Gondolatbűn

2011.01.03. 09:48

Még alig kezdtük el a 2011-es esztendőt, máris ilyen nyomorult és nemzetiegyüttmködés-ellenes álhíreket lehet olvasni a honi sajtóban, hogy a magyarok háromnegyede szerint 2010 rossz év volt, meg hogy még a fideszesek fele is búsong.

Kérem szépen, ez nyilvánvalóan nem igaz! Ez szocialista torzítás, ez a tények gyurcsányista jellegű elferdítése. Mert már azt is nehezen hiszem el, hogy az MSZP híveinek 97 százaléka szerint rossz év volt a tavalyi, hiszen rájuk is másként süt a Nap. Na de hogy a Fidesz támogatóinak több mint ötven százaléka ugyancsak rossznak érezte 2010-et - ez azért szemenszedett hazugság! Ez nem más, mint aljas indokból elkövetett félretájékoztatás.

Javaslom Szalai Annamáriáéknak, hogy - élve az új médiatörvény adta nagyszerű lehetőségekkel - nyomban és tételesen vizsgáltassák ki, hogy ki is volt az az ezer ember, akit megkérdeztek a galád közvélemény-kutatók, és hogy közülük ki nyilatkozott úgy, hogy rossz év volt a tavalyi!

Javaslom azért az enyhe elbírálást. Igen, legyenek elnézőek - elvégre Pali bácsi is kegyelmekben gazdag új esztendőt kívánt a honlapján -, hiszen a megkérdezett szoci szimpatizánsok úgyis menthetetlenek, mert akármit mond a Fidesz, nekik az úgysem lesz jó. Számukra a büntetést javaslom kényszer-gyógykezelés formájában kiszabni, hátha néhányukat meg lehet még menteni a Nemzeti Együttműködés számára.

Azokkal a Fidesz-szavazókkal szemben, akik azt nyilatkozták, hogy rossz volt a tavalyi évük, ugyancsak mérsékelt büntetést, esetükben enyhe, néhány tízezer forintos pénzbírságot javaslok. Mégiscsak első egy egyszeri megingás lehetett ez, és persze azt is méltányolni kell velük szemben, hogy nyilván csak bedőltek a galád közvélemény-kutatók körmönfontan megfogalmazott kérdéseinek, amelyekkel csak összezavarták őket a kérdezőbiztosok. A bírság ugyanakkor valahol mégiscsak indokolt, mert a Nemzeti Együttműködés Rendszerének Öntudatos Polgára - újbeszélül és újmagyarul egyaránt neröp - egyszerűen nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy meginogjon, és hogy rosszul érezze magát a Nemzeti Együttműködés Boldog Rendszerében.

Az pedig, hogy a Szonda-Ipsos közvélemény-kutatása esetleg mégiscsak a valós közhangulatot tükrözi - nos, ez a feltételezés még kimondatlanul is gondolatbűn. Vagyis kimondatlanul gondolatbűn, kimondva, pláne leírva pedig egyenesen hazaárulás!

Én pedig meg ilyenre még álmomban sem vetemednék a Nemzeti Együttműködés Rendszerében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://michaelknight.blog.hu/api/trackback/id/tr652555893

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Petrik Iván - ÉLET ÉS TUDOMÁNY 2011.01.03. 17:55:48

HÉTKÖZNAPI RÉMREGÉNY 9. RÉSZCherbury hosszú percek óta várakozott a pult előtt, ujjával a Nimród vadászújság fényes felületén dobolt. Tekintete a Blikk címlapjára tévedt, óvatlanul elolvasta az egyik főcímet (Belebetegedett a szakításba Nyuszómus...

Trackback: Egy üt: működik? 2010 - ahogy mi láttuk 2011.01.03. 16:39:07

Előre leszögezem, teljesen józan voltam, mikor elvállaltam, hogy összefoglalom a miniszterelnök által fülkeforradalomnak nevezett Nemzeti Öngyilkosság következményeit, amit aztán nemzeti együttműködés követett, amit egyébként a történelemkönyvek a dikt...

