletenként 10 lakásból miért csak 2-ből néztek ki egyáltalán-este fél 8-kor...

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.04.24. 23:32:59

Hülye Járások Minisztériuma után a nedves bolsevik ettársaink megalkották a Hülye Ügyek Misztériumát.

Hatalmas valagat kerítve neki és az ecceri 70-es IQ-jú surmókat bekényszerítve, hogy írja oda a nevét valami mellé, ezáltal is megerősítve a Párt és a Qrmány iránti elkötelezettségét.

Szép is ez... no meg hasznos is, legalább annyira, mint a testvéri Észak-Koreai nép hasonló spontán felvonulása a világbékéért és a gaz kapitalisták ellen...
(Csak nem ugyan az a marketingcsapat dolgozik mindegyik meggárgyult törpének??? Mert akkor értem...)
Apránként ez a sok primitív barom űbereli a népi Korea kreténjeit.
Sose volt még ilyen jó!

mis 2013.04.24. 23:33:32

Egyébiránt pediglen az a nagy kérdés, hogy ez az aláírásgyűjtés most akkor minek is számít? Mert ha nem népszavazás, akkor igazából teljesen mindegy, hogy hányan írják alá, senkinek sem kell foglalkoznia vele. Népszavazást pedig nem lehet indítani pénzügyi, költségvetési, stb. (van még kivétel) ügyben.
Mert ha (Viktoron kívül másnak is)lehetne, akkor 2 kérdést tennék fel:

1., legyen-e a parlamenti dolgozók fizetése megfelezve (a közönség által)?
2., mondjuk legyen az, hogy emeljenek-e mindenkinek 10%-ot a fizetésén?

Persze, hogy mindenki aláírná....
Csak azt lenne jó belátni, hogy a döntéseket odafent olyan embereknek kellene meghozni, akik ehhez értenek. Mondjuk a pénzügyminiszternek, lehet, hogy több rálátása van erre, mint Józsibának a szomszédból a napi fröccs után. Csakhogy ettől még nem Józsibá lesz a felelős a történtekért, hanem a pénzügyminiszter. Ha kérte a Nép, ha nem.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.04.24. 23:56:16

@Mr. Waszabi: lusta vagyok visszakeresni magamat, így csak a kissé megkopott emlékeim alapján... :)
Pár napja belebotlottam egy utcai aláírásgyűjtő bandába. Addig ügyeskedtem, míg az egyik megállított, hogy írjam alá. No akkor egy kicsit elbeszélgettem az öreglánnyal. Hihetetlen, milyen sötétség dőlt belőle. Kb. mint amikor egy bigott katolikus magyaráz az ő Istenéről... És komolyan gondolta, nem hülyéskedett! Szerinte Orbán egy nagyon okos ember, nagy politikus, igazi hazafi! Hogy ezt a rezsicsökkentést sokszorosan fogjuk még megfizetni vagy a drasztikus áremelésekkel vagy a szolgáltatások színvonalának durva csökkenésével, arra nem gondol a baromarcú... Ahogy arra sem, hogy az ő évi tízezer forintos megtakarítása miatt pár száz (pár ezer?) ember fogja rövid úton elveszteni a megélhetését...
Én azt hittem, hogy csak a netes bérkommentelőik stílusa ilyen, de nem... Ezek a narancsos zombik valóban ennyire ostobák és rengetegen vannak. :(

MetálFater (törölt) 2013.04.24. 23:58:10

Hozzátenném, hogy az 1 millió aláírás, az éppen csak megüti a 10%-ot.

Azért ez igen messze van a kétharmadtól...

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2013.04.25. 07:06:37

Ehe rizsacsökkentés!

Úgy a visszájára fog ütni a dolog... hogy, a FIDESZ minden maradék hitelét elfogja veszíteni...

1., Az egy dolog, hogy módosították az energiaszolgáltatók haszonkulcsát...
2., De az aláírt szerződésektől csak akkor lehet elállni, ha a szerződött fél tisztességtelen üzleti magatartást tanúsít!
3., Márpedig maga az állam sarkalta őket az előző szabályozással arra, minél nagyobb legyen a forgalmuk, így a bevételük is!
4., Olyan szépen fog csattani a köpet saját arcukon amit széllel szemben egy szakadékban felfele köptek.. (ezt még én sem tudom hogyan lehetne megvalósítani, de nekik sikerült!) amikor a nemzetközi jogi fórumok semmissé teszik a rizsacsökkentést, hogy az mindenkinek fájni fog.. főleg ha minél tovább húzzák, ugyanis ki kell fizetnünk a fennmaradó, eddig nem követelt részt!
5., Nem érteni miért gyűjt aláírást a FIDESZ... amikor korlátlan hatalma lett volna, jogszerűvé tenni az eddigi monopol szolgáltatási szabályozást... de mégsem tette...