Trackback: Ispánság vagy tanácsrendszer? 2011.01.03. 16:24:21

Ténytár Kétséges lépések az egységes, olcsóbb és egyszerűbb közigazgatás irányába   A központi államig

Trackback: Az Év Blogbejegyzése 2011.01.03. 16:20:34

2010 legjei szerkesztőségünk legobjektívebb döntései alapján.Az Év Hangversenyére a Nemzeti Színházban került sor március 19-én, az 1944-es német megszállás évfordulóján. Mindannyian emlékszünk, milyen elementáris, egyszerre felajzó és megejt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peremartoni Krisztina (törölt) 2011.01.03. 16:25:58

Be kéne tiltani az Internetet az első lépcsőben...

Várúr 2011.01.03. 16:26:16

Mihály lovagnak: a 2010-es év az előző nyolc év következménye. Vicces azt hinni, hogy az időszámítás és a társadalmi közérzet a fidesz májusi kormányra kerülésével kezdődött. Vagy azt hinni, hogy a devizaadósság májusban kezdődött. Vagy az államadósság. Idén sajna az árvíz, a vörösiszap és a belvíz kezdődött.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.01.03. 16:51:29

Neröp!- elsőre nagyon megkedveltem 2011 első új szavát (számomra legalábbis), de aztán kissé utána gondoltam, és van némi tartalmi kifogásom: ugyanis, lehet-e egyszerre öntudatos polgár az, aki a nemzeti együttműködés csalafinta rendszerében részt vesz? ... ugye hogy nem lehet? mert vagy résztvevő és akkor csalafinta is egyben, vagy öntudatos polgár -és akkor már nem képes részt venni benne :).
Kedves Várúr, minden valaminek a következménye - csak vannak olyanok, akik ezt már az elején is tudják és van a fidesz kormány, akik meg nem sajátították el ezt a tudományt.(sem)A kormány egyedül a fidesz kezében van... ha még a járható utakat sem tudják megkülönböztetni a járhatatlanoktól... az már nem az előző útépítéssel foglalkozók hibája - ezért aztán csak azt mondom, hogy bizony a közérzet a fidesz időszámítás kezdetétől fogva mutat egyre romló tendenciát. Van ilyen, na! Hiába mondjátok, hogy érezzem magam jobban, ha egyszer szarul vagyok! :) s még egyre csak romlik az állapotom...

tapangász 2011.01.03. 16:53:03

@Rátóti_Béla:
Most gyűjtik a bizonyítékokat hozzá...

nem nemsiker_s 2011.01.03. 16:54:50

Hmm ! Ha megkérdeznek valakit jó volt e a tavalyi év, erre nehéz igennel vagy nemmel válaszolni. Ha egy fideszestől megkérdezik hogy jó volt e a tavalyi év, nyílván nem mondja azt, hogy jó volt, mert mindjárt jön a bornírt visszakérdezés, hogy akkor miért a megszorítások és a nyugdíjrendszer átszabása stb.
Igen, szar volt a tavalyi év, mert még érezhető az azt megelőző nyolc év romboló munkája, másrészt reménykeltő, mert egy olyan kormány került a kormányrúdhoz, amely határozottan nemzeti, pragmatikus, és külpolitikájában, és belpolitikájában is határozottan kiáll ezen elvek mellett. Meg is van hozzá a támogatottsága, hogy ezen elvek szerinti kormányzást végig tudja vinni.
A posztíró arról is megfeledkezik, hogy a Kormányzó párt még mindig 2/3-os támogatottságot élvez, és ez mindent elmond a magyarok véleményéről.

Squid 2011.01.03. 16:55:06

@Várúr: "Idén sajna az árvíz, a vörösiszap és a belvíz kezdődött. "

Meg a forintshortolgatás, a görögválságozás, a nyugdíjmentés a társadalomból való kiiratkozással,az egyéniindítványozás a NER jegyében, és a médiatörvény.Párszor itt ott megspékelve némi karvalytőkézéssel meg "szegény Merkel Asszonnyal" csak, hogy végre feledni tudjuk a szocik rémtetteit.

Mondd te mennyit kapsz per post?

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2011.01.03. 16:56:58

@térfél: Az öntudatosat természetesen olyan értelemben használtam, mint aki büszke a hivatartozására. Mert a mátrixban nyilván öntudatlan a polgár. De hogy örülj: legyen önérzetes! És akkor a neröp maradhat :-D

Squid 2011.01.03. 17:00:09

@nemsiker_s: portfolio.hu/chart.php?h=2&i=2&s=5&d=5&t=eurhufcomp

Klikk! Amíg a domb domb és nem gödör addig bűzlik amit leírsz! (gondolom megvan mi történt áprilisban)

is 2011.01.03. 17:08:28

@Várúr: "Mihály lovagnak: a 2010-es év az előző nyolc év következménye."

szerintem meg az elozo 1000 évé. valamint az imprlista vilagosszeeskuvese. ja, es meg a nyuszira is rafogom. iszom is meg egy poharral!

(ennel komolyabbat az ilyen felvetesekre inkabb nem irok, ez az adekvat szint)

pokesz70 2011.01.03. 17:13:11

Michael, szerintem nem kéne minden ilyen szösszenetre posztot pazarolni. Szeretem a blogodat, de félek, hogy a sok apró balfaszság felhánytorgatása elveszi az erejét a valódi brutálgenyaságok kritikájától. Pedíg azokból (mármint a genyaságokból) is van szinte minden nap.

Toporodottordog 2011.01.03. 17:17:33

Jó szar év volt a tavalyi. Az idei is az lesz.. sőt egészen addig még vacak éveink lesznek amíg egy valag hitelt (gyűjtőfogalom: személyi kölcsön, autóhitel, lakáshitel, önkormányzati hitel, államadósság, plazmatv hitel, hörcsög hitel, megélhetési hitel stb) vissza nem fizetünk. Ez nem egy kormány hibája, hanem ez mindenki hibája. gyurcsányé, orbáné, bajnaié, medgyessyé, kovács andrásé, tóth kálmáné és mindenkié aki olyan pénzeket költött el amit még meg sem keresett.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere pedig nem a Fidesznek szól meg az MSZP-nek, hanem mindenkinek. Egy irány és egy cél, hogy miképp tudunk normális országot összegányolni. Nyilván nem a politikától kell várni a megoldást, hanem kezdjük saját magunk háza táján. Tökegyszerű. Le kell mondanunk a nagy hitelre vett autóról, plazmatv-ről.. minden évben 150 ezer forintos telefonról és egyéb szarságokról. Helyette normálisan bejelentett munkahelyt kéne találni, normálisan fizetni az adókat és erkölcsösen élni.

4 évente kormányt váltani és fikázni egyszerű. Feladni akár egy 100-ast is az ország érdekében viszont rettentő nehéz.. sőőőt. Elfogadhatatlan.

Próbáljátok ki a pártfinanszírozásban is a tiszta játékot. Blogot írni occsó.. zsebbe fizetni menő?

szerjóska 2011.01.03. 17:17:45

@is: nagyon elegem van már ebből az imperialista összeesküvésből! ilyen mérvű inkopetenciát, hogy még mindig nem vagyunk Újjeruzsálem... piha! vagy legalább Újtelaviv, vagy Újújyork.

igényes 2011.01.03. 17:22:50

A Magyar Televizióban nyilatkozik nagyon bután Kiss Norbert (KEH, hivatalvezető), talán butább mint egy Toll! Gergő okos!

www.hirado.hu/Hirek/2011/01/03/08/Kiss_Norbert_a_sziv_mind_az_foldreszre_ellat.aspx

Az MTI pedig ezt közli 16:55-kor:

Az elnöki hivatal elismeri tévedését az újévi köszöntőben előfordult hibák miatt
2011. január 3. 16:55
A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) sajnálatosnak tartja, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök újévi köszöntőjében előfordultak félregépelések, helyesírási hibák - tájékoztatta a hivatal hétfőn az MTI-t. Mint a közleményben leírják, a tévedést elismerik, és mindent elkövetnek, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő. A KEH fontosnak tartja továbbra is, hogy az igényes, választékos, szép magyar beszéd és annak írott változata minél nagyobb figyelmet kapjon a későbbiekben, nem csak a készülő alkotmányban, hanem a hétköznapokban is - olvasható a közleményben.