ősbölény 2013.04.25. 07:07:15

A számok sehogyan sem stimmelnek. Minden hónapban táblázatban vezetem a közműfogyasztásokat, s a bediktáláskor ki is számítom, mennyi lesz a számla. Az áramfogyasztásnál pl. minden kwh 19 Ft, ehhez hozzá kell adni 110 kwh-ig kwh-ként 27, azon felül 29 Ft.-ot, s az összeghez még 205 Ft-ot. Ezzel a képlettel elég jól meg szoktam közelíteni a várható számla tényleges összegét, pl. idén januárban 253 kwh fogyasztásra kiszámoltam 12129 Ft.-ot, a tényleges számla 12265 Ft. lett. Februárban volt először rezsicsökkentés. Arra a hónapra 11697 Ft.-ot kalkuláltam, a tényleges számla 10938 Ft. lett. A megtakarítás 759 Ft, ez az eredeti (rezsicsökkentés nélküli) összeg 6,5%-a. Ugyanez jött ki a gáz- és a vízszámláknál, nemcsak februárban, de márciusban is. Tehát a csökkentés nem 10, hanem 6,5%-os.
2. Állítólag 1 millióan írták alá. Honnan tudjuk? Ki ellenőrizte? És azt megnézte valaki, hogy senki aláírása nem szerepel-e többször az íveken?
Világos tehát, hogy ez a propaganda-kampány teljesen hamis, ellenőrizetlen adatokon nyugszik. A kormány ezt azért teheti meg, mert ezt a primitív és átlátszó hazudozást senki nem olvassa a fejére. Hát lehetséges, hogy az 1. pontban szereplő egyszerű számtani műveletet egyetlen ellenzéki képviselő vagy kritikus kommentelő nem végezte el? Vagy a 2. pontban szereplő magától értetődő kérdések senkinek nem jutottak eddig eszébe? Hát hogy lehet ez? És ha lehet, akkor van erkölcsi alapunk tiltakozni az ilyen kormányzati módszerek ellen?

Dr. bögöbö 2013.04.25. 07:07:23

@zobod: "Emlékezz csak, ha tavaly nincsen a Békemenet, ma már nem Orbán lenne a Miniszterelnök."

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?

komplikato 2013.04.25. 07:07:50

@MetálFater: Ismerve a "2/3" valós számbeli számát, az az 1.1 millió aláíró kb. a Fidesz szavazók 50%-a. Kérdés a másik 50%-ból is mindenki hülye és/vagy nem szívta meg, hogy "Magyarország jobban teljesít!" vagy belőlük már nem fogják kiverni az aláírást?

@mis: Ebben az a szép, ha még is népszavazás lenne ÉS nem lenne törvénytelen ez ügyben, akkor a Tákolmány harmadik bővítése okán 1db egységsugarú magyar állampolgár beteheti a küllők közé a biciklipumpát ha feljelentést tesz, hogy őt ez az aláírásgyűjtés valamiért emberi jogaiban vagy méltóságában sérti és akkor évekig fognak a papírok a NER rendszereiben keringeni mint gólyafos a levegőben.

ördöngös pepecselés 2013.04.25. 07:07:58

AKIK NEM IRJÁK ALÁ AZOKNAK 50%-al NÖJJENEK A KÖLTSÉGEK!!

ENYI!! :)))

AZÉRT AZ BESZÉDES HOGY A LOMPOSOKNAK TAVALY 170 EZREN IRTAK ALÁ, a FIDESZ-KDNP-nek eddig PEDIG TÖBB MINT 1 MILLIOAN!!! :))))

M_R 2013.04.25. 07:42:59

Olyan ez mint anno a "békekölcsön" jegyzés. Nem volt kötelező, de aki nem tette meg önként, azzal "elbeszélgettek".

M_R 2013.04.25. 07:51:05

@Balibgeczyk:

Jobbostahóka: az a gond hogy mindenkinek nőni fog. Szerinted ha a péknek emelkedik a gáz ára, akkor olcsóbb lesz a kenyér?

Te panelproliként havi 200 ft-tal kevesebbet fizetsz a gázért, de majd kilónként 200 Ft-tal többért veszed a kenyeret.

"FIDESZ-KDNP-nek eddig PEDIG TÖBB MINT 1 MILLIOAN!!! :))))"

Ne aprózd el, miért nem 1 milliárd: ott a haveri Putyin-land, Észak-Korea meg Azerbajdzsán - nem mondod hogy onnan nem tudtatok importálni pár százmillió aláírót?