Squid 2011.01.03. 17:25:49

@Toporodottordog: "A Nemzeti Együttműködés Rendszere pedig nem a Fidesznek szól meg az MSZP-nek, hanem mindenkinek. Egy irány és egy cél, hogy miképp tudunk normális országot összegányolni."

Érdekes, ha így van akkor ó miért biodíszlet a parlamentben mindenki aki nem a fidesz/kdnp padsorban ül? Miért nyújtanak be MINDEN kicsit is vitatható törvényt egyéni indítványként, hogy ne kelljen tárgyalni csak szavazni róla?

Miért nincs egyeztetés/hatásvizsgálat óriási horderejű törvénytervezeteknél?

A Nemzeti Együttműködés Rendszere ezekszerint nem tartalmaz senkit a Fidesz+KDNP frakción kívül? Nem ellentmondás ez?

Vagy én nem látom a fától az erdőt?

nem nemsiker_s 2011.01.03. 17:25:50

@Squid:
"Amíg a domb domb és nem gödör addig bűzlik amit leírsz! (gondolom megvan mi történt áprilisban) "

Sztem. vagy te nem értetted mit írtam, vagy én nem értem most, hogy mit akarsz mondani.

Ianitorum Regalium Magister · http://regnihungariae.blog.hu/ 2011.01.03. 17:25:50

@Rátóti_Béla:
Kicsit nehéz lenne akkor kommentelni.A posztolónak szét kell küldenie az írását,majd mire a posta kiviszi a kommentet, a posztoló szétküldi a többi kommentelőnek ,azok reflektálnak... :D

Toporodottordog 2011.01.03. 17:32:50

@Squid: Te miért foglalkozol ezzel? Politikus vagy? Én magánemberként tojom le, hogy mit csinálnak ott. Ha valami nem tetszik akkor írok valamit egy politikai blogra. Ennyit tudok tenni.

Amellett meg dolgozok szorgalmasan, értelmes gyerekeket nevelek és erkölcsös életet élek. Ez egy hétköznapi ember dolga, nem pedig az, hogy fikázzon mindent. Felelős életre neveld magad, majd a környezeted. Ha megvan akkor lehet menni blogokra politizálgatni, mert tudsz pozitív példát és gondolatot megosztani. Aki csak beszél és nem cselekszik az milyen ember?

Ezt a népet sajnáljam? · http://www.youtube.com/watch?v=FABqq_jjRRo 2011.01.03. 17:38:41

elég

unalmas már a hisztis óbégatásod

te szarfejű

nem nemsiker_s 2011.01.03. 17:38:42

@Ianitorum Regalium Magister:
"Vicces azt hinni,hogy az egész 8 éve kezdődött. "

Hát persze. De az elmúlt 8 évnél szarabb időszak még nem volt. (Nézd meg az államadósság alakulását.)

alibaszna de bamba (törölt) 2011.01.03. 17:38:42

Meglesz!
Szeretett vezérünk már dolgozik rajta!
A kétharmados forradalom felhatalmazta rá.

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2011.01.03. 17:38:42

@Toporodottordog: A pártfinanszírozással kapcsolatos megjegyzéseddel mélyen egyet tudok érteni.

alibaszna de bamba (törölt) 2011.01.03. 17:38:42

@Rátóti_Béla: Meglesz!
Szeretett vezérünk dolgozik rajta,a forradalmi 2/3 os többség felhatalmazásával!

Toporodottordog 2011.01.03. 17:46:10

@Michael Knight: Nagyon szívesen látnék egy olyan blogot az igazság lovagjától, ahol az emberek kilapátolnák az óljukból a trutyit. :)

Írd le pl 100% igazságtartalommal, hogy miképp kerülitek meg az adózást, hogyan mennek a pénzek zsebre és mennyi kiskapun keresztül kerül a kenyér az asztalra.

Aztán kezd el gyűjteni a környezetedben és blogodban megforduló emberektől névtelenül, hogy miképp kerüli meg az átlag ember az adózást stb.

Az igazság lovagja ezt cselekedné. Ennek már lenne lángja.. kit is üszke lenne. :)

red shield rapresentative 2011.01.03. 17:46:11

@igényes: Nagyon nagy a baj az MTI közleménnyel!

Igényes! ezt írtad:
"A Magyar Televizióban nyilatkozik nagyon bután Kiss Norbert (KEH, hivatalvezető), talán butább mint egy Toll! Gergő okos!

www.hirado.hu/Hirek/2011/01/03/08/Kiss_Norbert_a_sziv_mind_az_foldreszre_ellat.aspx

Az MTI pedig ezt közli 16:55-kor:

Az elnöki hivatal elismeri tévedését az újévi köszöntőben előfordult hibák miatt
2011. január 3. 16:55
A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) sajnálatosnak tartja, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök újévi köszöntőjében előfordultak félregépelések, helyesírási hibák - tájékoztatta a hivatal hétfőn az MTI-t. Mint a közleményben leírják, a tévedést elismerik, és mindent elkövetnek, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő. A KEH fontosnak tartja továbbra is, hogy az igényes, választékos, szép magyar beszéd és annak írott változata minél nagyobb figyelmet kapjon a későbbiekben, nem csak a készülő alkotmányban, hanem a hétköznapokban is - olvasható a közleményben."

- nagyobb figyelmet kapjon -

- nem csak a készülő alkotmányban, hanem a hétköznapokban is -

Így írtam volna:

A KEH fontosnak tartja A MAI NAPTÓL, hogy az igényes, választékos, szép magyar beszéd és annak írott változata minél nagyobb figyelmet kapjon, nem csak a készülő alkotmányban, hanem a hétköznapokban is - olvasható a közleményben.

Michael Knight · http://michaelknight.blog.hu 2011.01.03. 17:46:11

@Ezt a népet sajnáljam?: Eszem azt a kulturált és visszafogott konzervatív stílusodat! Gyere máskor is!

Squid 2011.01.03. 17:52:13

@Toporodottordog: "Te miért foglalkozol ezzel? Politikus vagy? Én magánemberként tojom le, hogy mit csinálnak ott. Ha valami nem tetszik akkor írok valamit egy politikai blogra. Ennyit tudok tenni.

Amellett meg dolgozok szorgalmasan, értelmes gyerekeket nevelek és erkölcsös életet élek. Ez egy hétköznapi ember dolga, nem pedig az, hogy fikázzon mindent. Felelős életre neveld magad, majd a környezeted. Ha megvan akkor lehet menni blogokra politizálgatni, mert tudsz pozitív példát és gondolatot megosztani. Aki csak beszél és nem cselekszik az milyen ember? "

Nem nem vagyok politikus, tudatos ember vagyok nem egy leszegett fejű barom a járomban. A "hétköznapi" és "felelős" ember dolga, hogy rendesen adót fizessen és ne lopjon csaljon hazudjon, ezt én 20 éves korom óta teljesítem, ergo köszi ne oktass ki az állampolgári kötelességeimről.

De ha már itt tartunk, mint állampolgár kötelességem felemelni a hangom ha alapvető emberi jogaimban és a magántulajdonom védelmében kárt szenvedek. Kötelességem emberként és bármirevaló hazafiként!!! Nem attól lesz valaki patrióta, hogy felgyújtja a tévét és a belvárost.