Wagem 2013.04.25. 07:58:53

Lassan persze ,hogy lassan.A buta tahó fejetek szerint szaros libsik.Három hét,1,2 millió aláírás.És a határidőig még több mint 1 hónap van.Meglesz a 2 millió is,ha továbbra is ílyen vehemensen drukkoltok itt a zsindexen.
Jaaa jut eszembe..!!Hogy áll az mszmp.??
Sehogy..barmok..!!
Bekaphatjátok.

Wagem 2013.04.25. 07:59:53

@M_R: Barom pedofil.
A tények beszélnek.
Te meg csak okádsz.Ezt is bebuktátok retkek.

Rémbódess 2013.04.25. 08:16:21

@Balibgeczyk: Nyugi! A végén te is azt kapod jutalmul, mint amit a többiek büntetésül...

bögöbö 2013.04.25. 08:32:56

@Wagem:
Együnk szart. Kétmillió légy nem tévedhet!
Most komolyan: miért is jó nektek, hogyha összejön két m. aláírás? Jobb lesz attól valami? Megváltoznak a gazdasági törvényszerűségek?
Tényleg ennyire hülye-e vagyol?

Balibgeczyk: "AZÉRT AZ BESZÉDES HOGY A LOMPOSOKNAK TAVALY 170 EZREN IRTAK ALÁ, a FIDESZ-KDNP-nek eddig PEDIG TÖBB MINT 1 MILLIOAN!!!"
Mert félnek az emberek, bazdmeg! Ezt is a fidesznek köszönhetjük! Szerinted miért nem nyilatkozik (mer nyilatkozni) a közvéleménykutatásokon az emberek 55 %-a?

Pitya21 2013.04.25. 08:38:44

Nálunk a rezsicsökkentés védőszentjének hazájában (Csepel) még az aláírásgyűjtés bejelentésekor elkezdték a zaklatást. Vasárnap délután csöngetett be szerencsétlen önkormányzati dolgozó, aki így kezdte a mondókáját: Jó napot kívánok, az Önkormányzattól jöttem... A recept ugyanaz, az önkormányzati beosztott "önként" "szabadidejében" gyűjt. Gondolom azt is feljegyzi, ki hogyan reagál...

Don Quixote de la Ferko 2013.04.25. 09:12:23

@ősbölény:

Nekünk is ennyi jött ki.
Nem is ránk építi vityka a kampányát.
Ő azokkal számol, akik örülnek a havi 600 forint megtakarításnak, és agyilag alkalmatlanok arra, hogy felfogják, abból a havi 30-40 ezerből kapott vissza 600-at, amit a másik zsebéből vityka kiszedett.

Don Quixote de la Ferko 2013.04.25. 09:18:09

@Con Storm:

5. Ha kétharmaddal bármit áttol (áttolja, csak a birkák nem látják), akkor övé a felelősség. Ha összeszedi az aláírásokat, akkor van kire hivatkoznia, a felelősséget nem vállalja.

Ilyen egy fideszes. A felelősséget sosem vállalják a tetteikért, mindig keresnek valakit, akire a kellemetlen dolgokat rá lehet fogni. Nem véletlenül van a sok államtitkár, és a többi csicska. Ha nagy a gáz, van kire fogni.

Egyszerű gondolkodású, nyelvét a fideszben pihentető műszaki vezetőnk is ezt művelte. Ha valami jó történt évente egyszer, azt azonnal magára vállalta, jött a levél, hogy mekkora ász, hogy 1 éves átfutással megoldotta a fél nap alatt letudható problémát.
Ha gáz volt, akkor meg szólt a csopveznek, oszt azzal íratta meg a leveleket, cseszegessék a másikat az ő hülyeségei miatt.

DezInf 2013.04.25. 09:18:14

@Balibgeczyk:

Mizu k@cs@g? Előzetesben voltál,vagy csak leszedáltak egy kis időre ? :)))

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.25. 09:18:22

hogy tud egy főnök barátilag megkérni bárkit bármire??

Nekem még egy főnököm se volt barátom, és szerencsére egyik se gondolta, hogy a munkahelyen politikailag kéne barátkozni (pedig volt őskomcsi, meg nagyonfideszes is)

fahey 2013.04.25. 09:18:34

tegnap este bekopogtak hozzánk is, aztán kamilláztak nagyot, hogy én nem akarom aláírni :D

timargabor · http://kard.blog.hu 2013.04.25. 09:18:36

Nem áldoznak be senkit, nem szokásuk (Schmittnél is a végső határig húzták). Kiderült? Kiderült. Na és? - ez az algoritmus.