Én inkább beszélek és nem "cselekszem", hiszen a kardnál élesebb penge a szó, és most nincs kedvem felgyújtani a tévét vagy a belvárost, mert nem tetszik a regnáló kormány teljesítménye.

pokesz70 2011.01.03. 18:09:29

Ezt a "legborzasztóbb 8 év" mantrát nem lehetne már befejezni? Nem csak azért, mert már egy kicsit idejétmúlt, hanem azért is, mert nem igaz. Egyrészről, ha így lett volna, hogy nyerhetett választást Gyurcsány 2006-ban? Vagy mégsem éltünk rosszabbul, mint 4 éve? Persze, az államadósság meg a deficit elszaladt, de ez Megyó 100 napos programjának a bűne (amit megszavazott a fidesz is), egyébként meg ezek a pénzek a zembereknél landoltak (nyugdíjak meg közbérek meg egyéb formában), másrészt modernizációra (autópályák). És reformokra is mehetett volna, ha nincsenek fideszes hazugságok és emeszpés gyávaság. Mindent összevetve Viktor úgy kapott kézhez egy országot (már megint), hogy a nagy gebaszokat már elpucolták előtte. Nem újraépítenie kéne az országot, hanem folytatni az építkezést (az idei deficit tarthatóságáért és a gazdasági növekedésért még mindig leginkább Bajnait illeti meg köszönet).

anyadmajma 2011.01.03. 18:09:30

@Squid: Hát, te tévedsz. Jogod csak arra van, hogy befogd a pofád, és rendes rabszolga módjára kiszolgáld a gazdádat. Így van ez húsz éve, így volt ez előtte is 40 évig, és így lesz ez még egy jó darabig.

@Toporodottordog: Leírnám én is szívesen, hogy hogy csalók adót, meg azt is, hogy ki kényszerít rá engem erre. Hát, tudod, nem a munkáltatóm. Hanem az a pofátlanság, ami felülről jön. Hogy2-3 hónapja a "Házon Kívülbe" nyilatkozta egy parlamenti politikus (fideszes), hogy neki nettó 700e Ft. marad a képviselői fizetéséből, és ez szerinte nem luxus, éppen elég egy havi megélhetésre. Ha rendes ember lennék, nekem kb ez egy évi fizetésem lenne.

torró 2011.01.03. 18:29:47

Lehet hogy nem teljesen idekapcsolódik, de most olvasom a nagy külföldi felháborodások kapcsán hogy az osztrákok is tiltakoznak a külön adók ellen.
Szóval,pár évvel ezelőtt amikor kiderült hogy az egyik útépítő cégük 60 millát utalt át az úgynevezett nemzetközi liberális központnak,ami végül az SZDSZ-l landolt akkor miért nem tiltakoztak a kedves sógorék?HE? Menjenek a p...ba.Amikor kiderült hogy az MSZP trükkök százaival átbaszta az egész országot meg az EU-t miért nem tiltakozott senki???
Ó milyen tisztességes lett hirtelen mindenki! Itt senki nem néz szét?

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2011.01.03. 18:34:35

Miért baj az, hogy végre van egy tisztességes médiatörvényünk ?

anyadmajma 2011.01.03. 19:01:43

@torró: Persze, igazad van, ha a szomszéd lop, akkor én is lophatok, mert ez így akkor már jól van. Vagy nem? Mert itt a különbség csupán annyi, hogy jelen pillanatban mindenféle törvényt és erkölcsöt figyelmen kívül hagyva folyik az, ami eddig folyt.
Ha a kuplerájon lecserélik a táblát peep-show-ra, attól odabent még ugyanaz történik tovább.....

mukki.schmiede 2011.01.03. 19:03:38

@pokesz70:

ugy nyerhetett fleto 2006-ban, hogy az emberek egy jelentös resze olyan hülye, hogy beveszi az itt ajvekolok, csomagolok, rettegök maszlagjat es meg annyi esze sincs, hogy azt az informaciot megertse, ami meg hozza is eljut.
aranyosak vagytok, ahogy itt hergelitek egymast, csinaljatok csak, tökmindegy.
az szdsz nem jutott be a parlamentbe, az lmp se fog, ha nem titkolja jobban, hogy ugyanaz a párt.
nem birtok magatokkal, mi? :))
szorakoztato ez a hiszti...

G. Wolf 2011.01.03. 19:06:32

@Rátóti_Béla: a szalaiannamaria.net-et már átirányították...

Mob. 2011.01.03. 19:19:28

"az MSZP híveinek 97 százaléka" ???
Nincsenek is annyian!

torró 2011.01.03. 19:20:09

Anyádmajma! Hol itt a probléma már úgyis hozzászoktatok! Szóval! NYÓC ÉVIG OLVASTAM ITT A BLOGOKON A PATÁS ORBÁN ELJÖVETELÉRŐL!!!!! ADDIG EMLEGETTÉTEK HOGY MEGJELENT:TEHÁT NEKEM ITT NE RINYÁLJATOK TOVÁBB, MERT MÁR KURVÁRA UNOM!!! MOST TÉRDRE IMÁHOZ ÉS FOHÁSZKODJATOK HOGY TÚLÉLJÜK! KOMPRENDE???
Miért nem a volt MSZP SZDSZ-t emlegetitek hátha visszajönnek és dicsőségbe vezetnek bennünket!!!És most inkább pókerezek egyet. Legalább jól érzem magam!

usernev 2011.01.03. 19:58:16

Ha már összeesküvést kerestek, akkor lehetne az is a sláger, hogy az emberek állandó hergelésével két részre szakították a Nemzeti Együttműködés nevében az országot és az emberek inkább egymást baszogatják mint a vezetést. Ebben nagy lehetőségek lehetnének, sokáig lehetne beszélni róla és sose derülne ki az igazság.
Ez a mindent ti b@szt..tok el, mi csak rendbe akarjuk hozni, kifogások már elég unalmasak. Pedig eddig nem volt igaz (több párt kellett az elkúráshoz egyszerre) és ezután lesz igazán jó mondás, hogy most már a labdát nincs kinek dobni. Ami meg a 2/3-ot illeti az meg a legutóbbi optimista mérések szerint 47% volt ha jól emlékszem.

NforceR 2011.01.03. 19:58:16

ezt a 2/3-ados hülységet hagyjuk már kérem. A szavazatot leadók 2/3ada támogatta őket max, ami messze nem az egész népesség... a többi aki otthon maradt (majd a lakosság fele) azok egyszerűen nem találtak ma Magyarországon olyan pártot amit támogatni érdemes. Persze a fidesz őrájuk ráhúzta hogy őket támogatták... lófaszt. a lakosság kb negyede szavazott ténylegesen a fideszre, szal csak kussoljanak, és kapják össze magukat de kruva sürgősen, mert amit csinálnak az még a szociknál is rosszabb...pedig azokat sem komálom....
csak pár tény: szijjártó seggfej + kósa gyökér = 220-as USD, csotvázbizottság semmit nem talált stb stb...

mukki.schmiede 2011.01.03. 21:34:06

@NforceR:

te egy masik filmet nezel. :)

NforceR 2011.01.05. 07:44:45

@mukki.schmiede:
való igaz... itt amerikában tényleg más film pereg... bár nem értem miért néznék más filmet... ami írtam az igaz: amit ők tény ként állítanak hogy a nép 2/3-ada támogatja őket az hazugság (a kb kétmilla szavazó a teljes magyar lakosság kb 1/5-e). szijjártó-kósa nyilatkozatoknak köszönhetően anno szépen ment felfele a frank meg a dollár a nyár elején (külön röhely hogy akkor asszem varga volt a fejes aki meg homlok egyenest mást mondott...).
A csontvázbizottság semmi érdemlegeset nem talált...tudtommal.
ezek mind tények.
Ha tévedek bizonyítsd és elhiszem neked.
süti beállítások módosítása