Láttunk ilyent korábban is, legfeljebb akkor volt egy nagyon kicsi szégyenkező arcpír. Most nincs, sőt dagadó büszkeség van, hogy így kell ezt csinálni.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.04.25. 09:18:56

A nyerőgép ügy a következő.
Szima Gábor nyerőgép király a debreceni focicsapat fő és gazdag támogatója volt. Szárnyalt a Loki.

O. Viktornak a Videoton a szívügye.

Mit csinált Orbán sunyi Viktor, bezáratta kétharmaddal a nyerőautomatákat, elzárta a Szima szponzor pénzcsapjait.
Nincs lóvé, a Loki vergődik, a Vidi majdnem bajnok. Bár a Fradi jól pofán vágta orbánt!
Így működik az fideszes orbáni gépezet.
Lásd. földügy, trafik ügy, ócsai fidesz gettó, Kossuth tér, kerényi ámokfutás....!
A fidesz szarháziságának, aljasságának, gőgjének nincs határa.
Könyörgöm a népnek és az ellenzéknek fogjunk össze, mert ennek a diktatúrának nagyon rossz vége lehet.
A fideszszoci csaló, hazug, simlis bandákból elég volt!

A napi jelszó: Oberszar Barna Péter MTV1

csárli hárper 2013.04.25. 09:42:50

Hofi után, szabadon:
csak egy millió aláírás, elvtársak? szomorú vagyok, elvtársak!

bnyuszi 2013.04.25. 09:43:53

@fahey: nem lett volna elég annyit mondanod, hogy köszönöd, hogy személyesen felkeresetek, de te már aláírtál a múlt szombaton a piacon?

Peterpapo 2013.04.25. 09:48:26

Bolsevik vér nem válik vizzé! Ezt csak úgy barátilag mondom.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2013.04.25. 09:56:33

@Balibgeczyk: valóban beszédes! Tökéletesen látszik, hogy hány agymosott idióta+gengszter él ebben az országban. Ők tömörülnek narancsos színekben! :D

Lencsés István 2013.04.25. 11:43:46

Gyűlnek rendesen azok az aláírások , nem kell aggódni . :) ;) Mondjuk ha valakinek a jó ( azaz a rezsicsökkentés ) is rossz ott már tényleg nagy gondok vannak .... Csak az a kérdés ehhez egy csaló anonim külföldinek mi köze van ? :O

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.04.25. 11:44:20

@Balibgeczyk: Rég nem láttalak. Azt hittem bezártak a vigyorgóba végre.

_most_ 2013.04.25. 11:44:59

@Wagem: sikerült 1 millió aláírást
összegyűjteni, arra kérdésre, hogy szeretnének-e az emberek kevesebbet fizetni, és még ez se ment tisztán, ez tényleg hatalmas siker :D

mokevar · http://copywrite.blog.hu 2013.04.25. 11:45:47

Barátaim a bajban, az aláírásgyüjtés csak egy nagyon nagy sajtóviszhangot kapott tréning az aktivisták számára, mely már felkészülés a jövő évi választásokra. Kondiban kell tartani a szimpatizánsokat, hogy a szokásosnál is nagyobb vehemenciával, s esetleges ellenállással mit sem törődve gyűjtsék majdan a Szent Kopogtatócédulákat. Vagy az már nem is kell majd jövőre? ;) Lehet, hogy jobban motiváltak lennének elvhű támogatók, ha az állítólag közel negyedmilliárdos Jobban teljesít kampány költségét szétosztották volna közöttük teljesítmény alapon. Na akkor aztán lett volna kommandó. Így marad az áldogálás meg a banyatank.
Kis kulturális fincsiség a költői szabadság oltáráról:
copywrite.blog.hu/2013/04/24/minimalber_295

JohnHenry 2013.04.25. 11:46:21

@álfirkász: tanúsítom, kápmegyer 2-n, spar előtt aláírásgyüjtő hölgyemény fletózott, fröcsögött, utána csodálkozott, hogy nem írnak alá nekik.

ez is csak megerősített abbéli hitemben, hogy a fórumokon, blogokon jelen levő hithű fideszesek többsége bizony valamelyik helyi pártszervezet lelkes aktivistája.

2013.04.25. 14:54:08

Mindenki örüljön, hogy aláírt. De majd akkor is, ha Brüsszel elkaszálja ezt a jogszabályt is.
Mert Viktorék elfogadták azt a törvényt, hogy pervesztés esetén minden forintot az emberekre kell hárítani új adó formájában. És nem csak annyit, amennyivel kevesebb lett a rezsi, hanem a bírságot és és a kötbért is rajtunk hajtják be. Menjetek írjatok alá birkák.
süti beállítások módosítása